neperios_1984 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα στους ίνσο... Λοιπόν πριν από λίγο έπαιζα με το Outlook Express γιατί ήθελα να βλέπω τα mail μου και από 'κει. Έχω account στο yahoo. Έφτιαξα τις ρυθμίσεις SMTP & POP3 και τα αναγνώρισε μια χαρά. Το πρόβλημα είναι το εξής: Εγώ ήθελα να τα βλέπω και παραδοσιακά μπαίνοντας στο yahoo, γιατί το έχω συνηθίσει και το Outlook δεν με βολεύει τόσο πολύ τελικά. Το θέμα είναι ότι όταν μπαίνω τώρα στο http://www.yahoo.com στα εισερχόμενα mail δεν έχω τίποτα! Σαν να έχουν σβηστεί όλα τα mail! Ενώ στο Outlook μου τα εμφανίζει όλα... Έψαξα λίγο στο Outlook και έχει μια επιλογή να τα αποθηκεύει και στα 2 (outlook & yahoo). Το θέμα είναι μπορώ να ξαναστείλω πίσω στο yahoo, τα εισερχόμενα μου mail? Μιλάμε τώρα για 500+ mail που έχω στο account από το 2003...
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Οχι, δέν μπορείς να τα στείλεις πίσω. Ειχες ενεργή την επιλογή να σβήνονται τα αρχεία από τον σερβερ αφού κατεβούν στον τοπικό λογαριασμό σου, οπότε, απ' όσο ξέρω, είναι αδύνατο να "επιστρέψεις" τα μαιλ πίσω στον σερβερ.
neperios_1984 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Όχι ρε γμτ, τι πακέτο είναι αυτό; Το ίδιο πράγμα μου έλεγε και ένας φίλος. Δηλαδή δεν υπάρχει καμμιά επιλογή να τα κάνεις export στον mail server... ¨|( Όχι τπτ άλλο, αλλά θα μου ρχέται και στο spam μπόλικο μπόλικο και θα μου σπάει τα @@.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.