Προς το περιεχόμενο

Διπλο προβλημα Kazaa+ bonus ερωτηση

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(1) Μπαινω στο Kazaa κι οταν παω να κανω search μου λεει οτι το Καzαα δεν ειναι συνδεδεμενο.

Δυο στοιχεια που μπορουν ισως να βοηθησουν:

*Αργει αρκετα να φορτωσει το Kazaa.

*Εχω Zone Alarm για anti- virus, anti- spyware. Μηπως επηρεασει; Βλεπε παρακατω.

(2) Tο Zone Alarm μου βγαζει ως spyware τα Kazaa και Altnet τα οποια μαλλον συνδεονται απο οτι θυμαμαι.

BONUS ΕΡΩΤΗΣΗ:

Υπαρχει ενα προγραμμα ονοματι Telnet το οποιο προσπαθει να λειτουργησει σαν server (αν θυμαμαι καλα) συμφωνα με το Zone alarm και πατησα Deny (δηλαδη μεσω του Zone Alarm του απαγορευσα να λειτουργει). Ξερετε τι ειναι αυτο το προγραμμα και μηπως εκανα βλακεια;:evil:

Δημοσ.

Σβησε το Kazaa τελειως φιλε μου επειδη ειναι γεματο spyware και βλακειες που σου επιβαρυνουν το μηχανημα σου...Καθαρισε το μηχανημα σου με 2-3 antispyware και βαλε το Shareaza Plus το οποιο ειναι καθαρο και θα μπορεις να κατεβαζεις απο πιο πολλες πηγες.

Το Telnet αν δε το χρειαζεσαι δε εχεις να ανησυχεις για κατι που το μπλοκαρε το ΖΑ...

Δημοσ.

Το SHAREAZA PLUS ειναι τσαμπα; Γιατι η λεξη plus με βαζει σε υποψιες...

@ChPaNaG

Τι εννοεις "edit: βιαστική ανάγνωση -----> βιαστική απάντηση"?

Ειπα καμια βλακεια;

Ευχαριστω παιδια.

Δημοσ.
Το SHAREAZA PLUS ειναι τσαμπα; Γιατι η λεξη plus με βαζει σε υποψιες...

@ChPaNaG

Τι εννοεις "edit: βιαστική ανάγνωση -----> βιαστική απάντηση"?

Ειπα καμια βλακεια;

Ευχαριστω παιδια.

όχι εγω διαβασα γρήγορα το ποστ το δικο σου γρήγορα και θα απαντούσα σε κάτι που δεν είχε σχέση με αυτό που έλεγες. :mrgreen:

Δημοσ.

To shareaza ειναι ενα προγραμμα ανοικτου κωδικα και στην εκδοση plus εχουν γινει καποιες επιπλεον ρυθμισεις στο κωδικα για να κατεβαζει πιο καλα...

Παντως εισαι ωραιος bachtis, δε σε εβαλε σε υποψιες το Kazaa ως προγραμμα, ουτε και οταν σου χτυπαγε με το ΖΑ, αλλα σε πειραξε το plus στο προγραμμα αυτο? :-) Φιλικα παντα και σου προτεινω ανεπιφυλακτα το shareaza ειναι πολυ καλυτερο απο το Kazaa και πανω απο ολα καθαρο.

Δημοσ.

Δεν εχω κατι εναντια στη λεξη Plus!!!

Απλα αναρωτιεμαι αν ειναι τσαμπα το προγραμμα η αν πρεπει να πληρωσεις, οπως γινεται με το Kazaa plus...

Εσυ πληρωνεις για το Shareaza plus;

Δημοσ.

Παιδια το Shareaza συνδεεται και στα δικτυα και του Emule και του Limewire οποτε αποκλειεται να βρειτε περισσοτερα αποτελεσματα απο αυτο ;-)

Και εννοειται πως ειναι freeware και καθαρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...