Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη επανάκληση λόγω disconnect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΟΤΕΝΕΤ OnDsl Kit.Μερικές φορές(περίπου 1 φορά κάθε 2 μέρες) γίνεται αποσύνδεση χωρίς λόγο.Έχω διαβάσει στο forum ένα σχετικό θέμα με connect/disconnect αλλά δεν έβγαλα άκρη.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να κάνει ο υπολογιστής αυτόματα την επανάκληση (κάθε φορά που γίνεται disconnect) χωρίς να χρειάζεται να το επιβεβαιώνει ο χρήστης(είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι που λέει "αυτόματη επανάκληση σε περίπτωση αποσύνδεσης" αλλά και πάλι πρέπει κάποιος να πατήσει το "yes" ή "κλήση" στο παράθυρο που εμφανίζεται). Modem:sagem fast 800 (usb)...Ευχαριστώ

Δημοσ.

kalosirthes sto forum.se ekeino to koutaki mipos sou exei epilogi na min dixnei proodos na min rotaei xana gia stoixeia ktl ktl.

sta agglika einai oi exeis epiloges

display progress while connecting.mporeis na to bgaleis.

2.prompt for username and password.to bgazeis.

prompt for phone number episis to bgazeis.dokimase bgazontas auta ta 3 kai pes mas.kai ennoite check to redial if line is dropped.

Δημοσ.
Έχω ΟΤΕΝΕΤ OnDsl Kit.Μερικές φορές(περίπου 1 φορά κάθε 2 μέρες) γίνεται αποσύνδεση χωρίς λόγο.Έχω διαβάσει στο forum ένα σχετικό θέμα με connect/disconnect αλλά δεν έβγαλα άκρη.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να κάνει ο υπολογιστής αυτόματα την επανάκληση (κάθε φορά που γίνεται disconnect) χωρίς να χρειάζεται να το επιβεβαιώνει ο χρήστης(είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι που λέει "αυτόματη επανάκληση σε περίπτωση αποσύνδεσης" αλλά και πάλι πρέπει κάποιος να πατήσει το "yes" ή "κλήση" στο παράθυρο που εμφανίζεται). Modem:sagem fast 800 (usb)...Ευχαριστώ

exw thn entypwsh oti einai logw aytomaths allaghs ip (an ypo8esoume oti exeis dynamic). apo proswpikh empeiria, 3erw oti o pOTE allazei ip se kati parapanw apo 24 wres stis dynamic. synevaine k se mena mexri pou zhthsa static k hremhsa

Δημοσ.

epeidh den kserw kai toso leptomeriaka to ti paizei,ypothetw oti to palikari poy anaferei prohgoumenws gia tis static ip exei dikio giati distixws moy ksanabgazei to minhma "anoigma thyras" kai oso kai na patas epanaklisi den sindeetai,prepei na patiseis akyro kai na ksanasyndetheis....mporei na einai kai asxeto ayto poy lew alla ayto parathrw....opoiadipote allh idea eyprosdekth!

Δημοσ.

Πίνακας ελέγχου - Συνδέσεις δικτύου - Δεξί κλικ στο εικονίδιο του οτενετ - Ιδιότητες - Επιλογές

Εκεί κλικάρεις το ''επανάληψη κλήσης αν κλείσει η γραμμή''

Βάζεις 5-6 προσπάθειες για επανάληψη κλήσης και 30 με 60 δευτερόλεπτα χρόνο ανάμεσα στις προσπάθειες (για να προλάβει το μόντεμ στα δευτερόλεπτα αυτά να ξανασυντονιστεί)

Δημοσ.
Πίνακας ελέγχου - Συνδέσεις δικτύου - Δεξί κλικ στο εικονίδιο του οτενετ - Ιδιότητες - Επιλογές

Εκεί κλικάρεις το ''επανάληψη κλήσης αν κλείσει η γραμμή''

Βάζεις 5-6 προσπάθειες για επανάληψη κλήσης και 30 με 60 δευτερόλεπτα χρόνο ανάμεσα στις προσπάθειες (για να προλάβει το μόντεμ στα δευτερόλεπτα αυτά να ξανασυντονιστεί)

isos na to exei tsekarei allla kapou na ton kanei prompt.gia auto ipa na bgalei kai ta alla pio pano

Δημοσ.
otan allazei i ip stin pragmatikotita exeis kanei kai disconect.

Sumfwnw. Apla an htane na kanoume emeis manually disconnect kai connect gia na allaksoume thn ip mas ola ok. Alla na se petaei eksw apo mono tou ekei einai h olh ntroph

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...