johnfocus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 παιδια καλυσπερα,εχω το kasperky internet security και το κλειδι εχει expiration date 16/7/2007.Αυτο σημαινει οτι θα παψει να λειτουργει το προγραμμα ή δεν θα μπορω να κανω update?(ξερω οτι μεχρι τοτε θα εχει βγει καλυτερη εκδοση αλλα ερωτουμαι)
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Οταν σου ληξει φιλε μου, θα συνεχισει να λειτουργει απλα δε θα ενημερωνεται η βαση δεδομενων του προγραμματος και μπορει να μεινεις εκτεθιμενος σε νεες απειλες που θα βγουν. Εννοειται πως αν ανανεωσεις την αδεια σου θα μπορεις να συνεχισεις να λαμβανεις τις ενημερωσεις...
adi32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 μια αλλη ερωτηση εχω μονο το kaspersy antivirus και οχι το internet security να το βαλω κι αυτο? τι παραπανω προσφερει? ειναι βαρυ?
asmilon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 H κυρια διαφορα του Ιnternet Security απο το απλο Antivirus, ειναι οτι εχει το Anti-Hacker για firewall το οποιο ειναι πολυ καλο και ελαφρυ και με εκανε να αλλαξω το ZoneAlarm το οποιο το χρησιμοποιουσα αρκετα χρονια... Αν δεν εχεις firewall ή θες να δοκιμασεις το Anti-Hacker αντι για αυτο που εχεις τωρα θα σου προτεινα να βαλεις το Internet Security. Μπορεις να το βρεις εδω.
adi32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 μονο το firewall των xp εχω δε νομιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο ή κανω λαθος?
asmilon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ενα καλα ρυθμισμενο firewall πιστευω παντα κανει καλο φιλε μου... Ειναι ποσο ελεγχο θελεις να εχεις στο συστημα σου, προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να συνδεεται οποιδηποτε προγραμμα στο απο το συστημα μου στο ιντερνετ χωρις να το εχω επιτρεψει πρωτα εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.