Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για dvd ripping και burning!!

McManus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά!!Επειδή είμαι νέος χρήστης macintosh θα ήθελα να μάθω ποιά προγράμματα υπάρχουν για ripping kai burning για mac.

αν είναι δυνατόν freeware.

ευχαριστώ:-D :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Καλώς ήρθες στο forum και καλώς ήρθες στον κόσμο του Macintosh! :)

Υπάρχει ήδη σχετικό topic, ρίξε μια ματιά: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143860

Προσωπικά για γενικό burning χρησιμοποιώ το Toast Titanium. Με καλύπτει σε όλα εκτός από ripping ταινιών, στο οποίο χρησιμοποιώ και κανα 2 άλλα προγράμματα. Το catch είναι ότι δεν είναι free, αλλά εμπορικό. Αναλογικά, είναι κάτι σαν το Nero στα Windows.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Προταση

-Burn > Toast Titanium (οχι το σκετο Toast!)

Commercial ;-)...

Μπορεις να βρεις και πολλα freeware & opensource με προσβαση απο terminal και GUI που κανουν παπαδες...

-Movie rip > MacTheRipper 2.66 stable (οι v3 release ταδε ειναι beta)

δωρεαν ripper για ταινιες, RPC changer, πολλα χαρακτηριστικα... μαμαει...

-Rip+compressor > DVD2OneX

ripper με εμφαση στην συμπιεση/αφαιρεση υλικου για single-layer dvds

...

Teleutaia me exei piasei tasi na adeiazo to disko mou, opote tora eimai se periodo prosarmogis: exo to Toast kai to LiquidCD http://www.maconnect.ch/index.php?page=liquidcd&lang=en kai syntoma tha vgalo to Toast giati einai 100+ MB

To Burn OSX mou faineitai mia xara. Eida sta specs oti ftiagnei Divx CDs. Diladi kanei to encoding?

To Burn OSX mou faineitai mia xara. Eida sta specs oti ftiagnei Divx CDs. Diladi kanei to encoding?

Δεν έχω δοκιμάσει αυτό το feature, αλλά σε όλα τα άλλα έχω μείνει ευχαριστημένος.

Τώρα κατεβάζω και το LiquidCD για να το δοκιμάσω.

-edit- Το liquidCD, τουλάχιστον με τη πρώτη δοκιμή, μοιάζει να είναι μία κλίμακα πιο πάνω απο το BurnOSX! Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...