Προς το περιεχόμενο

Oι ρυθμοί ανάπτυξης της βιομηχανίας Video games οφείλονται παγκοσμίως στο DS !!!!

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[offtopic]

Και το νέο το Honda Civic, μου τη δίνει στα νεύρα. Μπήκα και το οδήγησα. Εξωτερικά είναι σκέτο διαστημόπλοιο. Και από μέσα τα ίδια. Όλο φωτάκια, λαμπάκια, κουμπάκια δεξιά αριστερά, κλιματισμός μέσα στο ντουλαπάκι (!!!)

Πολύ μου τη σπάνε όλα αυτά.

Και πάνω που είχα αρχίσει να σε συμπαθώ. Πάω να βρω καμιά userbar να βάλω. :)

Όσο για αυτό:

ps: μπορεί Honda και τα μυαλα στα κάγκελα' date=' αλλά

Αudi και τα μυαλά στη χλήδη, την πολειτέλεια και το σαλόνι!! [/quote']

B-M-W Όποιος ξέρει να το χρησιμοποιεί, ξέρει και να το προφέρει. :)

[/offtopic]

Δημοσ.
[offtopic]

Και πάνω που είχα αρχίσει να σε συμπαθώ. Πάω να βρω καμιά userbar να βάλω. :)

Όσο για αυτό:

B-M-W Όποιος ξέρει να το χρησιμοποιεί, ξέρει και να το προφέρει. :)

[/offtopic]

[/offtopic] μήπως να ανοίξουμε ενα θέμα για αυτοκήνιτα στο "μπλα-μπλα"

Audi ρε φίλε, ούτε mercedes ούτε bmw. Γιατί και τις δύο τις έχει "φορέσει" γύφτος είτε σε αγροτικό είτε σε κάτι γυφτογτιαγμένα παλια της bmw'87 με το σείμα Μ πίσω, στερεοφωνικα και πάει λέγοντας.Δεν λέω βγάζουνε τέλεια αυτοκίνητα. Αλλα μόνο που ο ταρήφας λεει "θα παρω μερτσεντόνι..." Δεν γουστάρω να έχω το ίδιο σκαρί μαζί του.:evil:

Δαγκωτό Audi:-D κρατάει το όνομά της σχετικά καθαρό ακόμα!

Αν εκφράστηκα ακραία, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θήξω κανέναν.:|

Δημοσ.

εντάξυ εννοείται!! Αλλα και παλι προτημω rs4. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Και μάλιστα πολύ ακριβά!! τουλάχιστον για εμένα:-D

Δημοσ.
Όμως, να πούμε και του στραβού το δίκιο, τώρα τελευταία βγαίνουν πολύ μεγάλες πατάτες για το DS.

Περίμενα το Mage Knight πώς και πώς, και το παιχνίδι είναι broken στο χειρισμό του. Απορώ πώς πέρασε από το ποιοτικό έλεγχο.

PS: Honda και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο εδώ... Και συμφωνώ και εγώ για τα καινούρια παιχνίδια του DS. :cry: Το mage knight όπως και ΠΟΛΛΑ τελευταία, είναι πατατάρες.

Ας έιναι καλά καμία 30ριά παιχνίδια που δεν ξέρω ποιό να πρωτοπαίξω. :-D

[offtopic]

Όταν μάθετε για αυτοκίνητα, θα δείτε πως μόνο όσα είναι ΤΕΛΕΙΑ έχουν τη μηχανή πίσω----> PORSHE και SKODA!

SKODA RULES!!! :lol: :P

[/offtopic]

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου panther. Είναι η πρώτη φορά από την εποχή του Ν64 που έχω τρελαθεί με μία κονσόλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα γιατί δεν είχα ποτέ φορητή κονσόλα. Μακάρι να είναι τόσο καλό και το Wii.

Eγώ απο το SNES (πριν απο 11 χρόνια!) είχα να αγοράσω κονσόλα ή οτιδήποτε σχετικό.

Το DS lite και το New Super Mario που κυκλοφόρησαν την ιδια περίοδο (φέτος τον Ιούνιο) μου κίνησαν την περιέργεια. Το DS το παλιό δεν με είχε ενθουσιάσει, ήταν εντελώς χοντροκοπιά.

Με έχει ενθουσιάσει παρα πολύ το Wii. Aυτά τα βιντεο που δειχνουν ανθρώπους να παιζουν με το Wii-mote, έχουν ξετραλάνει και εμένα και τους φίλους μου.

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο εδώ... Και συμφωνώ και εγώ για τα καινούρια παιχνίδια του DS. :cry: Το mage knight όπως και ΠΟΛΛΑ τελευταία, είναι πατατάρες.

Ας έιναι καλά καμία 30ριά παιχνίδια που δεν ξέρω ποιό να πρωτοπαίξω. :-D

[offtopic]

Όταν μάθετε για αυτοκίνητα, θα δείτε πως μόνο όσα είναι ΤΕΛΕΙΑ έχουν τη μηχανή πίσω----> PORSHE και SKODA!

SKODA RULES!!! :lol: :P

[/offtopic]

Οριστε και μια λιστα με παιχνιδια DS. Αυτά με βαθμό απο 8 και πάνω θεωρούνται τα πολύ καλά παιχνίδια.

http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=1026&mode=all&sort=score&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...