KenZone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 me avi synth kai virtual dub p einai k pio swsto
tornado21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ φιλε.Ελπιζω να κάνει κ για μενα.
asmilon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 To SUPER converter κανει πολυ καλη δουλεια, δοκιμασε το ;-)
tornado21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το virtualdub δεν μου τα ανοίγει τα αρχεια flv.Θα δοκιμάσω το super con,Ευχαριστω
GiannisMetal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κατεβαζεις το k-lite codec pack και παιζουν ολα. Μαζι σου δινεται και ο καλυτερος player(media player classic)
tornado21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δεν θέλω να τα παιζει.Θέλω να τα κάνει convert se avi
KenZone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δεν θέλω να τα παιζει.Θέλω να τα κάνει convert se avi s eipa avi synth k virtual dub. oxi virtual dub sketo
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 FLV Extract, guys! http://www.moitah.net/#FLVExtract . Χωρίς reencoding ευτυχώς! Θέλει DotNET Framework v2 εγκατεστημένο. Παράγει 2 αρχεία, ένα το video κ ένα το audio stream, τα οποία μπορείς με το VirtualDubMod σε Direct Stream Copy να τα ξαναενώσεις σε avi. Ακούγεται λίγο φασαριόζικο, αλλά είπαμε...γλυτώνεις το reencoding! Και o ffdshow codec τα παίζει μια χαρά τα flv (τουλάχιστον όσα έχω κατεβάσει εγώ). Θέλει να πειράξεις στο menu Video Decoder Configuration μία ρύθμιση...
KenZone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 FLV Extract, guys! http://www.moitah.net/#FLVExtract . Χωρίς reencoding ευτυχώς! Θέλει DotNET Framework v2 εγκατεστημένο.Παράγει 2 αρχεία, ένα το video κ ένα το audio stream, τα οποία μπορείς με το VirtualDubMod σε Direct Stream Copy να τα ξαναενώσεις σε avi. Ακούγεται λίγο φασαριόζικο, αλλά είπαμε...γλυτώνεις το reencoding! Και o ffdshow codec τα παίζει μια χαρά τα flv (τουλάχιστον όσα έχω κατεβάσει εγώ). Θέλει να πειράξεις στο menu Video Decoder Configuration μία ρύθμιση... to avisynth einai i kaluteri lusi k kanei k auto p les xwris na 8elei frameworks klp ...
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Θα διαφωνήσω. Το AviSynth δεν κάνει αυτό που λέω. Άλλο κάνει, και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σε αναγκάσει σε επανασυμπίεση (Fast Recompress στο menu Video του VDub και όχι το επιθυμητό Direct Stream Copy, όπου το video stream ενσωματώνεται απείραχτο στον avi container), με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια της αρχικής ποιότητας...
tornado21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Τελικα βρήκα την άκρη μενα προγραμμα που λέγεται super 2007.Aλλά το προβλημα είναι ότι ενω τα βιντεακια απο google τα αναγνωριζει για flv ότι έχω απο youtube ενω είναι flv και μπορω να τα παιζω απο flv player τα windows δεν μου τα αναγνωριζουν και ετσι δεν φαινονται πουθενα ως flv ώστε να μπορω να τα κανω convert.Ξερεις κανεις τι παιζει??
asmilon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μηπως δεν εχουν καταληξη .flv? Δοκιμασε το, νομιζω αυτο ισχυει για τα video του Youtube...
tornado21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Οταν τα κατεβαζω έχουν κανονικα.Μετα ομως γράφει ότι στο τυπος αρχείου απλά αρχειο ενω στα βιντεο της google γραφει flv.Και τα 2 όμως παιζονται απο flv player
asmilon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Κανε μετονομασια και βαλε του καταληξη .flv, δε ειναι κατι σπουδαιο ;-)
thanos_kar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Παιδεύτηκα λίγο αλλά βρήκα αυτόhttp://www.google.gr/search?hl=el&q=flv+files&meta= Siga pou paideftikes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.