Προς το περιεχόμενο

FLV? Me pio programma anoigoun?

SirAlexV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

FLV Extract, guys! http://www.moitah.net/#FLVExtract . Χωρίς reencoding ευτυχώς! Θέλει DotNET Framework v2 εγκατεστημένο.

Παράγει 2 αρχεία, ένα το video κ ένα το audio stream, τα οποία μπορείς με το VirtualDubMod σε Direct Stream Copy να τα ξαναενώσεις σε avi. Ακούγεται λίγο φασαριόζικο, αλλά είπαμε...γλυτώνεις το reencoding!

Και o ffdshow codec τα παίζει μια χαρά τα flv (τουλάχιστον όσα έχω κατεβάσει εγώ). Θέλει να πειράξεις στο menu Video Decoder Configuration μία ρύθμιση...

Δημοσ.
FLV Extract, guys! http://www.moitah.net/#FLVExtract . Χωρίς reencoding ευτυχώς! Θέλει DotNET Framework v2 εγκατεστημένο.

Παράγει 2 αρχεία, ένα το video κ ένα το audio stream, τα οποία μπορείς με το VirtualDubMod σε Direct Stream Copy να τα ξαναενώσεις σε avi. Ακούγεται λίγο φασαριόζικο, αλλά είπαμε...γλυτώνεις το reencoding!

Και o ffdshow codec τα παίζει μια χαρά τα flv (τουλάχιστον όσα έχω κατεβάσει εγώ). Θέλει να πειράξεις στο menu Video Decoder Configuration μία ρύθμιση...

to avisynth einai i kaluteri lusi k kanei k auto p les xwris na 8elei frameworks klp ...

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω. Το AviSynth δεν κάνει αυτό που λέω. Άλλο κάνει, και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σε αναγκάσει σε επανασυμπίεση (Fast Recompress στο menu Video του VDub και όχι το επιθυμητό Direct Stream Copy, όπου το video stream ενσωματώνεται απείραχτο στον avi container), με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια της αρχικής ποιότητας...

Δημοσ.

Τελικα βρήκα την άκρη μενα προγραμμα που λέγεται super 2007.Aλλά το προβλημα είναι ότι ενω τα βιντεακια απο google τα αναγνωριζει για flv ότι έχω απο youtube ενω είναι flv και μπορω να τα παιζω απο flv player τα windows δεν μου τα αναγνωριζουν και ετσι δεν φαινονται πουθενα ως flv ώστε να μπορω να τα κανω convert.Ξερεις κανεις τι παιζει??

Δημοσ.

Οταν τα κατεβαζω έχουν κανονικα.Μετα ομως γράφει ότι στο τυπος αρχείου απλά αρχειο ενω στα βιντεο της google γραφει flv.Και τα 2 όμως παιζονται απο flv player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...