damis72 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Περιμένω τα παιδιά .... Εχω ήδη συννενοηθεί - στείλει pm με τους πρώτους 12 και μόλις τα δώσω θα ξεκινήσω με τους υπόλοιπους ... αφού δω τι έχει μείνει ... Είναι και κάποια παιδιά που είναι επαρχία και θέλω να δω αν μπορώ να τα στείλω κάπως ... γιατί από χρόνο είμαι .... Οπως το κόβω από βδομάδα θα μοιράζω πάλι ...
xalara87 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ena efxaristo apo mena k to pc kai i othoni douleuoun (katharistike kala moprw na pw )
spirosta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 (katharistike kala moprw na pw ) Πάντως σε αυτό έχω να πω πως τα συστήματα λίγο ακόμη να δούλευαν θα πνίγονταν στην κυριολεξία από την σκόνη... Μου πήρε 2 ώρες να το καθαρίσω.. Δεν λέω μου αρέσει να καθαρίζω τα pc μου αλλά αυτό ήταν άλλο πράμα.. Έκανα τα πάντα βίδες και ακόμη ρούφαγα με την ηλεκτρική.. Τεσπα... Και πάλι ευχαριστώ.. Τελικά θα γίνει μάλλον ένας μικρός file server σε μία πολυκατοικία. Να δω τι θα παίξει με τους controller για δίσκους και αν θα βρω μνήμες.
kx5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον damis72 για την οθόνη και το κουτί που μου χάρισε. Η οθόνη πάει στο κατεβαστήρι μου ενώ το κουτάκι θα γίνει κατεβαστήρι για ένα φιλαράκι. Το κουτί είναι από υπολογιστή compaq και πρόκειται για τον ορισμό της ποιότητας. Ποτέ άλλοτε δεν είχα στα χέρια μου τόσο καλό κουτί. Λύνεται ολόκληρο (βίδες τύπου torx), είναι στιβαρό, έχει σύστημα που μπορείς να αφαιρείς τα drive και τους δίσκους ξεχωριστά το καθένα με μια κίνηση και έχει βιδωμένες στο πλαίσιο μπροστά ανταλλακτικές βίδες. Παίρνει 90αρη ανεμιστήρα μπροστά και 80αρη πίσω. Μοναδικό ψεγάδι είναι η θέση για το τροφοδοτικό (δεν ταιριάζουν όλα) και τα προκαθορισμένα σημεία που βιδώνει η μητρική. Με ένα βάψιμο θα γίνει κουκλί. (Από σκόνη άλλο τίποτα). Μέσα το κουτί είχε ένα P-II celeron (fanless) + slot 1 μητρική. Το τροφοδοτικό του πρέπει να είναι 200W. Και πάλι ευχαριστώ τον damis72 για τον χρόνο του 8)
chrome Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Αν περισέψει κανένα θέλω και γω να το κάνω ταρατσόπισο. δεν έχω πρόβλημα έστω και λιψό να είναι.
MasterX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ και εγώ τον damis72 για το μηχάνημα και το κουτάκι που πήρα..
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ένα μεγάλο ευχάριστο για τον Damis72 που μου έδωσε και μένα ένα πλήρως λειτουργικό pc μαζί με οθόνη το παιδί μονο λαμπάδα δεν σου άναψε ευχαριστούμε πολύ αν και με πολλά κιλά σκόνη στο τέλος το κατάφερα και τώρα τρέχει το DsLinux μέχρι να το φτιάξουμε με λογισμικό να τρέχει για το παιδί και πάλι ευχαριστούμε πολύ για την γενναιοδωρία
damis72 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Καλά ρε Vatos_Locos ... το μηχάνημα το πήρες 11:30 το πρωι ... πότε πρόλαβες και το μόνταρες???
spirosta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Καλά ρε Vatos_Locos ... το μηχάνημα το πήρες 11:30 το πρωι ... πότε πρόλαβες και το μόνταρες??? Αν υπάρχει καλή διάθεση και όρεξη και χρόνος.... Το δικό μου δικό σου Πέρασε από ταράτσα από κατεβαστήρι από ένα φίλο προσωρινά που έμεινε χωρίς pc και χρειαζόταν κάτι... Αυτά φτάνουν...
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 δεν είναι τίποτα μονο το καθάρισμα αλλα τα αλλα τα έκανε μονο του σχεδόν αλλα ήταν ότι το παιδί το χρειαζόταν κιόλας οποτε έκλεψα λίγο από το διάβασμα και έκατσα και το έστησα κανονικά πάντως ευχαριστώ παρα πολύ
MyLord Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Emena tha me endiefere ena apo ta mikra koutakia, an iparxei fisika, to opio den me apasxolei toso to an litourgei 'h oxi. Efprosdekto tha itan na litourgei, kai kirios to trofodotikou tou. Efxaristo etsi ki alios kai mpravo gia tin kinisi
tu-luba Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 agie vasili yparxei tipota? as einai kai lipso exw kai egw kapia pragmata apo ta palia
nick_csd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 kai emena 8a me endiefere alla xwris o8onh, o8onh exw, euxaristw outws h allws
tu-luba Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Βασικα εγω χρειαζομαι μονο το κουτι και ας ειναι και χωρις τροφοδοτικο αν εχουμε καμια φουρνια βαλε με και εμενα μεσα
damis72 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ΘΑ δώ τι θα περισσέψει ... πάντως θα αργήσω να σας απαντήσω γιατί αυτή τη βδομάδα θα είμαι και κανα-δυο μέρες εκτός ελλάδας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.