Προς το περιεχόμενο

Παλιά Μηχανήματα (Compaq Deskpro)

damis72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω τα παιδιά ....

Εχω ήδη συννενοηθεί - στείλει pm με τους πρώτους 12 και μόλις τα δώσω θα ξεκινήσω με τους υπόλοιπους ... αφού δω τι έχει μείνει ...

Είναι και κάποια παιδιά που είναι επαρχία και θέλω να δω αν μπορώ να τα στείλω κάπως ... γιατί από χρόνο είμαι ....

Οπως το κόβω από βδομάδα θα μοιράζω πάλι ...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(katharistike kala moprw na pw :) )

Πάντως σε αυτό έχω να πω πως τα συστήματα λίγο ακόμη να δούλευαν θα πνίγονταν στην κυριολεξία από την σκόνη... Μου πήρε 2 ώρες να το καθαρίσω.. Δεν λέω μου αρέσει να καθαρίζω τα pc μου αλλά αυτό ήταν άλλο πράμα.. Έκανα τα πάντα βίδες και ακόμη ρούφαγα με την ηλεκτρική..

Τεσπα...

Και πάλι ευχαριστώ..

Τελικά θα γίνει μάλλον ένας μικρός file server σε μία πολυκατοικία. Να δω τι θα παίξει με τους controller για δίσκους και αν θα βρω μνήμες.

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον damis72 για την οθόνη και το κουτί που μου χάρισε. Η οθόνη πάει στο κατεβαστήρι μου ενώ το κουτάκι θα γίνει κατεβαστήρι για ένα φιλαράκι.

Το κουτί είναι από υπολογιστή compaq και πρόκειται για τον ορισμό της ποιότητας. Ποτέ άλλοτε δεν είχα στα χέρια μου τόσο καλό κουτί.

Λύνεται ολόκληρο (βίδες τύπου torx), είναι στιβαρό, έχει σύστημα που μπορείς να αφαιρείς τα drive και τους δίσκους ξεχωριστά το καθένα με μια κίνηση και έχει βιδωμένες στο πλαίσιο μπροστά ανταλλακτικές βίδες. Παίρνει 90αρη ανεμιστήρα μπροστά και 80αρη πίσω.

Μοναδικό ψεγάδι είναι η θέση για το τροφοδοτικό (δεν ταιριάζουν όλα) και τα προκαθορισμένα σημεία που βιδώνει η μητρική.

Με ένα βάψιμο θα γίνει κουκλί. (Από σκόνη άλλο τίποτα).

Μέσα το κουτί είχε ένα P-II celeron (fanless) + slot 1 μητρική. Το τροφοδοτικό του πρέπει να είναι 200W.

Και πάλι ευχαριστώ τον damis72 για τον χρόνο του 8)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ένα μεγάλο ευχάριστο για τον Damis72 που μου έδωσε και μένα ένα πλήρως λειτουργικό pc μαζί με οθόνη το παιδί μονο λαμπάδα δεν σου άναψε ευχαριστούμε πολύ

αν και με πολλά κιλά σκόνη στο τέλος το κατάφερα και τώρα τρέχει το DsLinux μέχρι να το φτιάξουμε με λογισμικό να τρέχει για το παιδί και πάλι ευχαριστούμε πολύ για την γενναιοδωρία

Δημοσ.
Καλά ρε Vatos_Locos ... το μηχάνημα το πήρες 11:30 το πρωι ... πότε πρόλαβες και το μόνταρες??? :-)

Αν υπάρχει καλή διάθεση και όρεξη και χρόνος....

Το δικό μου δικό σου Πέρασε από ταράτσα από κατεβαστήρι από ένα φίλο προσωρινά που έμεινε χωρίς pc και χρειαζόταν κάτι... Αυτά φτάνουν...

Δημοσ.

δεν είναι τίποτα μονο το καθάρισμα αλλα τα αλλα τα έκανε μονο του σχεδόν αλλα ήταν ότι το παιδί το χρειαζόταν κιόλας οποτε έκλεψα λίγο από το διάβασμα και έκατσα και το έστησα κανονικά πάντως ευχαριστώ παρα πολύ

Δημοσ.

Emena tha me endiefere ena apo ta mikra koutakia, an iparxei fisika, to opio den me apasxolei toso to an litourgei 'h oxi.

Efprosdekto tha itan na litourgei, kai kirios to trofodotikou tou.

Efxaristo etsi ki alios kai mpravo gia tin kinisi :)

Δημοσ.

Βασικα εγω χρειαζομαι μονο το κουτι και ας ειναι και χωρις τροφοδοτικο

αν εχουμε καμια φουρνια βαλε με και εμενα μεσα

Δημοσ.

ΘΑ δώ τι θα περισσέψει ... πάντως θα αργήσω να σας απαντήσω γιατί αυτή τη βδομάδα θα είμαι και κανα-δυο μέρες εκτός ελλάδας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...