Προς το περιεχόμενο

Παλιά Μηχανήματα (Compaq Deskpro)

damis72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ nicksoti file sovara mporei na fenete oti to 8elw egw k oti lew mparoufes alla stin pragmatikotita ena paidaki ston apo katw orofo 8elei pc k den exei k mazeua leuta na tou fiaksw ena apo metaxirisena komatia alla eida auto to topic k eipa na glitosw to xreos xwris omws na 8elw na pwrw protereotita gia auton ton logo

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@ nicksoti file sovara mporei na fenete oti to 8elw egw k oti lew mparoufes alla stin pragmatikotita ena paidaki ston apo katw orofo 8elei pc k den exei k mazeua leuta na tou fiaksw ena apo metaxirisena komatia alla eida auto to topic k eipa na glitosw to xreos xwris omws na 8elw na pwrw protereotita gia auton ton logo

χεχε στον dammis72 αναφερόμουν.... νόμιζες ότι σε χλεύαζα ε; μάλλον δεν έπιασες το χιούμορ μου anyway. φίλε μου μπράβο και σε σένα που σκέφτεσαι το γειτονόπουλό σου. Aν κάτι δεν υπάρχει σε περίσευμα, είναι η αγάπη στην κοινωνία.

Δημοσ.
χεχε στον dammis72 αναφερόμουν.... νόμιζες ότι σε χλεύαζα ε; μάλλον δεν έπιασες το χιούμορ μου anyway. φίλε μου μπράβο και σε σένα που σκέφτεσαι το γειτονόπουλό σου. Aν κάτι δεν υπάρχει σε περίσευμα, είναι η αγάπη στην κοινωνία.

Αν και ξεφύγαμε τελείως.. Θα συμφωνήσω..

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση:

Οι μνήμες που παίρνουν τα μηχανήματα ΔΕΝ είναι ECC... Είναι SDRAM-66Mhz

Και ένα Link με τα Manuals των μηχανημάτων εδώ

Δημοσ.

Ούτε που τις θυμάμαι..Επίσης τα μηχανήματα compaq από όσο ξέρω έχουν και διαφορετικά τροφοδοτικά.. Οι μητρικές θέλουν 24pin. Τα 20 είναι atx και τα άλλα 4 είναι κάποια έχτρα τροφοδσία όπως 5V standby Το fan tης cpu και κάτι άλλα.. Δεν έχω δίκιο?

Δημοσ.

Στα συγκεκριμένα η τροφοδοσία είναι 20pin ΑΤΧ. 24pin δεν ξέρω που έπαιζε...

κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

[ Βασικά σε τι άλλο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ένα τέτοιο μηχάνημα εκτός από ''κατεβαστήριον''...; ]

Δημοσ.

-για εφαρμογές γραφείου (internet, word, excel klp)

-για Mame Cabinet :)

-για ταρατσοπισο (awmn κλπ)

-με πολλά μαζί πειραματίζεσαι με ένα linux cluster

-jukebox

και και και...

γενικά οι εφαρμογές είναι άπειρες... είναι σα'να ρωτάς τι έκανε ο κόσμος το 2000 με τα pc του... σίγουρα όχι μονο κατεβαστήρια (εντάξει δεν έπαιζε doom III)

το καλύτερο όμως είναι αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, για κόσμο που θέλει αλλα δε μπορεί να έχει υπολογιστή να στηνονται τέτοια μηχανάκια και να μοιράζονται, ο καθένας απο εμάς όλο και κάποιον θα έχει στο μυαλό του

Δημοσ.

Εγώ ήδη έχω δώσει σε 5-6 άτομα που ήξερα, φοιτητές κλπ ή άτομα που δεν έχουν λεφτά για PC για Word-Excel-Internet και γιατί όχι Gaming

ειδικά το Quake III με τέτοια μηχανήματα παίζαμε (Celeron 300A ο Θεός του overclocking, 512Mhz έφτανε χωρίς σωστή ψύξη ... σε Abit A6 Board).

Επίσης όπως έγραψα και πριν ήδη στο AWMN 4-5 servers είναι τέτοια μηχανήματα που δώσαμε πριν 1-2 χρόνια ...

Χρήσεις υπάρχουν πολλές ... διάθεση δεν έχουν όλοι να ασχοληθούν.

Και κάτι xtreme: Voip Telephony Server με Asterisk (έχει ήδη στηθεί σε τέτοιο)

Δημοσ.

Εγώ ήδη έχω δώσει σε 5-6 άτομα που ήξερα, φοιτητές κλπ ή άτομα που δεν έχουν λεφτά για PC

Μπράβο φίλε, που βοηθάς αυτούς που δεν έχουν... εννοείται ότι αυτοί προηγούνται...

Και κάτι xtreme: Voip Telephony Server με Asterisk (έχει ήδη στηθεί σε τέτοιο)

σχετικά με αυτό, μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?

Επίσης θα με ενδιέφερε και μένα, να πάρω το δεύτερο οριζόντιο μικρό κουτι του desktop C600.. αν δεν το πρόλαβε άλλος..

Δημοσ.

MasterX: Το Voip Server τον έχει στήσει φίλος (λεπτομέρειες ακριβώς δεν ξέρω)...

Χοντρικά ... έφτιαξε ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο το μόνο που μένει ειναι να βάλεις κάρτες για εξωτερικές κλήσεις (PRi Dialogic κ.α.) οι οποίες έχουν τα μισά λεφτά από τις αντίστοιχες για Cisco - Avaya κλπ.

Δεν θυμάμαι ποια διανομή χρησιμοποίησε αλλά αν θες μαθαίνω.

Η χρήση του είναι με IP Τηλέφωνα στο Home Lan τα οποία μιλάνε με IP τηλέφωνα στην Αγγλία (που έχουν γίνει register στον Voip Server) με την χρήση εσωτερικού 4ψήφιου... (μέσω DSL Internet VPN) coool e??

Οσον αφορά το C600 το κουτί δεν το πρόλαβε άλλος ... δικό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...