Προς το περιεχόμενο

Γνώμες γι'αυτή τη σύνθεση.

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel Core 2 Duo E6400 2.133 GHz

Asus P5W DH Deluxe (s775,975x,DDR2)

Gecube X1900XT 256 MB

Trascend 1 GB DDR2 DIMM PC2 6400 800Mhz

Western Digital 250GB (7200rpm,16MB cache,SATA2)

DVD+-RW LG 4167 Double Layer

Sunbeam Midi ATX Trio case (Black)

Chieftec 500w

Αυτά ειναι στα 1192 eura.

Δημοσ.

Πολύ καλή η σύνθεση αλλά στη θέση σου δεν θα έδινά τόσο λέφτα για την κάρτα καρτα γραφικώ αλλά θα έβαζα μία Χ1900GT ή μία 7900GS που είναι αρκετά φθηνότερη (-60Ε) και σε αναλύσεις μέχρι 1280Χ1024 έχει παρομοιες επιδόσεις έτσι ωστε να εξοικονομισω χρήματα είτε για περισσότερη RAM οπως λέει και ο activex η να τα κρατήσω μέχρι να εδραιωθουν οι DX10 καρτες (σε 7-8 μηνες ) και να πάρω μία καλύτερη κάρτα τοτε.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι αξιζει η αλλαγή απο 6400 σε 6600 η διαφορά στην τιμή δεν δικαιολογεί το μικρο κερδος σε επιδόσεις! Οσα για το o/c μην το φοβάσαι καθόλου στους C2D ειδικά αμα τον υπερχρονίσεις ισα ισα για να φτάσεις σε επιδόσεις τον 6600 δεν υπαρχει κανένα απολύτως προβλημα αφου δεν θα χριαστεί να πειράξεις voltage και η θερμοκρασία αντε να ανέβει το πολυ 1-2 βαθμους ακόμη και με τη μαμισια ψυκτρα!

Εχω δεί 6300 να λειτουργεί σταθεροτατα και σχετικα κρυα ακόμη και στα 3000Mhz!

Δημοσ.

Πιστευω οτι έτσι ναι είναι καλύτερα! Τα 2GB ram θα τα χρειαστείς έτσι και αλλιως, ας μην ξεχναμε οτι έρχονται και τα sVISTA που θα τα χρειάζονται έτσι και αλλιως τα 2GB.

Δημοσ.

Να πω και εγω την γνωμη μου για αυτους που πανε και αγοραζουν υπολογιστες με dual core cpu.Τις προαλλες ειχα παει στην θεσσαλονικη για την εκθεση Infosystem μιας και η εταιρεια μου συνεργαζεται με ενα καταστημα στην Θεσσαλονικη και πηγαμε για βοηθεια στο περιπτερο του.Απεναντι απο το περιπτερο το δικο μας ηταν το STOCK HOUSE το οποιο θα συμμετασχει και στην DTE την αλλη εβδομαδα.Εκει ειδα ενα ωραιο Workstation της HP με τρια χρόνια εγγύηση και 2χ XEON 2.4 Ghz στην καταπληκτική τιμή των 350 ευρω αν θυμαμαι καλα.Ημουν ετοιμος να το αγορασω.Εκεινη τη στιγμη με σταματησε ο πωλητης μας και μου λεει.Γιατι να το παρεις εφοσον σε 4 μήνες το πολυ ετοιμαζονται να βγουν 4πύρηνοι επεξεργαστες και οι διπυρηνοι αλλα και αυτο που κοιτας τώρα θα πεσει η τιμή τους δραματικα.Κάθησα και το σκεφτηκα και δινω συμβουλή σε ολους .Οι διπυρηνοι αυτη τη στιγμη ειναι ότι πιο γρηγορο κυκλοφορεί για τελικους χρηστες.Γιατι να δώσετε τώρα λεφτα για να παρετε μιας και σε λιγο καιρο μπορεί η τιμή τους να υποδιπλασιαστεί.Και τοτε ακομα θα έχετε ένα γρηγορο σύστημα.Εγώ αυτη τη στιγμή έχω ένα laptop 1.6 ghz και τιποτα αλλο.Και ομως την δουλεια του την κανει και με το παραπανω.

Δημοσ.

Eksartatai giati to thelei kaneis to pc panta omos.. Alli gia office k browsing kai alloi gia games, rendering ktl. Ego sto parapano pc tha vaza Enermax trofodotiko, 2 GB mnimi kai kartoula oxi tpt idiaitero isa isa gia na me kratisei mexri tis DX10. Mporeis na kopseis opos proanaferthike apo kei, gia na prostheseis tpt allo. A kai gia disko des an vreis tous WD raid edition pou exoun 5 xronia eggiisi anti gia 3. Einai ligo pio akrivoi omos.

Δημοσ.

neperios_1984 exeis na proteiseis kamia VGA?Kai egw tetoia psaxnw.Thelw mia karta pou na mou paizei sxetika kala ta games tou fthinopwrou alla na me krathsei mexri to kalokairi pou tha vrw DX10.

ti lete gi auto?

intel 6400

Asus P5W DH Deluxe

2X 1 GB Supertalent 667 Mhz

Albatron 7900GS 256MB

ta ypoloipa idia.Me ayta paei 1261E.

oi supertalent me thn asus kala ta pane???:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...