Προς το περιεχόμενο

Εργασιές στη C++!!!

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ασχολείτε κανένας σοβαρά με C++???

Βρίσκομαι σε ένα τμήμα πληροφορικής και εδω και 4 εξάμηνα προσπαθώ να περάσω το μάθημα του Προγραμματισμού αλλά τσίφος (παρεπιπτόντως μισώ τον προγραμματισμό,προτιμώ χίλιες φορές τα δίκτυα...)

Πρέπει να παραδώσω 6 εργασίες μέχρι το τέλος του εξαμήνου και αδυνατώ να τις παραδώσω όλες σωστά.(Ο καθηγητής είναι λίγο ψείρας!)

Αν υπάρχει κανένας που έχει διάθεση να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και θα του στείλω την πρώτη εργασία...

ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ...

Δημοσ.

M'aresei na akouw na mpainoun kateutheian sto thema...

Loipon oi ergasies gia kapoion pou xerei den tha parei i kathe mia panw apo 15 lepta (merikes sunarthseis,kapoia arxeia kai liges while einai tipota perissotero kai tipota ligotero)

To provlima einai oti me thn paradwsh karhe ergasias pernaw kai apo proforiki exetasi panw stin ergasia opote opws katalavainete tha prepei na katalavainw kai ti exei ginei stin ergasia...

Brika enan kathigiti opou me 25 Euro gia kathe ergasia erxete spiti mou kai mou ths exigei gia na min brethw pro eklpixewn sthn proforiki exetasi.

Ta sumperasmata dika sas, dustuxws den mporw na antexw oikonomika kanena poso parapanw kai persi episis pou xrisimopoihsa tis gnwseis enos sumfoititi me antalagma panta kopika xana!!!

An kapoios exei na kanei kamia prosfora me 20-25 Euro tote perimenw na tin akousw...

Δημοσ.

Για να μην ειμαι εντελως off, σε πληροφορω πως αν ασχοληθεις με δικτυα πρεπει να ξερεις προγραμματισμο, και πολυ low-level μαλιστα.

Επομενως, καλυτερα κρατα τα χρηματα για να αγορασεις καφεδες και κανε τις μονος σου. Εσυ θα ωφεληθεις τελικα (αν εξαιρεσεις το ελκος).

Δεν ειναι αναγκη να παρεις και 10 στις εργασιες..

Δημοσ.
Δεν ειναι αναγκη να παρεις και 10 στις εργασιες..

συμβουλή καλύτερα να τρέχει ημιτελής η εργασία παρά να τα χεις κάνει όλα και να μην τρέχει καθόλου

merikes sunarthseis,kapoia arxeia kai liges while einai tipota perissotero kai tipota ligotero

αν δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά άλλαξε σχολή γιατί σε δομές και Java τι θα κάνεις

Επειδή απ όσο ξέρω τα θέματα πάνε κυκλικά τσέκαρε λύσεις παρόμοιων εργασιών από άλλα τμήματα ΑΕΙ ΤΕΙ η ακόμα και άλλων πανεπιστημίων από το ιντερνετ

Δημοσ.
persi episis pou xrisimopoihsa tis gnwseis enos sumfoititi me antalagma panta kopika xana!!!

An kapoios exei na kanei kamia prosfora me 20-25 Euro tote perimenw na tin akousw...

Νομίζω σε έχουν πιάσει κορόιδο. Και εγώ Πληροφορική σπουδάζω και με τους συμφοιτητές μου ανταλλάζουμε απόψεις χωρίς να πληρώνει ο ένας τον άλλον. Βέβαια δεν καθόμαστε να λύσουμε τις εργασίες για λογαριασμό άλλων αλλά συζητάμε που κολλάμε κτλ. Σε κανενού το μυαλό δεν πέρασε ποτέ να ζητήσει οικονομικό αντάλλαγμα. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του ακαδημαϊκού χώρου. Η πληροφορίες πρέπει να διακινούνται δωρεάν. Τώρα βέβαια εσύ θέλεις έτοιμη την εργασία σου από κάποιον άλλο, που αυτό είναι σαν να αναθέτεις project σε κάποιον επειδή χρειάζεσαι του αποτέλεσμα της δουλειάς του. Πιστεύω πως όσο καλό και να σου τα εξηγήσει κάποιος αν δεν κάτσεις να γράψεις μόνο σου κώδικα τότε σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί η διαδικασία να είναι σπαστική ειδικά κατά το debugging αλλά μόνο έτσι μαθένεται ο προγραμματισμός.

Τώρα, σου προτείνω να βάλεις Linux, να εγκαταστήσεις τον gcc να έχεις υπόψη σου την εντολή man που σου δείχνει την βοήθεια για μια εντολή και το man 3 που απευθύνεται σε προγραμματιστές, να κατεβάσεις και κανένα ebook ώστε να μπορείς να το συμβουλεύεσαι πέρα από το βιβλίο που σου παρέχει η σχολή και χρησιμοποιώντας έναν απλό editor να γράψεις τα δικά σου προγράμματα. Ύστερα, όταν θα χρειάζεσαι θα κολλάς κάπου αφού θα κοιτάς τα βιβλία σου και αν δεν βρίσκεις κάτι θα ψάχνεις και στο internet όπου αν ακόμα δεν καταφέρεις να το βρεις και εκεί αυτό που ψάχνεις μπορείς να ρωτάς σε κάποιο forum. Σίγουρα θα βρεθούν άτομα να σου απαντήσουν και μάλιστα δωρεάν.

Δημοσ.

Ολα καλά ρε παιδιά και λίγο πολύ συμφωνώ με όλους αλλά έχω πελαγώσει...

Κανένας φίλος μου δεν ξέρει να με βοηθήσει άφου ούτε ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του...

(Ο καθηγητής είναι ψείρας και πρέπει να δουλεύει τέλεια το πρόγραμμα για να πάρω την βάση από εκεί και πέρα έχουμε προφορική εξέταση πάνω σε κάθε εργασία και από εκεί πέρνουμε τις extra μονάδες!)

Το μάθημα το χρωστάμε 567 άτομα δηλαδή σχεδόν όλόκληρη η σχολή αλλά κουράστηκα να προσπαθώ πια, εξάλλου όση διάθεση για να μάθω και αν είχα όταν πέρασα στη σχολή μου έχει φύγει πια...

Παρεπιπτόντως τα Δίκτυα τα πέρασα και η java είναι προαιρετικό μάθημα στη σχολή οπότε δεν χρειάστηκε να το πάρω.

Είναι απλό το μόνο που με ενδιαφέρει πια είναι αν μπορεί κάποιος να αναλάβει αυτά τα 6 project και από την μεριά μου μπορώ να προσφέρω λίγα αλλά αυτά έχω!

Όποιος θέλει βοηθάει γιατί τα κηρύγματα τα έχω κάνει πρώτος εγώ στον εαυτό μου αλλά ύστερα από 2 χρόνια που το χρωστάω η απόγνωση για να πάρω το πτυχίο ξεπερνάει τα κηρύγματα!

Δημοσ.

Ρε φίλε ξεφτίλα είναι αυτό που ζητάς κάτσε διάβασε όχι για να περάσεις το μάθημα αλλα για να αποκτήσεις καμιά γνώση επι του θέματος ,κάνε κανα προγραμμα,βρέξε λίγο τα χέρια σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.

Συγνώμι κιολας αλλα αμα τελειώσεις και πας να δουλέψεις τι θα κάνεις?

Δημοσ.
Και εγώ Πληροφορική σπουδάζω και με τους συμφοιτητές μου ανταλλάζουμε απόψεις χωρίς να πληρώνει ο ένας τον άλλον.

Στο ίδιο έτος αλλιώς πως θα τα βγάζαμε εμείς οι παλιοί

sppoulis άρχισε από τα απλά προγράμματα πχ hello world μετά ξεκίνα if else while κτλ.πρώτα απλές ασκήσεις και μετά άλλες που να τα εμπεριέχουν όλα.Παραδείγματα δεν έχει κάνει στα εργαστήρια;Επίσης τσέκαρε σελίδες Πάτρας και Βόλου που έχουν παρα πολλά παραδείγματα και λύσεις προόδων.Τέλος παντα στο google θέματα εργασιών παρόμοια στα αγγλικά. Σίγουρα θα υπάρχουν

Πάντως να δουλεύει τέλεια το πρόγραμμα τι να σου πω είναι πολύ ο τύπος

η java είναι προαιρετικό μάθημα στη σχολή

:confused: :confused: Ε??? φαντάζομαι οι βάσεις ούτε που θα ναι στο πρόγραμμα σπουδών

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για όλα...

"sourdos" έχω ιδρώσει πολλά εξάμηνα τα χέρια μου τώρα δεν ζητάω να λύθουν εργασίες και με το "hello world" έλεος...(Αυτά τα διδάχτηκα στα πρώτα εξάμηνα και τα πέρασα μιλάμε πια για δισδιάστατους πίνακες κ.α.)

Επίσης η java είναι προαιρετικό από φέτος γιατί απλά δεν είμαι και καθαρόαιμο τμήμα πληροφορικής και δεν χρειάζεται να λίωσω τον προγραμματισμό σε τέτοιο επίπεδο όσο σε άλλα τμήματα πληροφορικής...

Παρεπιπτόντως τις βάσεις που τις έλιωσα και κυρίως την Oracle δεν νομίζω ότι χρειάστηκα και τόσο τις γνώσεις τις C++!

Anyway, δεν απολογούμαι ούτε απαιτώ τίποτα από κανέναν απλά επειδή θέλω να πιστεύω ότι για κάποιους που έχουν ενδιαφερθεί για C++ οι εργασίες μου θα ήταν παιχνιδάκι και ίσως να ήθελαν να βοηθήσουν μπορούν πάντα να μου στείλουν ένα PM και να με ενημερώσουν.

Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή έστω και αν από μερικούς η κριτική είναι μάλλον αυστηρή, αφού όλοι λίγο πολύ σε τέτοια θέματα θα χρειαστήκαμε και την βοήθεια φίλων ή συμφοιτητών απλά οι δίκοι μου φίλοι είναι στην ίδια μοίρα με εμένα.

Δημοσ.

Συνάδελφε, αφού είσαι τόσο καλός και την έχεις λιώσει την Oracle και τα δίκτυα, πήγαινε εδώ: http://mindview.net/Books/DownloadSites/

κατέβασε το Thinking In C++, λιώσ'το κι αυτό παρέα με το MinGW Developer Studio (http://www.parinyasoft.com/download.html), κι άμα δεν περάσεις το μάθημα, εμένα να με χ....ς. Να το λιώσεις καλά-καλά όμως, έτσι?

Δημοσ.

«Παν μέτρο άριστο» ο καθηγητής πρέπει να ξέρει που η πίεση θα μετατρέψει το κάρβουνο σε διαμάντι και που θα το συνθλίψει.

Κάποτε στο γυμνάσιο μια καθηγήτρια πληροφορικής με έκανε αν και αγαπούσα τους υπολογιστές ειλικρινά να τους σιχαθώ.. τώρα κάτι ανάλογο συμβαίνει στην σχολή σας με την C/C++ .. κρίμα :(

Δημοσ.

απ' την αλλη παλι, φανταστειτε να λεει καποιος οτι εχει πτυχιο πληροφορικης αλλα δεν μπορει να κανει μια εργασια με "merikes sunarthseis,kapoia arxeia kai liges while einai tipota perissotero kai tipota ligotero"

προτεινω, βαλε μας εδω την εκφωνηση της 1ης εργασιας να κοψουμε λιγο κινηση περι τινος προκειται και να σου δωσουμε ενα χερακι να την προχωρησεις. Βασικα, μπορω να σου εγγυηθω πως αν ΔΕΝ την κανεις μονος σου βημα-βημα, στην προφορικη εξεταση θα τον πιεις. Ο ψειρας καθηγητης σου θα το καταλαβει οτι δεν την εκανες εσυ (nothing beats experience)

«Παν μέτρο άριστο» ο καθηγητής πρέπει να ξέρει που η πίεση θα μετατρέψει το κάρβουνο σε διαμάντι και που θα το συνθλίψει.

Κάποτε στο γυμνάσιο μια καθηγήτρια πληροφορικής με έκανε αν και αγαπούσα τους υπολογιστές ειλικρινά να τους σιχαθώ.. τώρα κάτι ανάλογο συμβαίνει στην σχολή σας με την C/C++ .. κρίμα :(

συμφωνω αλλα ειναι καποια μαθηματα που σηκωνουν ανοχη και καποια οχι. Καταλαβαινω στο μαθημα του virtual reality να ειναι καποιος καθηγητης χαλαρος, στο φιναλε ειναι απιθανο να χρειαστει σε καποιον εικονικη πραγματικοτητα μολις βγει εξω στην αγορα εκτος και αν αυτη ειναι ο τομεας που τον ενδιαφερει. Απ' την αλλη, δεν νοειται να βγει ατομο που δε ξερει εστω και στοιχειωδως να γραφει προγραμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...