Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εχω εναν laptop παλιο μηχανηματακι τον xe3 hp omnibook. Εχει pIII στα 650mhz cpu και εναν σκληρο σ 4.7 gb. Λοιπον τι ψαχνω? Ψαχνω σκληρο δισκο 10 gb λη το πολυ 20 gb. Ξερω πως επισημα μεχρι 10 gb μπορει να αναγνωρισει ! Μιλησα τηλεφωνικα με hp και μου το επιβεβαιωσαν. Τωρα θα μου πειτε τι τον θες! Να πουλησω το lptop δεν με συμφερει γιατι με 500 ευρω αγοραζει κανεις πολυ καλυτερο μηχανημα οποτε θα πρεπει να το πουλησω το πολυ 100 ευρω. Αντι να τον πουλησω προτιμω να τον χρησιμοποιησω. Επειδη ομως τα windows xp καταλαμβανουν παρα πολυ χωρο και επειδη θα θελα να μπορω να εχω και λιγο χωρο ελευθερο ζηταω τη βοηθεια σας να μου πειτε αν εχετε καποιον περισσευουμενο ή αν μπορειτε να μου βρειτε καποιον. Ξερω πως μεταχειρισμνεος σκληρος δεν ειναι κι ο,τι πιο σιγουρο. Αν τωρα ξερετε που θαμπορουσα να βρω ανταλλακτικα καινουρια ευπροσδεκτες οι απαντησεις. Ευχαριστω!
Miltos_01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εγκατέστησε την έκδοση Damn Small Linux. Ούτε αλλαγή των δίσκων, ούτε αγορά, ούτε τίποτα...πιστεύω θα είσαι ΟΚ.
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ρε φιλε: 1. Δουλευω linux σε αλλο pc σε αυτο θελω windows xp pro 2. Η εκδοση damn small linux δοκιμαστηκε το καλοκαιρι και δεν με καλυπτε καθολου 3. Ξερω τι λειτουργικο θελω να βαλω και για τι χρηση το θελω. Σκληρο ψαχνω οχι λογισμικο. Ευχαριστω ωστοσο για το post. Δεν υπαρχει και πολυς κοσμος τετοια ωρα
JOHNX2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 mia kali lisi ine na paris enan eksoteriko disko usb 40gb kai na to douleuis etsi.... aloste posi diafora tha exi apo enan 20ari palia texnologias? elaxisti eos katholou!!!
VSt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εχω εναν laptop παλιο μηχανηματακι τον xe3 hp omnibook. Εχει pIII στα 650mhz cpu και εναν σκληρο σ 4.7 gb. Λοιπον τι ψαχνω? Ψαχνω σκληρο δισκο 10 gb λη το πολυ 20 gb. Ξερω πως επισημα μεχρι 10 gb μπορει να αναγνωρισει ! exo ena akrivos to idio kai toy exo valei enan disko 30gb kai ton anagnorise kanonika to provlima pou exo ego einai me thn mnimi pou den pairnei pano apo 256mb
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εχω εξωτερικο αλλα εχω και usb 1.1 και με την pcmcia θυρα εχω βγαλει αλλες 2 usb2.0 αλλα χαλαει πολυ το θεμα φορητοτητας μετα διοτι αντε να κουβαλας τον εξωτερικο και τον μετασηματιστει τροφοδοσιας. Να μου πεις παρε ενας 2.5 σκληρο βαλε και ενα frame αυτα παιρνουν ρευμα απο μια εξτρα usb ναι αλλα τοτε απασχολω και τις 2 usb2.0 και μενω απο περιφρειακα. Λοιπον ζηταω συγκεκριμενα πραγματα. Θελω ενα 10 gb σκληρο για laptop.. Θελω να εγκαταστησω τα xp pro που τρεχουν μια χαρα και ναχω και 5 gb κενα. Ξερω οτι δυσκολα θα βρω και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης και γι αυτο απευθυνομαι στην κοινοτητα του Insomnia γιατι ειστε πολλοι. Όλο και καποιος θα εχει κανενα παλιο μηχανημα που έχει στην ασρηστία!
grigas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Για ρώτα αυτούς μπας και έχουν... http://www.computron.gr/ http://www.propoint.gr/
johnyk76 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εγώ έχω XE3 700 και του έχω βάλει 40 GB δίσκο. Απλά ήθελε update το bios..... 10 GB σκληρό δεν έχω. Αν θές 20 GB έχω. Πάντος πιστεύω ότι αυτοί που σου είπαν ότι δεν μπαίνει σκληρός πάνω από 10 GB σε ΡΙΙΙ μηχάνημα μάλλον δεν έχουν ιδέα................ Το συγκεκριμένο μηχάνημα και πολλά άλλα ίδια τα έχω κάνει φύλο και φτερό πολλές φορές
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Φιλε μου μιλησα με αντιπροσωπο της hp στην Ελλαδα απο το τεχνικο τμημα και ελαβα και email απο την εταιρεια στην αμερικη. Και οι 2 μου παν οτι εχει δοκιμαστει επισημα μεχρι 20 gb και σε καποιες περιπτωσεις καπια μηχανηματα βρηκαν μονο τα 10. Μου παν να μην βαλω μεγαλυτερο διοτι δεν θα το βρει. Τωρα ειλκιριν ατι να σου πω. Σκεφτομαι μην αγορασω 40 gb και μου μεινουν. Απο την αλλη αυτο που μου λες με χαροποιειει ιδιαιτερα. Τον 20 αρη θα τον ηθελα. κρατα τον αν ειναι να δω μπας και απαντησει και κανενας αλλος και θα σου πω. Ευχαριστω παντως
tempo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 αν έβαζες μια αγγελία ζήτησης νομίζω ότι θα είχες καλύτερα αποτελέσματα. βάλε αγγελία στα http://www.insomnia.gr http://www.myphone.gr http://www.24net.gr και περίμενε... όλο και κάποιος θα βρεθεί.
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 exo ena akrivos to idio kai toy exo valei enan disko 30gb kai ton anagnorise kanonikato provlima pou exo ego einai me thn mnimi pou den pairnei pano apo 256mb Γιατι δεν παιρνει πανω απο 256? Εγω του εχω βαλει μια 2χ64 και μια 256 και την εχει βρει μια χαρα. Στο πλαισιο μου την ειχαν αλλαξει
HamerZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Και στον δικό μου XE3-gc με 700άρι PIII στο manual λέει πως παίρνει μέχρι 256mb/100 ram. Υπάρχει περίπτωση να παίρνει παραπάνω; Lemuria πέρα από το XE3 δεν έχεις κανένα άλλο χαρακτηριστικό του μοντέλου σου (όπως gc σε μένα);
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ναι πκαι μενα το ιδιο γραφει το manual αλλα εχει 384 αυτην τη στιμγη πανω
Lemuria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Παιδες αποφασισα να αγορασω εναν 40αρη να τον βαλω να δω. Το πολυ πολυ να μου μεινει και να τον κανω εξωτερικο. Αλλα αν μου μεινει θα φρικαρω! Ελπιζω να μην ειμαι ο γκαντεμης ολων οσων εχουν το συγκεκριμενο omnibook.
Lemuria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδες αποφασισα να αγορασω εναν 40αρη να τον βαλω να δω. Το πολυ πολυ να μου μεινει και να τον κανω εξωτερικο. Αλλα αν μου μεινει θα φρικαρω! Ελπιζω να μην ειμαι ο γκαντεμης ολων οσων εχουν το συγκεκριμενο omnibook. Μονος μου μιλαω μονος μου απανταω! Εβαλα τα 40 gb κι ολα καλα!!! Εγινε καινουριο το συστηματακι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.