Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να δημιουργισω server το CCS ???

Dr_NoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα σερβερ στο counter strike source αλλα οχι lan αλλα μεσω ιντερνετ να πεζω ποιο πολυ εγω και ενας φιλος μου και θελω αν μπορειτε να με καθοδιγισετε προσπαθω να φτιαξω μεσα απο το ccs αλλα ματαια. οταν προσπθει να μπει ο φιλος μου κατι του λεει για lan κτλ και δεν μπενει . καθε βοηθια δεκτη ευχαριστω

Δημοσ.

Aυτο με το lan, ηταν ενα προβλημα που υπηρχε και στο CS 1.6

Εδινες μια εντολη απο κονσολα και λυνοταν το προβλημα!Να παρει, εχω 6 μηνες να παιξω και δε θυμαμαι!

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, δεν ειναι προβλημα αυτο αλλα γινεται επιτηδες για να μην μπαινουν αλλοι στον lan server σου.Νομιζω τσεκαρει την ip σου, και αν δεν ειναι class C, δηλαδη οι ips που εχουν τα μηχανηματα μεσα στα lan, τοτε δεν σε αφηνει να μπεις.

Περα απο την λυση του ip spoofing(οκ, αυτο ηταν αστειο), μαλλον θα πρεπει να δωσεις την εντολη που λεει ο S2Katana.

Την οποια δεν ξερω.

:)

Δημοσ.

Λοιπον γεια καταρχην.Εσυ που κανεις host πρεπει να πατησεις στην κονσολα 2 ενολτες. 1ον net_start kai 2on sv_lan 0. τωρα καταρχην πρεπει να δεις το ΙΡ σου. Π.χ. εδω http://www.ipchicken.com ο φιλος σου τωρα πρεπει να πατησει στην κονσολα connect και το ΙΡ σου. Π.χ. connect 87.460...... και ετοιμος.

Σε μενα δουλεψε, ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Παιδια αφηστε βρηκα ποιο ευκολο τροπο εχει μεσα το game ενα αρχειο για να φτιαχνεις server ειτε lan ειτε internet και πετυχε ειναι κατι σαν προγραμματακι που του οριζεις host,map,κτλ ευχαριστω πολυ παντως...

Δημοσ.

Sorry που δεν ειχα απαντηση τοσο καιρο αλλα τορα το ειδα το ποστ μου λοιπον το αρχειο σε εμενα δεν ειναι ετσι ωπος στην φοτο καμια σχεση δεν μοθ τα εχε ιαυτα μεσα στο game... Απλα οταν περναω το patch το v13 (το τελεφτεο δλδ ) σαν συντομευσης μου βγαζει σε φακελο το παρακατω που το οποιο ειναι και που φτιαχνεις σερβερ δειτε:

post-24982-129062938206_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...