kjohn2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους καταρχάς.Τις τελευταίες μέρες σέρνεται η σύνδεσή μου με TELLAS 1 MBIT πρωί βράδυ δεν πιάνω πάνω απο 25 kbit. Π.χ τώρα: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 216.26Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 218.93kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Τρέλλα!!!! Παίρνω καπάκι την tellas τηλέφωνο και μου λένε ότι γίνονται κάποιες εργασίες για εξωτερικά και εσωτερικά δίκτυα μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και κάτι τέτοιες μπαρούφες. Μένω Θεσσαλονίκη ,τους λέω ότι μέχρι πρίν λίγες μέρες όλα ήταν καλά και αυτοί μου απάντησαν ότι το κακό είναι γενικό σε όλη την Ελλάδα.Μπορείτε παρακαλώ αν έχετε τα ίδια προβλήματα με εμένα να μου πείτε τί στο καλό να κάνω!!!!(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ 2MBIT! ΜΕ ΤΗΝ TELLAS NA MOY ΔΙΝΕΙ PROVIDING 1 ΜΒΙΤ...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ).........:evil: :evil:
paularas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 same here file mou. Eixa 512 apo telas. Me to pu ginetai i anavathmisi kai se wres vampir ( dld apo tis 4 to vradi ews kai twra dld 7 to prwi exw 1 mb sindesi opws einai dld i anavathmisi ) paw teleia kai opws prepei. Oles tis alles tis wres eimai gia klamata... Kai emena ta idia mou eipane gia to thema taxititas.. apla perimenoume ipomonetika
kostelo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εμενα με 768 απ την τελλας παει καλα ολη τη μερα αλλα το βραδυ απ τις 11 και μετα πεφτει στο μισο η ταχυτητα εδω και καμια βδομαδα. Παντως δε πρεπει να φταιει η τελλας γιατι εχω και κωδικο της altec και παλι τα ιδια. Οποτε ειναι καθαρα θεμα ΟΤΕ οποτε κλασσικα υπομονη...
Gpsyco Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Είχα πρόβλημα με μηδαμινές ταχύτητες τελικά ύστερα από 1,5 μήνα μου αλλάξανε πόρτα, όλη την ημέρα είχα 130 με 170 max και μετά τις 12 χτυπούσε 210 με 220. Σήμερα και ύστερα από 2 εβδομάδες "σχετικής" ηρεμίας ξαφνικά ξεσυγχρόνισε το jetspeed χωρίς λόγο και χρειάστηκε reset. αυτήν την στιγμή είμαι στα 40 με 50. Ότι να ναι δηλαδή. Standar είναι πρόβλημα ΟΤΕ. Θα δηλώσω βλάβη για ακόμη μια φορά.. Τι σκατά τις θέλανε τις αναβαθμίσεις οι άσχετοι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.