Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή αρχείου

theye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδω και καιρό να σβήσω ένα βίντεο που ειχα κατεβάσει αλλά συνέχεια μου βγαίνει ένα μύνημα ότι δεν μπορεί να σβηστεί γιατί χρησιμοποιήται από κάποιο πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος είτε μέσα από τα windows είτε από κάποιο άλλο utility να βρω από ποιο πρόγραμμα είναι ανοικτό το αρχείο?

Δημοσ.

υπαρχει ενα τετοιο προγραμα που σβηνει τα κλειδωμενα αρχεια και μενα μου το εδωσε ο madsc λεγεται

unlocker

πριν το δοκιμασεις δες λιγο και εδω

μπορεις επισης πατωντας ταυτοχρονα ctrl + alt + delete να πας στο πινακα που θα σου ανοιξει και να βρεις την καρτελα διεργασιες εκει θα καταλαβεις οτι τρεχουν αρχεια τα οποια δεν σου αφηνει να το διαγραψεις..(ενταξει στο αναφερω πολυ πολυ απλα να μην εξηγουμαστε καμια ωρα τωρα)

Δημοσ.
Από που το είχες κατεβάσει το αρχείο αυτό; Με κάποιο peer2peer πρόγραμμα; Τι κατάληξη έχει;

Από torrent είναι και κατάληξη έχει avi.Εννοείται ότι το azureus δεν είναι σε λειτουργία όταν προσπαθώ να το σβήσω

Δημοσ.

Αν δεν καταφερεις να το σβησεις με τιποτα κανε ενα scandisk. Μερικες φορες γινονται καποια λαθακια με διαφορα αρχεια και με scandisk επιδιορθωνονται τα σφαλματα. Εγω παλευα να σβησω κενο φακελλο απο την επιφανεια εργασιας 20 μερες.

Δημοσ.

οταν ξεκιναει ο υπολογιστης σου εχε πατημενο το F8 για να μπεις στο safemode των windows και επελεξε εκκινηση με safemode.Οταν ανοιξουν τα windows προσπαθησε να το διαγραψεις.

Δημοσ.

Σωστο μπορεις καιι αυτο που λεει το παλικαρι να κανεις . Αν ωστοσο ουτε τοτε σβηστει κανε ενα scandisk και θα σβηστει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...