theye Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Προσπαθώ εδω και καιρό να σβήσω ένα βίντεο που ειχα κατεβάσει αλλά συνέχεια μου βγαίνει ένα μύνημα ότι δεν μπορεί να σβηστεί γιατί χρησιμοποιήται από κάποιο πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος είτε μέσα από τα windows είτε από κάποιο άλλο utility να βρω από ποιο πρόγραμμα είναι ανοικτό το αρχείο?
cool_alex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Από που το είχες κατεβάσει το αρχείο αυτό; Με κάποιο peer2peer πρόγραμμα; Τι κατάληξη έχει;
harrys23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 υπαρχει ενα τετοιο προγραμα που σβηνει τα κλειδωμενα αρχεια και μενα μου το εδωσε ο madsc λεγεται unlocker πριν το δοκιμασεις δες λιγο και εδω μπορεις επισης πατωντας ταυτοχρονα ctrl + alt + delete να πας στο πινακα που θα σου ανοιξει και να βρεις την καρτελα διεργασιες εκει θα καταλαβεις οτι τρεχουν αρχεια τα οποια δεν σου αφηνει να το διαγραψεις..(ενταξει στο αναφερω πολυ πολυ απλα να μην εξηγουμαστε καμια ωρα τωρα)
theye Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Από που το είχες κατεβάσει το αρχείο αυτό; Με κάποιο peer2peer πρόγραμμα; Τι κατάληξη έχει; Από torrent είναι και κατάληξη έχει avi.Εννοείται ότι το azureus δεν είναι σε λειτουργία όταν προσπαθώ να το σβήσω
JXID Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε να το σβησεις μεσα αποτον explorer του Nero.
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν καταφερεις να το σβησεις με τιποτα κανε ενα scandisk. Μερικες φορες γινονται καποια λαθακια με διαφορα αρχεια και με scandisk επιδιορθωνονται τα σφαλματα. Εγω παλευα να σβησω κενο φακελλο απο την επιφανεια εργασιας 20 μερες.
johnfocus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης σου εχε πατημενο το F8 για να μπεις στο safemode των windows και επελεξε εκκινηση με safemode.Οταν ανοιξουν τα windows προσπαθησε να το διαγραψεις.
Lemuria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Σωστο μπορεις καιι αυτο που λεει το παλικαρι να κανεις . Αν ωστοσο ουτε τοτε σβηστει κανε ενα scandisk και θα σβηστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.