NickTheGreek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Απο τον Αυγουστο που εληξε η DSL μου,ειμαι με dialup και σκοπευω να ξαναβαλω DSL.Μπορει να μου πει καποιος ποσος ειναι τωρα ο χρονος αναμονης για ενεργοποιηση της γραμμης?Πριν απο μισο χρονο θυμαμαι οτι ηταν γυρο στον μηνα...Ελπιζω να συντομευτηκε λιγακι. Παιζει τιποτα καινουριο (τιποτα προσφορες) με την DSL ωστε να αξιζει να περιμενω λιγακι?
vazelo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα σπιτι μου στην Αθηνα ειχα κανει ετοιση 13 Ιουλιου και συνδεθηκε 8 Αυγουστου. Στην Πατρα εκανα ετοιση 10 Οκτωβριου και συνδεθηκε σημερα 12!!
cool_alex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το τυπικό είναι το πολύ 2 εβδομάδες. Βέβαια στο Ελλαδιστάν βρισκόμαστε... Στη Σάμο πάντως που ήμουν ενεργοποιήθηκε σε 2 ημέρες απ'ευθείας από τον ΟΤΕ, ενώ στην Αθήνα σε 2 εβδομάδες μέσω Altec.
kattistt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 εξαρταται το πακετο (αυτο παρατηρησα) και απο την εταιρια... στην εταιρια μου βαλαμε adsl office ->ενεργοποιηθηκε σε 1 εβδομαδα φιλος μου εβαλε coonex και ενεργοποιηθηκε μετα απο 1 μηνα... παντως το κανονικο (θα'λεγα τωρα...) ειναι 10 εργασιμες μερες (2 εβδομαδες)!
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 kanonika einai 2 ebdomades diladi 10 ergasimes.tora an den iparxei porta ekei isos na perimeneis kai mina akoma.an tora ise apo tous atixous pou ekei pou ine den iparxei adsl tote kalinxita kai efexe.distixos se poles perioxes iparxoun elipsis apo portes kai episis tora pou trexei o ote prostheste liges meres extra stis 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.