Προς το περιεχόμενο

WinFast DTV2000H - Πρόβλημα ήχου στο ραδιόφωνο

papadi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα μια winfast dtv2000h (tn+fm φηφιακός ή αναλογικός tuner). Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ήχο στο ραδιόφωνο (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα tv λόγω έλλειψης κεραίας). Ο μόνος τρόπος να έχω ήχο είναι να συνδέσω, με ένα έξτρα καλώδιο που είχε το κουτί, την κάρτα tv με την είσοδο που έχει η κάρτα ήχου μου για το dvd.

Ξέρετε αν αυτός είναι ο standard τρόπος ή αν κάτι δεν έκανα σωστά; Αναρωτιέμαι γιατί αν και οι οδηγίες είναι αρκετά λεπτομερείς, δεν αναφέρει τίποτα για το καλωδικάκι αυτό και δεν λέει τίποτα για απευθείας σύνδεση της κάρτας με την κάρτα ήχου.

Δημοσ.

epano stin karta exei kapoies epafes. einai stin meria tis karta pou paei pros to kouti kai apo tin alli meria tou pci. ekei sindeeis to tetrapino kalodiaki pou exei mesa sto kouti

tin alli meria tin sindeeis sti mitriki sou i sto line in i sto cd in

meta anoigeis to programma tis tileorasis kai diloneis pou exeis sindesei tin eisodo px line in i cd in kai paizei

pare kai ena kalo site gia tin karta sou

http://tw1965.myweb.hinet.net/

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ!

Είναι απαράδεκτο το ότι δεν το αναφέρει πουθενά, αν και έχει 3 διαγράμματα με την μεθοδολογία και σε ένα μιλάει ακόμα και για ένα jumper setting.

Εγώ το σκέφτηκα λόγω μιας παλιάς κάρτας fm που είχα και συνδεόταν και εκείνη στην κάρτα ήχου με εξωτερικό καλώδιο.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η κάρτα αυτή σαν δέκτης είναι ικανοποιητική.Εχει όμως κακή υποστήριξη τόσο απο την εταιρία εισαγωγής όσο και απο την εταιρία κατασκευής.Τους ρώτησα (ιντερσυς) χωρίς να λάβω απάντηση.:evil:

Δεν αναφέρη τίποτα και πουθενά για το πώς λειτουργεί ο δέκτης ραδιοφώνου ,ο οποίος είναι και εξαιρετικά δυσλειτουργικός και μάλλον συντονίζεται μόνο χειροκίνητα,λόγο οτι ο αυτόματος συντονισμός ξεκινά απο τα 65-70 mhz εως τα 110mhz.:confused:

Το πρόγραμμα dtv που συνοδεύη την κάρτα θέλη γαιδουρινή υπομονή βάλε βγάλε για να λειτουργήσει.

Κατα τα άλλα είναι μια οικονομική κάρτα(72ε) με πολλά προσόντα

Εάν δεν ήταν η ιστοσελίδα που αναφέρης για τα σχετικά προγράμματα θα την είχα επιστρέψη

Δημοσ.

προβλημα με το radio δεν εχω αντιμετωπισει.

με το fr δεξια η αριστερα συντονιζει αυτόματα, αν δε πας στις ρυθμίσεις εχει και ρυθμιζομενη ευαισθησία.

Δημοσ.

Ενα αλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ ακούω κανονικά τον ήχο απο τα κανάλια , οι εγγραφές δεν έχουν ήχο.

Δημοσ.
Ενα αλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ ακούω κανονικά τον ήχο απο τα κανάλια , οι εγγραφές δεν έχουν ήχο.

stis rithmiseis tha valeis sto control line to antistoixo pou exeis gia audio out kai tin mpara sto recording volume to anoigeis

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

sorry pou epanaferw to topic alla egw den mporesa na tin kanw na doulepsei swsta.... ok blepw tv . epitelous elisa to problima me ton eixo pou eixa, alla to problima mou einai oti an klisw to programa , kai meta to anoiksw ksana, den dixnei tipota. Prepei na kanw restart to pc gia na doulepsei ksana swsta.

Entometaksi to site tis leadtek dinei drivers gia vista alla to software apo oti exw katalabei den prepei na einai kai toso gia vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...