Προς το περιεχόμενο

Δύσκολη ερώτηση για μεταφορά δίσκου

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξεχάσουμε για λίγο το clean install, ποιές αλλαγές πρέπει να κάνω σε έναν δίσκο που έχει λειτουργικό και δουλεύει σε κάποιο μηχάνημα, για να τον μεταφέρω σε κάποιο άλλο και να μην έχει ΚΑΝΕΝΑ driver (καμμία πληροφορία) για το hardware του παλιού.

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό, γιατί τα hardware drivers περνάνε πολλά αρχεία συτήματος μέσα στο λειτουργικό, & τα ενεργοποιούν από τη registry. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, και με ένα στοιχειώδες search δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον. Μια λογική είναι να το περάσεις με ghost, και να κάνεις απεγκατάσταση τα drivers μετά, που δεν θα τα χρειάζεται το os, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει ή πόσο σταθερό θα είναι. Δεν σε βολέυει clean install & μετά να μεταφέρεις τα αρχεία που θες στο νέο σκληρό; αυτό μου φαίνεται καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

gia ti leitourgiko milas ? an einai gia Windows 98

kane to e3hs..:

Mpes sthn registry, HKEY_LOCAL_MACHINE kai svhse ton katalogo "ENUM" (den thymamai pou akrivws vrisketai pantws einai mesa sto parapanw kleidi...kane search)

Mesa ekei vriskontai oles oi syskeyes, opote me to pou tha to svhseis kai valeis ton disko se allo pc tha 3anavrei pali tis nees syskeyes...Mporeis na kaneis kai remove osous drivers exoune meinei mesa apo to add/remove programs...Elpizw na voi8hsa, oti thes edw eimaste pali...

Δημοσ.

gv, ότι είπες τελευταίο, χωρίς σβήσιμο, απλώς μπαίνεις με save mode και από εκεί uninstall drivers.

το έχω κάνει στα ΜΕ, δούλεψε. καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...