lefteragas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ Crypto ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 35 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ(ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ..).ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Pc ΑΛΛΑ ΤΟ Driver ThΣ ΚΑΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΛΕΕΙ: Usb Pc Camera Dc Input:5v-0.15a Model No.va30uc2 ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ...
pao132003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 αφού μας λες και με πόσα volt τροφοδοτείται, είναι πολύ εύκολο να σου πούμε ποια κάμερα είναι! τέλος πάντων, στο σάιτ της crypto υπάρχουν όλοι οι οδηγοί..
lefteragas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
pao132003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 μα δεν μπορείς να την περιγράψεις λίγο ρε παιδί μου;; τα νύχια μας θα μυρίσουμε για να καταλάβουμε ποια κάμερα έχεις;; βαλ'το να δουλέψει λίγο!! μήπως έχεις μια μπλε μακρόστενη, την dual digital, που βγάζει και 26 φωτογραφίες όταν δεν είναι συνδεδεμένη με το pc;
nathanas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 an einai afti i fotografiki, sou proteinw na pareis mia alli.... tin eixa kai egw tote...kai mou evgaine i pisti na mpoun oi drivers... kai oi fotografies skata poiotita kai analisi gia webcam katholou kali.... den eixa meinei katholou efxaristimenos...doksa ton theo vrika kapou kai tin edwsa...se periptwsi pou exeis aftin tin camera prepei na exw tous drivers.... alla dwse na katalavoume kai emeis oi amoiroi...
lefteragas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον η καμερα ειναι ασπρη,τετραγωνη και το <<ματακι>> της προστατευεται απο ενα πρασινο πορτακι.Ακομη στην κορυφη της καμερας ακριβως πανω απο το ματακι υπαρχει ενα πρασινο πραγματακι για να ρυθμιζεις το ζουμ της καμερας και σκεψου οπως βλεπεις την καμερα απο πανω υπαρχει κατω αριστερα ενα πρασινο κουμπακι στην περιπτωση που θελεις να βγαλεις χειροκινητα τις φωτογραφιες σου.Επισης στηριζεται σε μια βαση της οποιας το σχημα ειναι υπερβολη με κορυφη προς στο μερος σου.Τελος κατω απο το ματακι και αριστερα γωνια ειναι το σηματακι της crypto.Ελπιζω να εγινα κατατοπιστικος ωστε να βρω το ρημαδι το driver...
nathanas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 den mporeis na vreis kapou panw stin camera to modelo tis? kapou tha to leei den ginetai.... den eimai kai sigouros oti tha to leei....alla genika lene ola ta proionta panw to modelo...gia tsekare...i stin vasi apo katw an leei kati.... stin xeiroteri ti leei otan tin sindeeis...
lefteragas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το μοντελο το αναφερω πιο πανω.Την συνδεω και την ξεσυνδεω και τιποτα...τι να κανω?ειναι και ακριβη και αχρησιμοποιητη...
Epiousios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την ίδια ακριβώς κάμερα 7 χρόνια αργότερα καθώς κι εγώ την είχα σε κάποιο χρονοντούλαπο. (Crupto USB Cam Model No.va30uc2 ). To site της εταιρίας δεν τους έχει πια αλλά περιμένω απάντηση στο e-mail που τους έστειλα. Αν ακόμα αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα (που δε νομίζω να το θυμάσαι καν χεχε) πες μου γιατί είναι ζήτημα χρόνου να λυθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα