salonika Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Να κάνω μια διευκρίνιση για τις τιμές internet του πλαισίου Έχω πάρει 3 προϊόντα με αυτόν τον τρόπο και στην ουσία μαζί με τα μεταφορικά πλήρωσα ακριβώς την ίδια τιμή με την τιμή καταστήματος. Το κέρδος από αυτού του τρόπου την αγορά είναι ότι φέρνουν το προϊόν στο σπίτι σου και τίποτα άλλο σχετικό κέρδος με την τιμή.
HexStatic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Prin apo mia week paragilame ena acer laptop.To paragilame on line gia na epofelithoume apo tin prosfora pou to eixe peripou -50 euro ligotero apo to na pame kai na to paroume apo ena katasthma tou plaisiou. To laptop upotithetai oti itane availiable kai oti tha to paralambaname tin epomeni mera.Aggouria.Tous phra tilefono tin epomenh mera kai mou eipane oti to laptop den uparxei kai oti perimenoune kainourgia komatia.H mera tis paragelias htane pempth, milisa mazi tous tin paraskeuh.Logika to laptop tha to eperna apo deutera.Thn deutera tous ksanaphra til kai mou eipe mia kopela sto tilefono oti perimenoune na paralaboune tin pempth. Entometaksi to laptop ekeini tin stigmh to eixe sto site kai elege oti einai availiable se 2 me 3 meres. Ekeini tis stigmh tis anafera ta parapanw kai tis eipa oti akoma kai simera na ekana tin paragelia tha eprepe na to exw tin tetarth alla oxi tin paraskeuh (me tin proupothesi oti tha parapambanane pempth opote tin paraskeuh tha eixa to laptop sta xeria mou).Telos panton , mou edose mia teleiws ilithia apantisi kai tis eipa oti auto pou simbainei einai adikaiologhto. Telos panton..Eipa na perimenw mexri tin pempth. Thn pempth ksanaphra tilefono na mathw an paralabane i an ontws mas douleuoune.Sta kapakia epeidi eixane teleiwsei oi xazes dikiaologies milisa me enan upeuthino o opoios mou edose kai to onoma tou kai to tilefono sto grafeio tou gia na min milaw me ton kathe asxeto kathe fora kai tou lew tin idia istoria ksana kai ksana. Telika to siggekrimeno acer den tha to fernane sto melon giati tha bgainane ta kainourgia acer ta opoia tha ta paralambane se abebaio xrono mesa se auto i ton epomeno mina. Mou proteine na para kapoia alla laptop pio akriba men alla stin idia timi me to acer.Ta siggekrimena laptop parolo pou htane apo kalyteres etairies den eixane toso kala xaraktiristika oso to acer kai tou eipa oti den mou kanei. Telika tou proteina na ftiaksoume ena turbo x me idia xaraktiristika me to acer kai na to plirwsw stin timi tou acer. Gia na min sas kourazw kataliksame na ftiaksoume ena turbo x polly kalytero apo to acer to opoio eixe timi 1100 euro tin opoia telika mou tin erikse sta 1000 euro. Ousiastika mou bgike 30 euro pio akriba apo to acer (stin timi apo to katasthma) kai peripou 80 euro apo tin prosfora sto net, alla to mixanaki einai para polly kalytero apo to acer. Me liga logia mas bgalane to ladi alla eutuxws eixame kalo telos.Pros to paron to turbo x fisaei kai den nomizw na bgalei kanena problima sto parelthon giati ola ta parts tou einai apo polly gnwstes kales etairies. Koinws mporw na pw oti eimai euxaristimenos. Apla exw minei me mia aporia...Ti tha ginotane an egw den epemena na tous pernw tilefona? Profanws akoma tha perimena to acer to opoio den tha erxotane pote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.