tazoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Γεια χαρά, παιδιά. Θέλω να μετατρέψω ένα avi σε mpg. Το avi είναι NTSC με MP3 ήχο. Το χρειάζομαι για να το χρησιμοποιήσω στο DVD Lab Pro. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
x_vagos_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πρέπει να ξέρεις και τις αντίσοιχες τιμές για να κάνεις την μετατροπή με εφάμιλλη ποιότητα με το avi ... Αν τις ξέρει κανείς να τις παραθέτει μαζί με το πρόγραμμα ... Μιας και με ενδιαφέρει κι εμένα δηλαδή...
tvagge Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 To Τotal Video Converter εχει presets για τα mpg, δηλαδη DVD Quality, SVCD Quality, VCD Quality, κτλ. Τωρα αν θες και παρα περα ψαξιμο, ενα κλικ στο Advanced Settings Tab, και βαλε-βγαλε ο,τι γουσταρεις.
x_vagos_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα Video σε ποιότητα TV και θέλω να την περάσω στο τηλέφωνο... 3gp γιατί τα mp4 δεν τα βρίσκει σαν αρχεία video αλλά μόνο σαν ήχο...... Αλλά δεν ξέρω τις απαραίτητες ρυθμίσεις ρε γμτ... πρέπει να το ψάξω...
tvagge Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα Video σε ποιότητα TV και θέλω να την περάσω στο τηλέφωνο... 3gp γιατί τα mp4 δεν τα βρίσκει σαν αρχεία video αλλά μόνο σαν ήχο...... Αλλά δεν ξέρω τις απαραίτητες ρυθμίσεις ρε γμτ... πρέπει να το ψάξω... Vago, το Total Video Converter το εχεις δοκιμασει, ή απλα υποθετεις τι μπορει να κανει ? Γιατι αν το εχεις δοκιμασει και δεν μπορεσες με ΕΝΑ κλικ, να μετατρεψεις ενα οποιοδηποτε βιντεο σε 3gp, τοτε, I rest my case...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.