Προς το περιεχόμενο

sos me skliro disko kai windows xp

oki456

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo ena disko kai ton exo xorisi se 2 partition kai exo perasi sto ena partition ta windows xp.....to provlima einai oti gia kapio logo ekana epanekinisi kai otan anoigoun ta windows leipei ena arxio system ....sto deutero partition exo kapoia simantika arxeia kai den thelo na ta xaso...ti na kano???me to recovery console mporo na ta diorthoso???kai telos exo akousi oti me mia ekdosi live linux mporo na paro ta dedomena kai na ta kapso se cd i dvd pos ginete auto ???? help please opios gnorizei as mou protinei kapoia lisi

eyxaristo poli.....

Δημοσ.

ti ennoeis akrivws otan les "otan anoigoun ta windows leipei ena arxio system "... den to piasa sorry!!! ennnoeis oti leipei to partition?

gia to live linux pou les einai to knoppix kai uparxei se CD kai DVD ekdosi...isws se swsei!!

Δημοσ.

Τα partitions γι' αυτό υπάρχουν... σε περίπτωση που το part με τα Win ''πάθει κάτι'' δεν θα χαθούν τα πράγματα που έχεις αποθηκεύσει σε άλλο partition...

Μπορείς να κάνεις άνετα format και να είσαι OK...

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αυτό, αλλά στην εγκατάσταση πρέπει να σβήσεις το partition με τα Win και να γίνει unpartitioned space

[ λογικά είναι 2 αυτά τα unpartitioned space, εμένα το ένα είναι 8mb αλλά δεν ξέρω, εσένα μπορεί να μην υπάρχει κανένα άλλο... ]

Μετά φτιάχνεις ένα άλλο partition πατώντας enter στο unpartitioned space και με το φιξαρισμένο μέγεθος θα είσαι οκ...

Δημοσ.

an kano setup ta windows apo pano tha diorhothi to provlima ???? i th axiroterepsi??? ta arxeia tha einai idia i tha antikatastathoun apo ta kainourgia????mporo an kano setup ta windows apo pano na dialekso allo fakelo gia na gini egatastasi???px oxi to c://windows alla se ena allo ...exo autin tin dinatotita???

Δημοσ.

Μπορει να διορθωθει το πρόβλημα και μέσα απο την recovery console.

Φορτοσέ την και δώσε την εντολή : chkdsk /r ή chkdsk /f δεν θυμαμαι την παράμετρο ακριβώς.

Δημοσ.

Φιλαρακο ενα re-install τα windows κανεις και ξεμπερδευεις.

Οχι δεν θα αλλαξουν/χαλασουν ηδη υπαρχοντα αρχεια των partitions με την επανεγκατασταση.

Δημοσ.

kai format na kanis afou ta arxia pou thes ine sto D:\ ,pou ine to deutero partision tou diskou sou.Ara den tha piraxti tipota apo eki, ftani na kanis format to C:\ pou ine ta windows sou.

Δημοσ.

ΑΝ τα αρχεία που θέλεις είναι στο C:/ τότε πρέπει να κατεβάσεις όντως μια Live διανομή...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τα partitions γι' αυτό υπάρχουν... σε περίπτωση που το part με τα Win ''πάθει κάτι'' δεν θα χαθούν τα πράγματα που έχεις αποθηκεύσει σε άλλο partition...

Μπορείς να κάνεις άνετα format και να είσαι OK...

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αυτό, αλλά στην εγκατάσταση πρέπει να σβήσεις το partition με τα Win και να γίνει unpartitioned space

[ λογικά είναι 2 αυτά τα unpartitioned space, εμένα το ένα είναι 8mb αλλά δεν ξέρω, εσένα μπορεί να μην υπάρχει κανένα άλλο... ]

Μετά φτιάχνεις ένα άλλο partition πατώντας enter στο unpartitioned space και με το φιξαρισμένο μέγεθος θα είσαι οκ...

Σχετικά με αυτό το μικρό κομμάτι των 8MB που παραμένει όταν κάνει κανείς partition, κυρίως σε IDE σκληρούς, είναι δεδομένο. Δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με το τι νόημα έχει, αλλά, κάθε φορά που κάνω partition, είτε ένα που καταλαμβάνει το 100% της χωρητικότητας, είτε πολλαπλά, μένει πάντοτε αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι. Το έχω παρατηρήσει, τόσο σε NTFS όσο και σε FAT φορμαρίσματα

Δημοσ.

Και με repair των Windows κάνεις τη δουλειά σου και μάλιστα χωρίς να χάσεις ούτε τα αρχεία σου, ούτε τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...