NoNuclearPower Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Παντελής Θαλασσινός : "Ανάθεμά σε", "Εισιτήριο στην τσέπη σου" Χάρις Αλεξίου : "Όλα σε θυμίζουν" Κατσιμιχαίοι : "Του έρωτα" Αρβανιτάκη : "Έφυγες νωρίς" Μανώλης Λιδάκης : "Άδικη καρδιά" Κώστας Μακεδόνας : "Mόνο μια φορά" Πρωτοψάλτη : "Καθρέφτης" Αντώνης Βαρδής : "Δε θα με ξεχάσεις" Ευρυδίκη : "Περνάς ακόμα καλά;" Νίκος Ζιώγαλας : "Πόσα μου φύλαγες" Γλυκερία : "Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου" Αντώνης Ρέμος : "Πού να πήγε τόση αγάπη", "Νύχτες μοναξιάς" Φοίβος Δεληβοριάς : "Θέλω να σε ξεπεράσω" Eλένη Τσαλιγοπούλου : "Εγώ σ'αγάπησα εδώ", "Δε μας συγχωρώ" Στέλιος Ρόκκος : "Εδώ", "Έμεινα εδώ" Ζακ Στεφάνου & Ανδριάνα Μπάμπαλη : "Πάντα δικός σου" Ελένη Δήμου & Λαθρεπιβάτες : "Ανησυχώ" Δημήτρης Μητροπάνος : "Θάλασσες" Ζιγκ Ζαγκ : "Λάθος σωστό" Σταμάτης Γονίδης : "Σίγουρα ξέρεις" Σφακιανάκης : "Και δε μπορώ", "Θέλω να σε ξαναδώ", "Παράλληλα" 2002 GR : "Εσύ μου'πες πως" Για πιο εκδικητικές φάσεις, το "Για να σ'εκδικηθώ"-Παπαδόπουλος+Μητροπάνος Για πιο..αναρρωτικές (άμα δηλαδή το πάρεις απόφαση κ θες να πας παρακάτω), τα "Η ευτυχία είναι αυτό"-Φάμελλος και "Ο,τι χάνεις"-Μ.Τανάγρη ..κι άλλα? Θα γράφουμε μέρες ολόκληρες. Καψούρα/πόνος/κλάμα/χωρισμός στην ελληνική δισκογραφία, άλλο τίποτα. όρεξη να'χεις να ακούς
blackwar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 - Βασίλης Καζούλης – Είσαι πάντα εδώ (από το άλμπουμ Ραντεβού στην εθνική) - Βασίλης Καζούλης - Το τελευταίο… (από το άλμπουμ Μπλε μωρό) - Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Σʼ αγαπαω ακόμα (από το άλμπουμ Φρέσκο χιόνι) - Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Γεια σου…. (από το άλμπουμ Χρόνια πολλά) - Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Κρύψου (Από το άλμπουμ Χαιρετίσματα) {Αν και μιλαει περισσότερο για χωρισμό είναι κορυφαίο όμως.} Αν μετά από αυτά πέσεις πολύ ψυχολογικά άκου κι αυτά για να ανεβείς (Αλλά πάντα στα ιδια πλαίσια) Τζίμης Πανούσης – χτυπώ κάρτα στην αγκαλιά σου (από το άλμπουμ Vivere Pericolosamente) Τζίμης Πανούσης - Ερωτικό {με το ρεφρέν δυνατά :mrgreen: } (από το άλμπουμ Μουσικές ταξιαρχίες)
hugelacky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Τζίμης Πανούσης - Ερωτικό {με το ρεφρέν δυνατά :mrgreen: } (από το άλμπουμ Μουσικές ταξιαρχίες)Ωραίος...
poul1na Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ορεξη εχω! Μου αρεσουν αυτα τα τραγουδια, σας ευχαριστω πολυ!
Members gsarig Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Λοίζος - Όλα σε θυμίζουν - Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει Αλκίνοος Ιωαννίδης: - Βυθός - Σταγόνες στο γυαλό - Στο τέλος του Μάη - Ό,τι δεν είναι πια εδώ Αφοί Κατσιμίχα - Νύχτωσε νύχτα - Προσωπικές οπτασίες Μικρούτσικος (Καββαδίας) - William George Allum Μπρέγκοβιτς (Αφοι Κατσιμίχα) - Άννα Υπόγεια Ρεύματα - Κοιτάς Μακριά
crisadoum Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 μητροπανος-θες αρβανιτακη-ξενιτια(υπαρχει κ ως παραπονο") πασχαλιδης-βυθισμενες αγκυρες μαλαμας-το γραμμα.. αρλετα-τα ησυχα βραδια..
man_with_no_name Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Filakas Aggelos - Kotsiras Papakonstantinou - Prin to telos Kai gia tis kalokairines agapes Agaph tou kalokairiou - Xristoforou Kalokairina Rantebou - Ditikes sinoikies Ena proino - Maria Dhmhtriadou To kalokairi ekeino - Dakis
NoNuclearPower Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Kai gia tis kalokairines agapes Agaph tou kalokairiou - Xristoforou Ζιγκ Ζαγκ είναι το κομμάτι, τέλη '80ς. όχι Χριστοφόρου. κι εννοείται ανώτερο από τη νερόβραστη διασκευή που -δυστυχώς- ακούστηκε παραπάνω από το κανονικό.
carlmikaze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Tipota tou Xary Barthakouri Τίποτα... ...από τα παραπάνω!
constance Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 carlmikaze ακουσε το ειναι ωραιο κομματι! εξαλλου ειναι οντως για χαμμενες αγαπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.