pern112 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 αγορασα μια παστα που ουσιαστικα ειναι δυο συριγγες μια με πρασινο και μια με κοκκινο υγρο. Δεν καταλαβα ομως ποια η διαφορα μεταξυ των δυο αυτων, δεν γραφει πουθενα τπτ. Επισης για να την βαλω πανω στον επεξεργαστη πρεπει να αφαιρεσω πρωτα την μαμησια σωστα?
palawiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μπως πήρες της zalman;Σαν αυτή;Αν ναι η μία είναι κόλλα και πάει 1:1
nicksoti Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Πάντως τελευταία στις cpu, vga κλπ, δεν βλέπουμε πάντα αυτήν την άθλια ροζ "τσίχλα", αλλά αυτό το γκρίζο στρώμα θερμπαγώγιμης ουσίας, που μοιάζει λιγότερο πηχτό, και περισσότερο αποτελεσματικό.
pern112 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ναι αυτες πηρα!!οποτε κανω ενα μιξ μια δοση το ενα μια δοση το αλλο πανω στον επεξεργαστη και αφου εχω βγαλει τη μαμησια παστα?
palawiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 @pern112 Πρώτα θα καθαρίσεις καλα τις επαφές με οινόπνευμα ή τι άλλο υπάρχει.Εγώ τις καθαρίζω με καθαρή βενζίνη που πουλάνε σε μικρές συσκευασίες στα βενζινάδικα.Οι σύριγγες πάνε 1:1 αλλά επειδή δεν χρησιμοποίησα ποτέ κόλλα ούτε και θέλω.Απλά δεν θέλω επιπλέον βαβούρες,να ξεκολήσω την ψύκτρα από τον επεξεργαστή κτλ.Ας πει και κανένας που γνωρίζει αν είναι απαραίτητο να βάλεις και την κόλλα μαζί με την πάστα.Αν δεν χρειάζετε άστην
spirosta Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΥΤΟΝ
wert Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ναι αυτες πηρα!!οποτε κανω ενα μιξ μια δοση το ενα μια δοση το αλλο πανω στον επεξεργαστη και αφου εχω βγαλει τη μαμησια παστα? Αν βάλεις αυτό πάνω στον επεξεργαστή σου μάλλον κάηκες. Την έχω πατήσει και εγώ με αυτά. Και αν δεις στο e-shop το επισημαίνει κιόλας ότι δεν κάνει για τον επεξεργαστή. (τρέχα γύρευε πόσος κόσμος την πάτησε με αυτά) ZALMAN THERMAL CHIPSET GLUE Η ιδανική κόλλα για να στερεώσετε μία ψύκτρα πάνω στο chipset της μητρικής πλακέτας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κόλλα αυτή δεν αντικαθιστά την θερμοαγώγιμη πάστα και είναι για χρήση στην ψύκτρα του chipset. Ενδείκνυται μόνο για χρήση σε chipset μητρικής πλακέτας. Πρόλαβα ή πρόλαβες και κάηκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.