dimokritos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 kserei mipos kana palikari pos na afaireso to rimadiasmeno u3 apo ena flashaki tis kingston? poli spastiko to atimo. me format den paizei. mesa stis xazorithmiseis kai ta hazohelp tou vrika oti exoun ginei apo default 2 partition sto flashaki. to partition magic den to vlepei. thx
winmik2kx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Το δικό μου flash-άκι (Sandisk micro) έχει επιλογή να το αφαιρέσεις μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Ακόμα στο site της sandisk έχει ένα tool για απεγκατάσταση. Δες αν έχει κάτι ανάλογο και η kingston.
dimokritos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 vrika kati sti selida alla tha ithela kati pio apotelesmatiko. auto pou leei einai aplos pos na min trexei to u3 kathe fora pou sundeeis to flashaki. thx pantos.
xalva Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Dimokritos ειναι ευκολο να δωσεις το link ή να πεις το τροπο να μην τρεχει το U3?
xalva Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ειναι utility της Kingston με διαφορα προγραμματακια για διαχειριση αρχειων, εικονων κ.α.
TyR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Κατεβάζεις το παρακάτω πρόγραμμα και κάνεις τη δουλεία σου. Προσοχή όμως η διαδικασία δεν είναι αναστρέψιμη http://www.u3.com/uninstall/
Aussie Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά γίνεται και η αντίστροφη διαδικασία; Δηλαδή να προσθέσεις το U3 σε usb stick που δεν το έχει εκ κατασκευής;
Sebu Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Οχι... Απο την στιγμη που θα το αφαιρεσεις δεν επανερχεται. Νομιζω υπαρχει και σχετικη αναφορα στο site τους.Οταν πας να κατεβασεις το εργαλειο σου λεει 2-3 φορες προσεξε γιατι η διαδικασια ειναι μην αναστρεψιμη. Δεν νομιζω ομως να θελει κανενας να το επαναφερει.Πιο πολλα προβληματα δημιουργει παρα λυνει. Πχ αν θες να το συνδεσεις με car-mp3 player αρνειται να το δει.Μολις του βγαλεις το U3 το βλεπει ανετοτατα.
winmik2kx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω, εγώ τώρα πρόσφατα πήρα ένα flash-άκι με u3 και δεν έχω προλάβει να το δουλέψω πολύ ακόμα. Συνήθως κάτι τέτοια τα πετάω με τη μία, πριν καν τα κοιτάξω, αλλά μέχρι τώρα μου έχει κεντρίσει την προσοχή, θα το κρατήσω. Βολεύει να έχεις μόνιμα μαζί σου πχ. τα favorites και τα e-mail σου, άμα θες κάνεις και ένα γρήγορο sync κάποια docs με encryption, δεν είναι άσχημο...
Trapper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εμένα το u3 με έχει βολέψει πάρα πολύ, γιατί κουβαλάω μαζί μου πάντα τον mozilla όπως τον θέλω εγώ (με τα bookmarks του κτλ). Εκτός από αυτόν όμως έχω περάσει και μια σειρά από άλλα portable προγράμματα τα οποία και έχω μονίμως μέσα και έτσι όταν πάω σε άλλο pc κάνω αμέσως δουλειά μου (portalbe winrar, nero etc). Μάλιστα άμα ψάξετε λίγο στο forum θα δείτε πως ο trustfm είχε βγάλει ένα πακέτο με 40 port apps για όλα τα γούστα
dimokritos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ego xrisimopoio poli ton mizilla apo to flashaki. alla den xreiazomai to u3 gia na to kano auto. ase pou afinei kataloipa se kathe pc pou tha to sundeso. isos merikous tous voleuei. uparxoun polla portable programmata pou trexoun xoris u3. to paketo me portable programmata, afora mono se u3 i oxi? tha to psakso pantos. ante na to vgalo, na iremisei to kefali mou. xalva, an den thes na to vgaleis alla na min trexei sto pc, an pas sto system kai device manager, tha vreis to Kingston u3 cd-rom. deksi click kai disable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.