Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 τότε κάτι παίζει με τον δίσκο σου και το μηχάνημα σου δεν φταίει το raw που σου λέει το βγάζαν οι δίσκου όταν ήταν unreadable και υπήρχε ένα πρόγραμμα που τον εξερευνούσε όταν είχε γίνει raw ψάξε στο google γιατί δεν το θυμάμαι
mihalakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Για εσωτερικό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα...Στην δουλειά είμαι τώρα και υπάρχουν τεχνικές δυσχέρειες για τέτοιο εγχείρημα προς το παρόν. Δοκιμάζω να κάνω fixboot apo partition table doctor. Αν δεν πιάσει και αυτό τότε θα τρέξω get data back που αν και χρονοβόρο θα μου βρει λογικά τα δεδομένα μου...
nikhtas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 tha ithela na se sygxarw gia to ergo pou epiteleis sthn koinwnia touth.... eisai enas hmitheos anamesa se emas tous koinous 8nitous... an pote katafereis na 3ana xalaseis sklhro h kati pou na miazei me touto 8a prepei na se provivasoume se enan apo tous kaliterous dokimastes apothikeftikoy ylikou ever!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.