mihalakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Τελικά το getdataback (πάρταδεδομέναπίσω) όταν το έτρεξα για δεύτερη φορά και ευτυχώς χωρίς να πέσει το ρεύμα βρήκε τα πάντα στο σκληρό, και μετά από 3 και κάτι ώρες αντιγραφής και αφού γέμισε ο σκληρός του υπολογιστή μου και αναγκάστηκα να στέλνω και αλλού μέσω δικτύου είπα να δοκιμάσω και το partition table doctor το οποίο μέσα σε 4 λεπτά ακριβώς επανέφερε τον σκληρό στην προτέρα κατάστασή του και έτσι όλα καλά. Φαντάζομαι και με το HirenCD θα μπορούσα να έχω τα ίδια αποτελέσματα. Έτσι το απόγευμά μου το πέρασα καίγοντας dvd (το 'καίω' είναι λέξη που με χαρακτηρίζει όσον αφορά το hardware) χωρίς να κάψω κάτι άλλο και τώρα μπορώ να στανιάρω. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας...
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 afou ta kataferes file meta apo tetia sinomosia pou eixe to simpan enantion sou egw 8a sou protina na ntiseis ta panta sto spioti sou me sakoules pou exoun fouskalitses etsi gia kalo k gia kako ;-) pantos dwksa to 8ew k egw exw xasei 2 200arides pou itan se raid o logos agnostos twra tous exw diakosmitikous sto para8iro k akoma skeutome na tous riskw alla lipame ta leuta pou eixa dwsei
spirosta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ευτυχώς όλα τέλειωσαν καλά.. Αλλά δεν συνομοτεί το συμπαν... Απλά ο φίλος είναι απρόσεκτος λίγο.. Μάλλον όχι λίγο.. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ
mihalakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Τις περισσότερες φορές πράγματι είμαι λίγο αδέξιος, αλλά αυτήν την φορά δεν έκανα τίποτα τραγικό...Εγινε στα καλά καθούμενα....
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 kala mwre k ti egine entaksi ipame na prosexoume alla an einai na kanoume san ton detective monk kaikame k egw eimai arkeda atsoubalos alla mporw na pw oti teties zimies den exw pa8ei mia fora mono pou piga na kanw format sto pc tis aderfis mou mou to eixe zitisei k epidi i8ele na kratisw tis ergasies apo to tei gia na min ta xasei bgazw k egw to skliro na ton balw sto pc mou na ta antigrapsw k sto dromo dwmatio tis me dwmatio mou o sklirws eipa na kane ena alma apo to xeri mou . e eki afise k to pneuma tou gia mena kalw einai pera apo ta dvd pou eipan ta paidia edw na exeis k enan disko diktiou megalo k na ta xwneis ola ekei me exei bgalei asproprosopo poles fores
mihalakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 πλέον από χθες ότι δεν είχα σώσει στον άλλο υπολογιστή τα έχω κάνει δβδ έτσι ώστε αν γίνει ποτέ η στραβή, που δεν είναι και δύσκολο στην τελική, αφού σκληρός που τον κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα είναι,να μην τρέχω πανικόβλητος...
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 tin kaliteri douleia ekanes an eixa k egw xrono na grapsw 500 Gb se dvd 8a to ekana ala barieme kiolas ( tou ftou ftou na min me miatiaksw )
mihalakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 500 γιγαντες;;;; καλά φίλε είσαι μέγας....φτου φτου αλλά ξεκίνα να κάνεις μπακ απ.....110 δβδ περίπου χρειάζεσαι,ήτοι 30 περίπου εβρά, και αν υποθέσουμε 7 λεπτά για κάθε δβδ(σε χρόνο, μαζί με την αλλαγή του δβδ να το διαβάσει το μηχάνημα κτλ) θα χρειαστείς 770 λεπτά, ή 13 περίπου ώρες. Αν γράφεις 2 ώρες την ημέρα την ώρα που είσαι στο ιντερνετ σε μια εβδομάδα τελείωσες.χα!
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 tromaksa mono pou to akousa fantasou na to kanw kiolas mia mera pou 8a me piasoun ta xiwnia edw sto olimpiako xwrio 8a efodiastw me pola pola diskakia 8a stilw tin gineka mou gia nani k ful douleia
mihalakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 2 εβδομάδες μετά επανέρχομαι στο ίδιο θέμα που είχα ανοίξει με τον σκληρό. Για να μην διαβαζετε ολο το ποστ συνοπτικα αναφερω οτι σύνδεσα τον εξωτερικό μου σκληρό σε ένα πισι που του είχα βάλει βιστα και με το που τον έβαλα, ειδε τη συσκευή αλλά μονο στο disk management των windows εμφανίζοντας 233gb unallocated.Με τη βοήθεια των παιδιών εδώ σώθηκε. Πίστευα οτι μάλλον θα έκαναν κάτι κουλό τα vista.Από τοτε έκανα φορματ και τώρα έχω XP πάλι. Είπα να τον ξανασυνδέσω σήμερα και πήρα ακριβώς το ίδιο μνμ. Την πρώτη φορά πήρα το delayed write failed.Τη δέυτερη φορά τον είδε κανονικά αλλά σε κάποιους φακέλους δεν έμπαινε γράφοντας μου οτι είναι corrupted και την τρίτη φορά οτι είναι unallocated. Πλέον αρχίζω να πιστεύω οτι κάτι παίζει με τις usb θύρες του μηχανήματος. Παλιότερα δεν ήταν έτσι πάντως...Θα τρέξω το partition table doctor πάλι μήπως και σωθώ... Καμιά ιδέα για αυτό το φαινόμενο υπάρχει;
mihalakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ακόμα την παλεύω με τον σκληρό αλλά τουλάχιστον θα χάσω λιγότερα πράγματα από την προηγούμενη φορά γιατί τώρα πρόλαβα και έχω κάνει back up....Ωστόσο αυτό το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί εμφανίζεται.Τι μπορεί να έχει πάθει μια usb θύρα πχ και να συμπεριφέρεται τοιουτοτρόπως?
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 να έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία νομίζω οι εξωτερικοί δίσκοι που έχουν δικό τους τροφοδοτικό τραβάνε και το μισό αμπέρ που δίνει μια usb θήρα δεν είμαι σίγουρος όμως ότι μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα
mihalakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Το συνέδεσα στις μπροστινές usb. Λες οι πίσω να είναι πιο ντούρες;Βέβαια για να το δοκιμάσω αυτό πρέπει να φτιάξει ο σκληρός, και να πάρω την απόφαση να το ξαναρισκάρω....
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 αν είναι θέμα μητρικής οι usb θα είναι όλες ίδιες λογικά δεν κόβω και το χέρι μου όμως δεν έχω δει ποτε τέτοιο πρόβλημα μονο μια φορα στο pc από ένα ξαδερφάκι που η μια usb έκαιγε τα ποντίκια δες πως πάει εκεί που το έχεις τώρα και μετά δοκίμασε το σε άλλο pc αν κάνει τα ίδια αλλιώς υπάρχει περίπτωση να είναι και το mbr του δίσκου και να χαλάει μονος του
mihalakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 2 φορές στο ίδιο μηχάνημα είναι λίγο παράξενο. Τώρα που τον έχω σε άλλο υπολογιστή πάλι τα ίδια κάνει. Έτρεξα partition table doctor που με είχε σώσει την προηγούμενη φορά αλλά δεν μπορεσε να κάνει τιποτα. Τώρα βλέπει τον σκληρό στο my computer αλλά έχει χάσει το όνομά του, δείχνει 0 bytes χωρητικότητα και raw file system.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.