tsakonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 file kane ena euxelaio ....xwris plaka kai gw to patha afto me eswteriko skliro ,ton katevasa apo agglia ellasa 200gb full mesa mp3 vids klp kai apto polu vale vgale se diaforetika pc pethane....etsi akrivws ...evgaze unallocated 200+gb...to mono pou katafera itna na swsw kati liga ta opoia fisika tha deis oti ta vgazei me oti nanai filenames,alla den pezan, alla pezan ta misa...foto mises klp....einai na mhn sou tuxei pou lene
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ..τι θα πάθω ακόμα; Δεν το διατύπωσες σωστά,πρέπει να πεις "τι άλλο θα κάνω για να καταστρέψω έναν ακόμα σκληρό"
tex439 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 kai ego to exw pathi auto me to disko me ola mou ta tragoudia kai backups. kano ena recover oooo poli wrea lew ta vrika ksana. oti titlo elege to tragoudi kamia sxesi me to ti elegan ta logia. etsi tou ekana ena wreo format mexri ti mesi gt meta kolise kai den proxorouse kai RMA. alla oti ixa kai den ixa den pira oute ena komati gero. twra ematha omos. 10 DVD ? 50 DVD? ola ta simantika dedomena perasmena kai se DVD.
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δεν το διατύπωσες σωστά,πρέπει να πεις "τι άλλο θα κάνω για να καταστρέψω έναν ακόμα σκληρό" Κάπως έτσι.......Ο άνθρωπος πρέπει να πάρει το βραβείο του "HDD Terminator".... :mrgreen: twra ematha omos. 10 DVD ? 50 DVD? ola ta simantika dedomena perasmena kai se DVD. Α γεια σου...Και εγώ όλα τα απαραίτητα σε DVD τα έχω......Δεν πολυεμπιστεύομαι τους σκληρούς..... Επί του θέματος:το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με έναν WD 200GB,αλλά τα έσωσα όλα με το NTFS Dos Professional μέσω Hiren CD.
tex439 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 eee ama ti pathis kai meta vazis mialo. kai emena mou emine fovos me tous sklirous, allaksa 3 WD 250GB mesa se ena mina me RMA. mallon provlimatiki partida den ksero. toulaxisto prolava na soso ta dedomena pou ixa eki.Tou ixa afisi sto katastima kai plirosa tin diafora kai pira 3 maxtor elpizo na mou anteksoun autoi alla kai pali se DVD ta pernaw ta simantika dedomena.den empistevome pia.
ppetr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Undelete/unerase με το Partition Magik δοκίμασες; Εμένα μου επανέφερε όπως ήταν ένα δίσκο (με mp3) που του διέγραψα κατά λάθος το partition
Bakxos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 παιδια λιγο ασχετο αλλα θα τι πω. τελικα εχουμε μπει σε μια τρυπα και λεμε α να παρουμε εξωτερικο δισκο μπας και παθει κατι ο εσωτερικος για να μην χαθουν πληροφοριες. παιρνωντας των εξωτερικο και διαβαζοντας ολα αυτα α να παρουμε και ενα δευτερο γιατι δεν ξερεις τι συμβαινει και το πραγμα συνεχιζεται. και τελικα ολα αυτα τα μεσα αποθηκευσης αποδεικνυονται μπαρουφες και μαλλον βλεπω επιστροφη σε παλιες τεχνικες. οι δισκοι καιγονται πανευκολα τα cd dvd κατεστρεφονται πανευκολα. τι να πω.
mihalakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αφού τελικά τράβηξα ότι τράβηξα κατάφερα να ολοκληρωσω τη σάρωση με το getdataback.Βρήκε τα αρχεία μου και τώρα μεταφέρω όσα μου επιτρέπει ο διαθέσιμος χώρος στο σκληρό.Ακομα βέβαια δεν ξέρω αν θα διαβάζονται όλα τα αρχεία, αλλά ίσως και να σώθηκα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρω τον σκληρό στην προηγούμενη κατάστασή του χωρίς να του κάνω φορματ (που λογικά αυτό πιστεύω οτι χρειάζεται)
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 egw sth thesh sou tha dokimaza to partition table doctor
mihalakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 θα το επιχειρήσω φίλε μου. Ευχαριστώ
navar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 mihalakis....... einai enas odhgos sthn f1 legetai "kimi raikonnen" exete polla koina shmeia...........alla ekeinos eixe sxesh me kinhthres oxi me sklhrous diskous!
mihalakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 φίλε ναβαρ η λίστα με αυτά που έχω καταστρέψει είναι τεράστια....έχω πολλά ακόμα που έκαψα....με τον κίμι ήμασταν μαζί στο φροντιστήριο και κάναμε πολύ παρέα
peri1635 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 :confused: re file eisai tragika gademis!!! ayta den ginontai!!! kali tyxi stin teliki an kai etsi opos pas tha spaseis kathe rekor gademias!!!
nontasg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Να ξαναπώ ότι πριν λίγο καιρό ένας 200GB σκληρός δίσκος που είχα ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζεται από τα windows και μου τον έδειχνε απλά σαν unallocated space(κάτι σαν αυτό που έπαθε ο φίλος μας παραπάνω) ,αλλά το έφτιαξα με το NTFS Dos Professional μέσα από Hiren CD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.