mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Είμαι σε μια τραγική κατάσταση. Κατέβασα τα windows vista rc2 και είπα να τα περάσω σε εναν υπολογιστή που έχω...μέχρι εδώ καλά, δουλέψαν θαυμάσια και είπα να βάλω πάνω έναν εξωτερικό maxtor250γβ να δω τι μπορώ να περάσω από προγράμματα.Τον συνδέω και πήρα το μνμ 'this device can perform faster' σαν να μην ειχαν περαστει usb2.0 οδηγοί. Πήγα να μεταφέρω κάποια αρχεία τα οποία δεν άφησα να ολοκληρωθούν,τον αποσυνδέω κανονικά και όταν ξαναμπήκα στα windows τον βλέπει σαν συσκευή αλλά δεν υπάρχει στο my computer!Στο disk manage οταν μπήκα μου γράφει οτι πρεπει να κάνω initialize τον σκληρό και του βλέπει 233γβ unallocated. Εδώ φρίκαρα και τον έβαλα σε άλλο πισι με xp όπου παίρνω το ίδιο μνμ. Παιδιά έχω φάει φρίκη γιατί είχα πολύ πράμα μέσα.Βοηθήστε γιατί χανόμαστε
andr3as Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πήγα να μεταφέρω κάποια αρχεία τα οποία δεν άφησα να ολοκληρωθούν Εκεί έχασες το παιχνίδι, αλλά μην φοβάσε με ένα πρόγραμμα recovery θα έρθουν όλα και πάλι στην θέση τους....
mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 βασικά δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλα αυτό που ξεκίνησα να αντιγράφω ήταν μόνο το iso των windows vista απλά και μόνο για να δω αν όντως τραβάει τα αρχεία με χαμηλή ταχύτητα και όχι όπως όταν είναι usb2.0. Εκεί που ξεκίνησε το έκανα cancel και ύστερα αφαίρεσα τον σκληρό με τις γνωστές διαδικασίες.Δηλ. ότι έκανα ακολουθούσε κατά γράμμα το 'νόμο'. Μετά το ρεσταρτ που το έκανα για να μπω στο bios για να δω αν είχα enabled το usb2.0 έβλεπε σαν unallocated το σκληρό....
roadgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 kai ego mia apo ta idia epatha.. exasa oles mou tis douleies apo to 1995, oti software eixa kai panw apo 40.000 mp3 Apla, otan to siniditopoihsa ti egine, petaksa to disko apo ton 7o Twra oute mp3 exw, oute HDD ! (apo th mia mporw na pw oti hremise to kefali mou, xixixi)
mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω....σε ισόγειο είμαι τώρα, οπότε και να τον πετάξω δεν νομίζω να κερδίσω κάτι.Εσύ ήσουν στον 7ο. Εξάλλου δεν μπορώ να χάσω ότι έχω μέσα. Θέλω να σώσω ότι μπορώ αν μπορώ.....
geokokos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασε να τρεξεις το easy recovery pro της ontrack ισως κατι να σώσεις
mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 μετά από λίγο ψάξιμο είδα οτι πολύς κόσμος χρησιμοποίησε το getdataback. Το έχω κατεβάσει και το τρέχω να δω αν θα σώσω κάτι....Αν δεν γίνει τπτ συνεχίζουμε με easy recovery, μετά πάω για φούντο....ή για φούντα να ξεχάσω τον πόνο μου.....
navar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 r-ntrfs studio....akrivo gia agora alla kalo........swzei poly pragma......otan einai na ton petakseis ton 250arh pes pou akrivos meneis na perimenw apo kato
mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 δυστυχώς φίλε navar δεν μένω σε πολυκατοικία να έχει όροφο οπότε δεν θα μπορώ να τον πετάξω...Αν χάσω και αυτόν τον σκληρό θα είναι ο 4ος από τον Μάρτη νομίζω.
hyperionsky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον το partition table του δίσκου είναι corrupted. Δες το post μου στο παρακάτω thread: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=135981
Bax Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε και το File Scavenger 3. Είναι πολύ αποτελεσματικό.
mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ο πρώτος εξωτερικός 80αρης, το ειχα πναω στο tower και την ωρα που εγραφε αρχεια στον υπολογιστη, έφαγε κλωτσιά και έπεσε κάτω......Ο δευτερος, που αντικατέστησε τον πρώτο μπήκε στο ίδιο κουτί, και οταν πήγα σε ένα σπίτι να κοιτάξω ένα πισι, πήγα να τον βάλω σε ένα κουλό πολύμπριζο στο οποίο για κάποιο λόγο έμπαινε τραγικά δύσκολα...Σπρώξιμο στο σπρώξιμο, έσπασαν τα ποδάρια του μετασχηματιστή προς τα μέσα, έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα,ακολούθησε ένα μπουμ που συνοδεύτηκε από μυρωδιά καμένου, παει ο μετασχηματιστής, παει το ρεύμα στο σπίτι και ο σκληρός όχι καμπάνες, ούτε που γυρνάει. Ο τρίτος επίσης 80άρης που αντικατέστησε τους άλλους 2, ελλείψει κουτιού μπήκε σε κανονικό κουτί για να γίνει παραθυρικός. Δεν τον ειχα βάλει στο κουτί αλλά κρεμόταν απέξω την ώρα που περνούσα win, δίπλα στο επίσης κρεμασμένο φλοπυ. Για κάποιο λόγο μετακίνησα τον σκληρό και ήρθε σε επαφή με το μεταλλικό περίβλημα του φλόπυ, προκαλώντας ρησταρτ στο πισι και καμπάνες στον σκληρό...Μετά αποφάσισα να πάρω αυτόν που προσπαθώ να σώσω τώρα....
mihalakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Και η μαγεία συνεχίζεται...εκεί που σκάναρα τον σκληρό με το getdataback, και αφού έίχε φτάσει το 60% και ήθελε μια ώρα να τελείωσει, η ΔΕΗ αποφάσισε ότι ήταν ώρα να κόψει το ρεύμα. Έτσι την ώρα που ο κακομοιρούλης ο σκληρός έγραφε, έπεσε το ρεύμα.Τώρα θα τον ξανακοιτάξω άύριο να δω τι μπορεί να γίνει και όπως είπε ο φίλος παραπάνω, έλεος, τι θα πάθω ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.