Προς το περιεχόμενο

Vivodi?? Όχι, ευχαριστώ, ΔΕ θα πάρω...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, σ υ ν έ β η !!!

Στις 22/09 παίρνω ένα 5μηνο DSLcube, από υποκατάστημα της vivodi, όπου έχω πάει ήδη με την ταυτότητα και το λογαριασμό του ΟΤΕ για να γίνει επί τόπου η ενεργοποίηση.

Όλα καλά μέχρι στιγμής. Στις 10/10 χαλάει η γραμμή του ΟΤΕ (σημ. πως η DSL γραμμή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα) και καλώ το 121 για να δηλώσω τη βλάβη. Ρωτάω τον ευγενέστατο (κυριολεκτικά) υπάλληλο μήπως τυχόν φταίει η μετατροπή της γραμμής σε DSL. Η απάντηση που πήρα?? "Δεν εκρεμμεί αίτηση DSL σ'αυτόν τον αριθμό!!"

Έξαλλος παίρνω τηλ. τη vivodi και μετά από 30 λεπτά αναμονής η κοπέλα που απάντησε μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα στην αίτησή μου γιατί δεν έχω δηλώσει διεύθυνση!! (η οποία φαίνεται πεντακάθαρα ΚΑΙ στην αίτηση, ΚΑΙ στον τηλεφωνικό λογαριασμό). Αφού άκουσε τα ($#@&%^(@$# μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το πρόβλημά μου!! (ΓΙΑΤΙ???)

Από τις 22/09 δηλαδή μέχρι και τις 10/10 δεν είχα καμμία ειδοποίηση για το υποτιθέμενο κώλυμα. Αν δεν τους καλούσα κιόλας φανταστείτε... πότε θα είχα τη γραμμή.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

Τυχόν καταγγελία σε ΕΕΤ θα βοηθούσε?

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έπρεπε να μοιραστώ αυτήν τη θαυμάσια εμπειρία... Μη σου τύχει..!

Δημοσ.

VIVODI ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ! Ειχα vivodi πριν το τελος μαιου και ζητησα μεταφορα DSL και σταθερου που ειχα και μεχρι τελος αυγουστου ειχα τ'@@ μου.Ενα καλοκιρι του 2006 το εβγαλα χωρις internet.Και ετσι εκανα με την οτενετ συνδεση dsl στα 1024 και ειμαι ευχαριστημενος.VIVODI ΠΟΤΕ ΠΑΛΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ασχετα αν και ο ΟΤΕ ειναι σκατα,αλλα ευτυχως μενω ικανοποιημενος μεχρι στιγμης!...

Δημοσ.

Odws an pas stin Vivodi mporei na sou parousiasei tetia problimata.

Kai egw eixa kanei aitisi stin Vivodi gia shared llu k epidi eixe problima stin perioxi mou apo moni tous apofasisan ( xwris kamia enimerwsh pros ta emena ) na me kanei meso OTE, dld na plirwnw sxedon ta 2plasia, an einai dinaton.

Meta apo 1mina trexamata k vrisimo telika mou eftiaksan ti grammi mou.

Distixos den nomizw na mporeis na kaneis k polla, apla na perimeneis .. :roll:

Δημοσ.

Ουτε κ εγω θα εβαζα Vivodi αλλα απ'οτι ακουσα ειναι η μονη εταιρια που εχει δικες τις γραμμες. Οι υπολοιπες νοικιαζουν απο τον ΟΤΕ.

Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Δημοσ.
Ουτε κ εγω θα εβαζα Vivodi αλλα απ'οτι ακουσα ειναι η μονη εταιρια που εχει δικες τις γραμμες. Οι υπολοιπες νοικιαζουν απο τον ΟΤΕ.

Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Άρχισε και η FORTHnet να δίνει δικές της γραμμές. Περισσότερες πληροφορίες:

http://adslwizard.forthnet.gr/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...