Προς το περιεχόμενο

Μετακομιση και προβληματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πανω απο 1 χρονο adsl 1mb full LLU απο τη vivodi και τωρα μετακομιζω πολυ κοντα στο δικο μου σπτι. (δυο σπιτια πιο πανω στον ιδιο δρομο) Το προβλημα ποιο ειναι; Πως αν θελω να κανω αιτηση αλλαγης διευθυνσης θα πρεπει να πληρωσω 120 ευρω!! Κοροιδια; Το ιδιο λεω και εγω. Για ποιο λογο αναγκαζουν ενα παλιο συνδρομητη να κανει καινουργια συνδεση; Ακομα και η κοπελα στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπε οτι ειναι πιο οικονομικο απλα να κανω καινουργια συνδεση. Η ερωτηση ειναι: Τωρα που η vivodi αρχιζει τις αναβαθμισεις αξιζει να παραμεινω σε αυτο το δικτυο η να παω σε καποιο αλλο; Αλλα ακομα και αν παραμεινω τι να κανω, καινουργια συνδεση η αλλαγη διευθυνσης; Ποιο ειναι το συνολικο κοστος για μια καινουργια συνδεση με τη vivo full llu;

Υ.Γ. Η κοπελα μου ειπε να δω πρωτα αν υπαρχει διαθεσημοτητα full llu στο σπιτι που θα παω. Οταν βαζω το τηλ. στο site της vivodi μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

DSL Κάλυψη

Κάλυψη πρόσβασης DSL από τη Vivodi Telecom

Υπάρχει προσωρινή μη διαθεσιμότητα ADSL & SDSL πρόσβασης (Αστικό κέντρο : ΠΛΑΤ.ΔΗΜΟΚΡΑΤ.) μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι σε λίγες ημέρες.

Υπάρχει διαθεσιμότητα ΑDSL μέσω του δικτύου τoυ OTE.

Oι ακόλουθες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες:

* DSLnet

* DSLnet Static

* DSLnet SOHO

Τι σημαινει; Οτι εχει full llu αλλα δεν εχει πορτες; (που σαν παλιος συνδρομητης προφανως και μπορω να κανω αλλαγη διευθυνσης χωρις κανενα προβλημα) η μηπως οτι εχει προβλημα το δικτυο σε αυτην τη περιοχη;

Δημοσ.

mallon den exei full llu gia na sou leei meso diktyou ote........nai ontos ta 120 einai pollaaaaaaaaaa.....psakse kai tpt gia forthnet full llu kati eipan pws ksekinhsan kai aytoi na kanoun!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποτε θα το κανουν! Εχει αρχισει; Εγω παλι πιστευω οτι το λεει αυτο επειδη δεν εχει πορτες, απλα δεν ειμαι σιγουρος.. Αν ξερει κανεις στα σιγουρα..

Δημοσ.

Επειδη βιαζομαι λιγο λογω της μετακομισης αν ξερει κανεις κατι η εχει να μου προτεινει κατι ας το πει! Θα καθομουν να ψαξω ολες τις εταιριες να δω τι συμφερει αλλα ολη μερα τρεχω ο κακομοιρης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...