Pnevmatikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους, Λοιπον εχω ενα σκληρο δισκο maxtor 200gb.Οταν τον εβαλα πανω στον υπολογιστη μου και ενω πριν δουλευε κανονικα τωρα τα windows μου λενε "ureadable and corrupted" και οτι δεν μπορουν να τον διαβασουν.Τον δοκιμασα και σε ενα εξωτερικο κουτι αλλα παλι τα ιδια.Τι μπορει να εχει παθει?Υπαρχει καποια προγραμμα ανακτησης δεδομενων για τετοιες περιπτωσεις? Ευχαριστω παιδια. Δημητρης ΥΓ: Σορυ παιδια το thread αυτο δεν επρεπε να ειναι εδω αλλα το το εκανα λιγο βιαστικα και εκανα λαθος.Ζητω συγγνωμη...
cococos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ta pinakia einai staurwmena i isia? Ta exeis elegkei??
simply_the_best Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 file mou eisai atyxos giati mallon katastrafike o skliros sou, alla eisai tyxeros giati to programma pou zitas yparxei kai einai tromero!!! getdataback legetai... pigaine sto forum software kai tha vreis polla tetoia themata..
paizei_rolo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 υπάρχουν αρκετά προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων. δεν έχω να σου προτείνω κάποιο αλλά ακόμα και trial να είναι κατεβασέ το και κάνε δουλειά. όλα ομως παίρνουν ώρα...
Pnevmatikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 παιδια να ρωτησω κατι αλλο...αμα το getdataback μου επαναφερει τα δεδομενα θα μπορω να χρησιμοποιησω το σκληρο αυτο αλλο ή θα πρεπει να τα μεταφερω σε αλλο δισκο??Θα ειναι δηλαδη πλεον αξιοπιστος ο σκληρος?
billpeppas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 BTW το section με όνομα "Μονάδες Αποθήκευσης" είναι για τα θέματα που αφορούν Σκληρούς Δίσκους κ Οπτικά Μέσα.
Pnevmatikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Με τα πολλα καταφερα και εβγαλα ακρη.Γλυτωσα 90 απο τα 170 gb που ειχα. Απλως θελω να σας οτι τα trial ΔΕΝ κανουν δουλεια!!!Μπορει να σου κανουν scan για να βρουν τα αρχεια αλλα οταν ερθει η ωρα για να κανεις recover ΟΛΑ ζητουσαν πληρωμη.Εχετε το υποψιν σας. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.