Προς το περιεχόμενο

Audio CDs


Suicida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hellooo!!!! Πώς μπορώ να γράψω ένα audio cd και τα tracks να ξεκινάνε το ένα πίσω από το άλλο χωρίς κενό (έχω δοκιμάσει να βγάλω και το gap silence αλλά ένα μικρό κενό υπάρχει ακόμα παρόλο που τα κομμάτια δεν αφήνουν στο τέλος και στην αρχή αντίστοιχα κανένα κενό).

Thanxxxxx.....

Δημοσ.

Αν γράφεις με το Nero, διάλεξε τα όλα μέσα από το compilation που θες να γράψεις => δεξί κλικ => properties & εκεί μέσα θα βρεις πολλά πράγματα που θα σε ενδιαφέρουν. Στο pause δώσε 0 sec σε όλα εκτός από το πρώτο και θα έχεις αυτό που θες.

 

Αλλά...μερικά τραγούδια έχουν από μόνα τους κενό στην αρχή, οπότε δεν θα ξεκινάνε αμέσως. Για να το λύσεις αυτό θα πρέπει να τα ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα του χώρου αυτού, π.χ. Wavelab και να σβήσεις το κενό χειροκίνητα σε κάθε τραγούδι.

Δεν θα δυσκολευτείς να το κάνεις.

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by Suicida:

<strong>Hellooo!!!! Πώς μπορώ να γράψω ένα audio cd και τα tracks να ξεκινάνε το ένα πίσω από το άλλο χωρίς κενό (έχω δοκιμάσει να βγάλω και το gap silence αλλά ένα μικρό κενό υπάρχει ακόμα παρόλο που τα κομμάτια δεν αφήνουν στο τέλος και στην αρχή αντίστοιχα κανένα κενό).

Thanxxxxx.....</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Αν εννοεις οτι το cd που θες να γραψεις ειναι non-stop και απλα θες να το αντιγραψεις χωρις να εισαγει κενα το προγραμμα εγγραφης, μπορεις να το κανεις ευκολα με το Nero αρκει να διαλεξεις CD-Copy αντι για Audio CD - οι ρυθμισεις by default (τουλαχιστον για το 5.5.9.0) ειναι αυτες που ζητας οποτε δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα... Αν παλι δεν εννοεις κατι τετοιο διευκρινισε.

Δημοσ.

Αν τα τραγούδια είναι σε μορφή mp3 πρέπει εκτός από τις σωστές ρυθμίσεις στο nero να τα επεξεργαστεις, όπως λέει και ο φίλος madsc, με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου (πχ COOLEDIT) Θα πρέπει να ΄"ζουμάρεις" στην αρχή και στο τέλος κάθε κομματιού και να "κόψεις" τα κενά (Αν δεν κάνεις zoom τα κενά αυτά δεν φαίνονται!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...