Voodooman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά, στο σύστημα της υπογραφής μου συμβαίνει αυτό το κουλό: Κάθε φορά που τα XP μου βγάζουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα, ακούγεται και ένα "μπιπ" από το Mobo!!! Πίστευα πως μετά από format θα απενεροποιείτο, αλλά αυτό παρέμεινε. Απενεργοποιείται αυτό μέσα από το BIOS; Καμμιά ιδέα;
stratos dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά, στο σύστημα της υπογραφής μου συμβαίνει αυτό το κουλό:Κάθε φορά που τα XP μου βγάζουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα, ακούγεται και ένα "μπιπ" από το Mobo!!! Πίστευα πως μετά από format θα απενεροποιείτο, αλλά αυτό παρέμεινε. Απενεργοποιείται αυτό μέσα από το BIOS; Καμμιά ιδέα; mallon mhtrikh...
simply_the_best Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 loipon file mou akou: sto bios tis mitrikis sou tha vreis mia epilogi ''system sound = enable''. esy vale to disable. an den vreis kamia tetoia epilogi anoikse to kouti kai aposyndese i' vgale to megafwnaki pou einai syndedemeno me tin mobo sou.
Voodooman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Έψαξα για τέτοια επιλογή, οπότε πάμε για ξεπρίζωμα. Ήθελα να το αποφύγω, αλλά είναι πραγματικά σπαστικό! Σας ευχαριστώ παίδες!
Gryzor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Όχι ρε παιδιά, δεν νομίζω... για δες εδώ: http://malektips.com/xpwtw0006.html Τόσο απλά. Εγώ το απενεργοποιώ με το TweakUI (φανταστικό προγραμματάκι...) με κάθε εγκατάσταση παραθύρων! Cheers Gryzor
asmilon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εχεις περασμενους τους οδηγους για την καρτα ηχου σου? Αν δεν τους εχεις τοτε για τα σφαλματα τα Windows θα χρησιμοποιουν το PC Speaker...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.