Προς το περιεχόμενο

χαλαρό EASports F1 RH2005 πρωτάθλημα

Stavie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Stavie, ακόμα και στους πραγματικούς αγώνες τουρισμού ή στα εννιαία οι μικροεπαφές και τα τζαρτζαρίσματα είναι μέρος της καθημερινότητας. Ίσως να μη σου έχει δωθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσεις ή να συμμετάσχεις ως simmer σε τέτοιου είδους αγώνες και ως εκ τούτου οι εμπειρίες σου να περιορίζονται μονάχα σε αγώνες F1 όπου οι επαφές θεωρούνται... αμαρτήματα :)

ΥΓ. Ο migf1 αγόρασε το rFactor χτες :)

Δημοσ.

ναι, το ξέρω, ήμουν 10 χρόνια Αγγλία και έχω δει πάρα πολλούς αγώνες με tintops, π.χ. BTCC και WTCC... αλλά αυτό τι σημαίνει; οτι είναι οκ; εάν αρχίσεις σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ παιχνίδι με τέτοια φιλοσοφία, τότε την έκατσες τη βάρκα :-) τέλος πάντων, καλά που μου τα θυμίσατε όλα αυτά για να είμαι up to speed όταν σας βρω online... :-)

όσο για το rFactor, ελπίζω να γνωρίζεις το rFactor Central...

kaynd, ευχαριστώ για τις πληροφορίες,

Νίκος

Δημοσ.

Το γνωρίζω, αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα ο περιορισμός κατεβάσματος. Αλλα τα βασiκά mods τα έχω κατεβάσει (gp1979, ctdp f1 2005, pc2005, etcc, m3 gtr cup mclaren f1 challenge, Kart racer, καθώς και αρκετές πίστες... με αποκορύφωμα το Ring που σε ξεκινάει από το πάρκινγκ και σε πάει μέχρι τα χωριά προς το κάστρο...αυτό είναι εκτός rfactor central).

Για τις μικροεπαφές, δεν είναι με τι φιλοσοφία ξεκινάς, αλλά τι φιλοσοφία επικρατεί στην εκάστοτε μορφή αγώνα που επιλέγεις να συμμετάσχεις. Δηλαδή, αν συμμετάσχεις σε εννιαίο και οδηγείς με φιλοσοφία F1 όπου φοβάσαι να πάρεις την εσωτερική μπας και ακουμπήσετε, κατά πάσα πιθανότητα θα βγεις τελευταίος και ορυώμενος για αδικία και δεν θα σου δίνει και κανένας δίκιο. Αν, από την άλλη, συμμετάσχεις σε αγώνα Φ1 και οδηγείς με φιλοσοφία εννιαίου, κατά πάσα πιθανότητα θα δεις μάυρη σημαία πριν καν ολοκληρώσεις 2 γύρους.

Άρα το θέμα, για μένα πάντα, είναι να προσαρμόζεσαι στη φιλοσοφία της εκάστοτε μορφη αγώνα που συμμετέχεις.

Δημοσ.

βρήκαμε και 4ο οδηγό από άλλη χώρα (!),

άνοιξα κι ένα forum (dax.forumup.gr),

και περνάμε πάρα πολύ καλά με 2 McLaren και 2 Renault και Ventrilo :-)

migf1, σας παρακολουθώ στο GVR... αν ανοίξετε F1C section, ξέρετε που θα μας βρείτε ;-)

χαιρετώ, καλή συνέχεια,

Νίκος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...