Προς το περιεχόμενο

SONY HX95 - Απόψεις;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK καλή δειχνεί ρε φίλε αλλά η Sony τις αφήνει τις οθόνες => δεν βλέπεις για τπτ άλλο.

Εγώ στην θέση σου θα κοίταζα προς καμιά Eizo αν έχεις να τα διαθέσεις ή καμιά LG για κάτι ποίο οικονομικό.

Δημοσ.

Οι wide-screen οθόνες δεν με ενθουσιάζουν. Είναι μόνο για να βλέπεις ταινίες στον υπολογιστή, που εγώ προσωπικά δεν βλέπω αφού έχω πολύ καλή τηλεόραση για αυτό το λόγο, και επίσης είναι για Excel sheets, για όσους δουλεύουν συχνά με αυτή την εφαρμογή και με μεγάλα σε πλάτος sheets.

Επίσης φαίνεται πολύ κοντή στο ύψος λόγω του ότι το ύψος το έχει "φάει" στις ίντσες το πλάτος της οθόνης. Την L204WT την είχα δει στο Πλαίσιο πριν κανά δίμηνο και δεν ενθουσιάστηκα. Δεν ξέρω γιατί έχουν όλοι πορωθεί τόσο με αυτή την οθόνη. Καλή είναι σίγουρα, με καλό contrast και χρώματα, αλλά όχι και κάτι το τρομερό. Από LG θα προτιμούσα στις L1970HQ-BF και L2000C-SF (στις 20").

Κρίμα που αποσείρεται η Sony από τις οθόνες. Έχει κακό management πιστεύω (όπως δυστυχώς και οι περισσότερες εταιρίες του χώρου), γιατί αν ήταν έξυπνοι θα πρόσφεραν και αυτοί 3 χρόνια 0-pixel και θα ποιος τους έπιανε τότε... Το ίδιο ισχύει και για την Samsung όπως και για τη NEC, που έχουν κορυφαίες οθόνες και μαλ......αι με τις εγγυήσεις και αυτοί.

Τι να πει κανείς, κρίμα μόνο...

Δημοσ.

σκεψου ακομη οτι αν παρεις οθονη της sony τωρα που αποσειρεται απο την κατασκευη τους δεν ξερεις τι γινεται με την εγγυηση της οθονης αν παθει κατι(φτου-φτου μακρια απο μας)!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...