Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Κατ' αρχάς, δοκίμασε να μπείς ως Administrator, αφήνοντας το πεδίο password, κενό (δλδ. απλώς πάτα Enter)...
george_daniel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Φίλε αυτό το έχω κάνει ήδη. μπήκα με safe mode μου εμφανίζει 2 user ένα με το όνομα μου και έναν admin και στους δύο μου ζητάει password και δε με αφήνει χωρίς password
george_daniel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Η λύση ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!! Ο celeron mou αναστήθηκε!!! που λέτε μετά απο μία εσφαλμένη εγκαστασταση πότε μη κάνετε REPAIR ® - αυτό δηλ. που είχα κάνει εγώ- αλλά εγκατάσταση και διαγραφή των παλιών αρχείων (L)..... To μόνο μου πρόβλημα τώρα είναι οτι όταν τον κλέινω κλέινει ο D/H αλλά το τροφοδοτικό συνεχήζει να δουλευει και η οθόνη έίναι μεν black αλλα δείχνει και αυτή αναμένη GIATI???!!! (το ξέρω οτι μάλλον δε τεριάζει σε αυτή την κατηγορία του forum η ερώτηση αλλα....)
dpolal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Η λύση ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!! Ο celeron mou αναστήθηκε!!! που λέτε μετά απο μία εσφαλμένη εγκαστασταση πότε μη κάνετε REPAIR ® - αυτό δηλ. που είχα κάνει εγώ- αλλά εγκατάσταση και διαγραφή των παλιών αρχείων (L)..... To μόνο μου πρόβλημα τώρα είναι οτι όταν τον κλέινω κλέινει ο D/H αλλά το τροφοδοτικό συνεχήζει να δουλευει και η οθόνη έίναι μεν black αλλα δείχνει και αυτή αναμένη GIATI???!!! (το ξέρω οτι μάλλον δε τεριάζει σε αυτή την κατηγορία του forum η ερώτηση αλλα....) Νομίζω ότι αν είχες πεί από την αρχή ότι έκανες repair τότε θα σου έλεγαν όλοι ότι κάτι δεν πήγε καλά και χρειάζεται format κανονικό ή διαγραφή της παλιάς εγκατάστασης. ΔΙΟΡΘΩΣΗ............. Tώρα κατάλαβα αυτό που ανέφερες... Εκανες REPAIR σε ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ (δηλαδή μισή, κακή) εγκατάσταση ??????????????????????? ΟΜG....πάλι καλά που ανέβηκε έστω στην logon screen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.