Προς το περιεχόμενο

Ο νεώτερος Insomniac

random.jr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ον: να ζήσει να τον καμαρωνετε!

2ον: εκπληκτικό post. Να δούμε πού θα είμαστε όταν ο μπέμπης καταφέρει να το διαβάσει μόνος του (κράτα ένα αρχείο του thread καλού κακού...) :D

Δημοσ.

αυτο θα πει καμενος μπαμπας.... ΟΧΙ μ@μακιες.....! :lol:

μην ξεχασεις αυριο πουρνο πουρνο να τον γραψεις στο κολυμβητηριο!!!

χαχαχαχα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

2ktm2.gif 2ktm2.gif

ο Φίλιππος (random.jr) κοιμάται, κι η τύχη του δουλεύει :lol:

Με χαρά ανακοινώνω οτι ο νεαρός δεν ειναι πιά "ο νεώτερος Insomniac", μια που έχουμε ενα νέο μέλος, ηλικίας... 5 ωρών, και μάλιστα Κυρία : την αδελφή του! :whistle:

yoohooiw7.gif yoohooiw7.gif yoohooiw7.gif yoohooiw7.gif yoohooiw7.gif yoohooiw7.gif

2ktm2.gif circlesq0.gif djfu0.gif 2ktm2.gif

Η μικρή μου ξεκαθάρισε να αφήσω τα "καμμένα"

με τα insomnia username επιλογής μου, και τα παιχνίδια για ανώριμα αγοράκια με τη μπάλα, γιατι έτσι κι αλλιώς μ' έχει γραμμένο και θα κάνει του κεφαλιού της :mad:

Το ύφος της δεν μου άφησε κανένα περιθώριο να διαφωνήσω.

οπότε.. Hal : κράτα μου μια εγγραφή νέου μέλους με ημερομηνία 8/6/08, και το όνομα χρήστη, θα το συμπληρώσουμε σε λίγα χρόνια :-D

Δημοσ.

Ένα random.princess πχ, δε νομίζω να την χαλάσει τη μικρή δεσποινίδα(τότε), όταν αποφασίσει μόνη της να κάνει login στο insomnia, χεχε!

Καλορίζικη και καλοτάξιδη!

Δημοσ.

...random...μέχρι εδώ καλά...αλλά δε νομίζεις πως είναι ώρα για "λουκέτο" ; !

...Νίκο Τσιαμτσίκα ΔΕΝ βλέπεις εσύ ; Σε τί βασικό μισθό φέρνεις τα παιδιά σου ; !

...άντε...να ζήσεις να σε χαρεί η κόρη σου ! :-D

...κι ο γιός σου :P

...και μαζί με τη γυναίκα σου να χαίρεστε όλοι μαζί ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια:-)

Δημοσ.

οπότε.. Hal : κράτα μου μια εγγραφή νέου μέλους με ημερομηνία 8/6/08, και το όνομα χρήστη, θα το συμπληρώσουμε σε λίγα χρόνια :-D

Θεώρησε το δεδομένο :-) Να σου ζήσει η κοράκλα

Δημοσ.

Και μια επαναληπτική δώρο από εμένα, θα την χρειαστείς για να κρατάς μακρυά τα τσογλάνια.

Να σου ζήσει. Πως τη λένε την όμορφη;

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

...Πως τη λένε την όμορφη;

έχουμε πολυ δρόμο μεχρι την επιλογή και τη βάφτιση :lol:

αυτη τη φορά θα προσπαθήσουμε να το αποφασίσουμε λιγο νωρίτερα απο την προηγουμένη της βάφτισης :lol:

εχω έτοιμα τα excellόφυλλα, απλά θα γυρισω τις φόρμουλες στο female deviation

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...