jimaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Απο προχτές στον υπολογιστή μου συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Προφανώς έχω κολήσει κάποιον ιό ή δεν ξέρω τι άλλο και πραγματικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Για την ακρίβεια κάθε λίγο και λιγάκι μου ανοίγει ένας Internet Explorer και ανοίγει μιά περίεργη σελίδα (διαφορετική κάθε φορά) Έχω εγκαταστήσει Zone Alarm : δεν κάνει τίποτα, το απεγκατέστισα Έχω εγκαταστήσει NOD32 : δεν κάνει τίποτα, το απεγκατέστισα Τώρα έχω το Panda Internet Security 2007, το Ad-aware SE και το Malicius Removal Tool των Windows. Και τα τρία αυτά βρίσκουν κάτι, ένα keyloger όπως λένε, το αφαιρούνε αλλά τίποτα! Το πρόβλημα συνεχίζεται.....Έλεος σας παρακαλώ! Πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην μπορώ να αφαιρέσω ιό,spyware,maleware η ότι άλλο σκατά είναι αυτό το πράγμα.... Τα φώτα σας...............................:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Japan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Kane ena akomi scan sto http://housecall.trendmicro.com Episis simeiose ti akrivos vriskoun ta alla programmata kai googlarise to, isos na vreis kati.
activex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 spyware doctor (kala exw barethi na to lew ) exei idiki prostasia akribos gia to problima sou...
jimaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 activex πάω τώρα να το κατεβάσω και θα σου πώ τί έγινε.....
jimaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 το κατέβασα και μου βρήκε 42 infected files..... προς το παρον δεν μου έχει ξανανοίξει ο explorer με ενοχλητικά pop..... για να δούμε..... thanks activex
x_vagos_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 [ πές αποτελέσματα γιατί από άλλους ακούω ότι είναι ψιλομάπα το spydr ]
activex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 [ πές αποτελέσματα γιατί από άλλους ακούω ότι είναι ψιλομάπα το spydr ] eisai ierosilos! einai tromero programa...me exei sosi to mono elatoma einai oti einai arketa bari kai argostrofo stin ekeinisi. alla mhn ta theloume kai ola dikamas .. elenxi 1002 pragmata prin ksekinisi ... kai sbini ta panta! stin katigoria tou bebea..
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 '''''Έχω εγκαταστήσει Zone Alarm : δεν κάνει τίποτα, το απεγκατέστισα Έχω εγκαταστήσει NOD32 : δεν κάνει τίποτα, το απεγκατέστισα''''' Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με αυτην την φραση ? Τα εβαλες αφου κολλησες και δεν εκαναν τιποτα? Ή τα ειχες εγκατεστημενα και αφου κολλησες τα απεγκατεστησες? Γιατι οπως και να χει αν αυτη τη στιγμη δεν εχεις καποιο σοβαρο antivirus (που για μενα το Nod32 ειναι το καλυτερο) κινδυνευεις για τα καλα. Επισης δεν καταλαβα γιατι τρεχεις internet explorer και δη χωρις καποιο προγραμμα antispyware. OΟπως και να χει η καλυτερη λυση ειναι να τρεξεις το spyware doctor αρκειι να το βρεις ολοκληρο γιατι στην trial version δεν σου αφαιρει το λογισμικο. Για ολοκληρη την εκδοση post me να σου δωσω οδηγιες
xaxa1982 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Όποιος θέλει, καλό antispyware που αφαιρεί τα πάντα ας δοκιμάσει το AVG Antispyware (πρώην Ewido) ... Απλά θα με θυμηθεί! Όποιος δεν το έχει, ας το βάλει να δει πόσα καλούδια θα του βρει στο σύστημά του που τα υπόλοιπα antispyware δεν τα έχουν βρει...
pusher Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ad-Aware SE Personal Edition 1.06 της Lavasoft!
kjohn2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 KASPERSKY INTERNET SECURITY kai sothikes apo ola !!!!
Pink_Panther Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Spybot - Search & Destroy Kaspersky h NOD Spyware Doctor
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 όχι άλλο.... ΕΛΕΟΣ... Άσε τα παιδιά να εκφραστούν. Πάνω που πήραν φόρα τα κόβεις... Κακούργε...
GRECTORAS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 NOADWARE V3.0. SCAN IN 20 sec.SOZEI PC.ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΡΕΕ.pes mas k apo ti kollhses na kseroume
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.