Προς το περιεχόμενο

προβλημα με MSN 7.5 και WLM 8..

soulnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! νεος στο forum. :-D

μπαινω στο ψητο. εκανα install τον msn msngr 7.5 αμεσως με τα απο format,και μονιμως μου βγαζει το γνωστο error των windows:we are sorry for the inconvinience... ενω μεχρι προσφατα,λειτουργουσε μια χαρα. :evil:

αποφασισα λοιπον ο δυσμοιρος να βαλω τον Windows Live Messenger 8.

και το εκανα,αλλα αφου μου κανει sign-in,μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα,μονο που τωρα δεν μου λεει για debug :evil: δειτε και στη φωτο..

τι να κανωωω? :confused: θα το μπαταρω το μηχανακι :cry:

post-47142-129062937811_thumb.jpg

Δημοσ.

Tι antivirus,firewall και antispyware εχεις? Εισαι σιγουρος πως δεν εχεις καποιον ιο στο μηχανημα σου? Αν δεν εχεις ελεγξει και μετα το φορματ εκτελεσες ενα αρχειο που ειχε ιο σου κανει την ζημια παλι...

Σου πεταει και μπλε οθονες ή μονο αυτα τα μηνυματα? Τελος, στο κανει και σε αλλα προγραμμα ή μονο σε αυτο?

Δημοσ.

πσσσσ! υποκλεινομαι! ΝΟD32 2.51.8,Zone Alarm 6.5.700.000 και τα 2 με latest definitions. Netgear DG834 router.

ιο δεν εχω. μπλε οθονες οχι,θα το ειχα σπασει! μονο σε αυτο το κανει.

Δημοσ.

Και εμενα το μυαλο μου στο Service Pack 2 πηγε, αν δε το εχεις βαλει πιστευω αυτο χρειαζεται...

Απο προγραμματα καλα εισαι, φανταζομαι το ZoneAlarm εχει Allow το Live Messenger σωστα?

-edit-

Σε αυτη την σελιδα λεει οτι απαιτειται Internet Explorer με SP1 για να τρεξει ο Live Messenger, ο οποιος ερχεται με το Service Pack 2. Οποτε αν δεν το εχεις πρεπει να βρηκαμε τον ενοχο...

Δημοσ.

το προβλημα χοντρυνε κι αλλο! αφου περασε μια μερα,αν θυμαμαι καλα,μολις εμπαινα windows,μετα απο 1 λεπτο κολαγε το συμπαν!! μονο με hard reset επανερχοταν,αλλα και παλι κολαγε..

ετυχε να μπω χωρις το router,και δεν κολησε! οταν ομως το εβαλα,ΞΑΝΑΚΟΛΗΣΕ!! πηγε καπου το μυαλο σας? στο zone alarm μηπως?!!

εκανα uninstall το ΖΑ,και τοτε ειχα και ADSL και PC για να το χαρω! :-D

τι να πω?! :confused:

τρεχω ΧΡ με SP2!

Δημοσ.

Επειδή είναι βράδυ, πες το λίγο πιο μη-επιστημονικά να το καταλάβουμε και εμείς οι μικροί...

Δημοσ.

ρε μαστορα,ποσο πιο απλα?!! το ΖΑ μου ριμαξε το pc...

ΥΓ:ποτε μην κανετε restore settings στο Ζone Alarm... μετα το φορματ,εκανα αυτη την κινηση,επειδη βαριομουν να τα ξαναφτιαξω,και μου τα ριμαξε ολα!

vago το βραδυ δεν επικοινωνεις?!

Δημοσ.

ΟΚ, έμπλεξες το router στη μέση και δεν σε έπιασα... Thanx για το γρήγορο ''λιάνισμα'' του θέματος...

[ αν ήμουν μάστορας τώρα στα 14, τι θα είμαι σε άλλα τόσα χρόνια...; ]

Δημοσ.

χου χου! μικρουλης εισαι! εγω 22. τεσπα.

το router απλα το ανεφερα..

γιατι δεν βλεπω την υπογραφη μου??

Δημοσ.

Πάνω πάνω στη σελίδα > Βοηθήματα > Επεξεργασία Επιλογών > Στο δεύτερο πάνελ που λέγεται ''Επιλογές προβολής θεμάτων'' πρέπει να είναι τικαρισμένο το 1ο

Δημοσ.

Τότε δες αν έχεις υπογραφή... Μπορεί να μην αποθηκεύτηκε...

Αν χρησιμοποιείς γρήγορη απάντηση πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το κατάλληλο κουτάκι ...

Δημοσ.

δεν εχεις αναφερει οτι μιλας για zonealaarm security suite οπως φαινεται απο το εικονιδιο κατω αριστερα. Η σουιτα το zonealaram ειναι λιγο περιεργο προγραμμα. Εγω εχω το free edition οχι το τζαμπασπασμενοware edition και εχοντας και sp2 και nod32 authentic δεν εχω κανενα προβλημα με το wlm όυτε το msn7.5. Μηπως εισαι συνδεδεμενος μεσω proxy?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...