Snolly Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Έχω το hackintosh κλώνο mac στο σπίτι μου πάνω σε ένα Netgear ADSL Router. Επίσης στο δίκτυο έχει και κάμποσα άλλα Windows Boxes. Θέλω από το γραφείο που έχουμε Windows να μπορώ να χειρίζομαι το MacHack μου. Φαντάζομαι πως χρειάζομαι τα εξής: 1. Ένα VNC/Remote Desktop Server για το Mac. To Remote Desktop έμαθα πως υποστηρίζει και VNC. 2. Έναν Windows Client που να μπορεί να "μιλήσει" στον server που έχω στήσει στο Mac. 3. Να ανοίξω κάποια ports στο router στο σπίτι; Αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω γνώμες. Επίσης αν είναι και UniBin το οποιοδήποτε software ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Φιλε Snollygoster οπως ακιβως τα λες ειναι. Δεν το εχω κανει σε Mac ακομη αλλα το δουλευω με win και Linux. Στον router αν εχεις ενεργο το Firewall που πολυ καλα θα εχεις κανει το ναι χρειαζετε να ανοιξει πορτα. Με ενα γρηρορο search εχει αρκετα vnc clones και για Mac. Καλη επιτυχια και αν τα καταφερεις και εχεις χρονο κανε και ενα Tutorial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 [...]1. Ένα VNC/Remote Desktop Server για το Mac. To Remote Desktop έμαθα πως υποστηρίζει και VNC.[...] Απ' ότι θυμάμαι ένα από τα πιο διαδεδομένα VNC-compatible servers για MacOS X είναι το Chicken of the VNC. ΥΓ: Να πα να πάρεις Macintosh, παλιοχακερά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 prox8es eida oti exei kai to real vnc ekdosh gia mac se beta morfi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ο Server για Apple Remote Desktop(*) που περιλαμβάνεται στο MacOS X Tiger είναι συμβατός με VNC. Παρ' όλα αυτά, προτείνω το OSXvnc καθώς στην πράξη μου φάνηκε καλύτερο για χρήση ως VNC server στο MacOS. Το Chicken Of The VNC που αναφέρει πιο πάνω ο paredwse είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι VNC server. Είναι VNC viewer. Στο PC στη δουλειά σου θα χρειαστείς ένα VNC viewer. Από τους πιο καλούς είναι το UltraVNC (έχει και VNC server για PC αλλά στην περίπτωση σου χρειάζεσαι μόνο τον viewer). Σε ότι αφορά το router σου, θα πρέπει να ανοίξεις την TCP Port 5900, καθώς αυτήν χρησιμοποιεί κανονικά το VNC (εκτός αν ορίσεις εσύ κάποια άλλη στο VNC Server). akiss, δοκίμασα και το RealVNC για Mac πριν από λίγους μήνες αλλά το Chicken Of The VNC μου φαίνεται καλύτερο. (*) Βασικά, το ίδιο το Apple Remote Desktop δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια τροποποιημένη έκδοση του VNC, με δυστυχώς χειρότερη λειτουργικότητα από το αντίστοιχο πρόγραμμα της Microsft για τα Windows (Remote Desktop Connection) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 [...] Το Chicken Of The VNC που αναφέρει πιο πάνω ο paredwse είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι VNC server. Είναι VNC viewer. [...] @ Snollygoster: Sorry για την ατυχή πρότασή μου, ο georgeadams ξέρει σαφώς καλύτερα από εμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά χίλια ευχαριστώ θα κάνω τις δοκιμές μου και θα σας ενημερώσω. Όσο για την ΙΡ που είναι δυναμική, υπάρχει κάποιο free DNS forwarder που να έχει και προγραμματάκι για Μακ που θα ενημερώνει αυτόματα την ΙΡ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ το dyndns.org και μου δουλεύει άψογα.. Υπάρχει και το no-ip.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγώ παίζω με OSXvnc (δωρεαν αποό sourceforge) στη MAC πλευρά και tightVNC στη Winsucks πλευρά ................................................. Σίγουρη επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 OK έστησα το no-ip.com και τρέχει σαν daemon. Setara kai to OSXvnc na trexei san startup item alla den polykatalavainw tis rythmiseis tou... Rixte kamia voitheia giati eimai kourasmenos. Episis mporw na to dokimasw twra apo to mac mou na syndethw sto mac mou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το ΟSXvnc το έχεις σαν server δεν θες αυτό............... αύριο μπορώ να σου πω τις ρυθμίσεις του δικού μου setup αν θες........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δείτε το πολύ καλό tutorial εδώ http://www.macminicolo.net/Mac_VNC_tutor.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.