tornado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 κατα την εκκινηση των windows, μου βγαζει το ακολουθο λαθος: κτυπαει το ακολουθο αρχει: mfc71jpn.exe Οταν δε βγαινει το μυνημα για αποστολη λαθους μου λεει οτι το ακολουθο: szAppName : mfc71jpn.exe szAppVer : 0.0.0.0 szModName : xartcd5.dll szModVer : 0.0.0.0 offset : 00002438 Τι αρχειο ειναι αυτο που μου κτυπαει και πως μπορω να το διορθωσω??? Μηπως ξερει κανεις κατι η του εχει τυχει ποτε???
activex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ? ti problima sou dimiourgi? den fortonoun ta windows? pia windows exeis? emena me xp sp2 ellinika euto to arxio den eiparxi pouthena.. dokimase kai se safe mode alla kirios pes mas gia ta problimata pou exeis ...
tornado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 οχι οκ... δεν εχω αλλο προβλημα, απλα ανοιγουν τα win και οταν φορτωσουν ολα βγαινει ενα πινακακι και λεει οτι παρουσιαστηκε το σφαλμα που εγραψα. (μπορω να βαλω και ενα screenshot) Βασικα ειχα κολλησει ιο, τον οποιο τον εβγαλα και μου εμεινε αυτο το κολοκυθι.... και δεν ξερω πως να το φτιαξω. εχω windows XP pro με sp2
activex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 pane enarksi ektelesh kai grapse msconfig apo tin ekeinisi ton programaton aferese tin diadikasia pou ekeini kai zitaei auto to sbismeno pleon arxio-io alios psaksto sti register (me regedit apo ektelesi pali) alla me prosoxi mi sbisis tipota xrisimo.
pusher Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 pane enarksi ektelesh kai grapse msconfig apo tin ekeinisi ton programaton aferese tin diadikasia pou ekeini kai zitaei auto to sbismeno pleon arxio-io alios psaksto sti register (me regedit apo ektelesi pali) alla me prosoxi mi sbisis tipota xrisimo. Ας κρατήσεις καλού κακού και ένα back up της registry! Έναρξη -> Εκτέλεση -> regedit -> Αρχείο -> Εξαγωγή και το αποθηκεύεις όπου θέλεις!
tornado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 αυτο μου βγαζει καθε φορα που ξεκιναει το πισι. Το εχετε και εσεις αυτο το αρχειο στην registry??? Δεν μπορεσα να βρω καμια πληροφορια στο ιντερνετ για αυτο.
activex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 oxi egw den to exw oute kai o googles! malon kati kenourgio kolises... opeos kai na exei sti register den brikes tipota? stin ektelesi programaton? trekse kai kanena spyware doctor kai ta ksana leme.
Eusebius Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ας κρατήσεις καλού κακού και ένα back up της registry! Έναρξη -> Εκτέλεση -> regedit -> Αρχείο -> Εξαγωγή και το αποθηκεύεις όπου θέλεις! Αυτά τα αρχεία είναι άχρηστα για backup του μητρώου, εκτός αν είναι για κανένα κομματάκι με τις ρυθμίσεις κάποιου προγράμματος. Για αντίγραφο του μητρώου θες: * System Restore ή * είδωλο του %systemdrive% ή * ένα ειδικό εργαλείο σαν το ERUNT
pusher Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ας κρατήσεις καλού κακού και ένα back up της registry! Έναρξη -> Εκτέλεση -> regedit -> Αρχείο -> Εξαγωγή και το αποθηκεύεις όπου θέλεις! Αυτά τα αρχεία είναι άχρηστα για backup του μητρώου, εκτός αν είναι για κανένα κομματάκι με τις ρυθμίσεις κάποιου προγράμματος. Για αντίγραφο του μητρώου θες: * System Restore ή * είδωλο του %systemdrive% ή * ένα ειδικό εργαλείο σαν το ERUNT Νομίζω ότι αν διαγράψεις κάτι χειροκίνητα αρκεί ο τρόπος που περιέγραψα εγώ για να αποφύγεις τα χειρότερα (σε περίπτωση που διέγραψες κάτι που δεν έπρεπε)! Τώρα σε περίπτωση εκτεταμένων προβλημάτων στο μητρώο δεν έχω ιδέα αν ο τρόπος μου μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Σίγουρα όμως ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θα κάνει καλύτερη δουλειά.
sainis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 file control panel system advaced error reporting kai kane off ola kai to bag olla off kai eisai etimos
tornado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 saini τωρα σε επιασα, παω να τα σιαξω.
tornado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 τελικα δεν εκανα και πολλα... απλα μπηκα στην registry και εσβησα ολα τα κλειδια που αναφεροταν στο αρχειο και ησυχασα...
tornado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 χμμμ παρατηρησα οτι το προβλημα το παρουσιαζει μολις παει να λειτουργησει το automatic update των windows... οποτε προς το παρον το εχω off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.