Θοδωρής Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Kαλημερα παιδια. εδω και τρεις μερες ενω ολα ηταν μια χαρα αρχισε να μου πεταει ενα μηνυμα την ώρα που ειμαι στο internet και αναφερει σφάλμα στο win32 και κάτι για ενα scvhost και παγώνει η συνδεση μου χωρίς να μπορώ να κάνω ουτε αποσυνδεση ουτε τίποτα σχετικα με internet.πρεπει να κανω επανεκκινηση παλι ολο το συστημα και μετα πάλι απο λίγο μια απο τα ίδια. Έχω δοκιμάσει και format και τους 3 drivers της crypto που κυκλοφορούν και πάλι τα ίδια κάνει. H forthnet μου λέει οτι απο εκεί δεν βλεπει κανα πρόβλημα και να δοκιμάσω να βάλω ενα modem router. Δεν έχω λεφτά για τέτοια τώρα. τι λέτε να κάνω; καμια ιδέα;To μεσημέρι θα σας στείλω και φωτογραφία με το σφάλμα που πεταει για να καταλάβετε ακριβώς τη είναι.
EKTELESTES Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 c:\format ---ENTER. Κάνε ένα τσεκ για ιούς, τσεκ κ τον σκληρό σου.
Θοδωρής Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 έχω κανει 2 φορές format οπως εχω αναφέρει και στο πρώτο μηνυμα και εχω τσεκάρει απειρες φόρες για ιούς με το NOD32 και με Norton αλλα δεν βρηκα τίποτα.
Mystirios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δε θέλει φορμάτ.Ένα firewall και είσαι μια χαρά
Θοδωρής Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Σε τι θα φανει χρήσιμο το firewall στο συγκεκριμενο πρόβλημα;
Mystirios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Κάτι τέτοιο συμβαίνει? Βασικά είναι 2/3 παρόμοια θέματα που αντιμετώπισαν μερικοί οπότε ψάξε για network stop , νεκρή σύνδεση , νεκρό νετ τίποτα τέτοια.Λογικά αμα κάνεις search και στα ποστ μου θα τα βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.