Προς το περιεχόμενο

Very slow response to a right-click command[xp]

solutions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kserei kaneis na mou pei ti ftaiei kai apo tin mia mera stin alli [oxi stadiaka alla apotoma] otan kano right click se ena arxeio,opoio kai ean einai auto ,ta windows deixnoun oti einai busy arketi ora [pano kato 10-15 deutera[seconds] kai meta mou bgazoun tis epiloges[ cut,paste copy..e.t.c.]???

To idio isxuei kai me to anoigma tous.P.x.Gia ena mp3 otan kano right click argei kai otan kano diplo click episis,alla ean einai anoixto to winamp kai kano drag and drop tote ta apotelesmata einai amesa. ;o0!?!?w.t.f.?

O.S.: Windows Xp Professional Version 2002 greek service pack 2

Δημοσ.

Προφανως εχεις περασει καποιο προγραμμα που τα σκαναρει On line και ή εχει καποιο βαρυ context menu και για αυτο εχεις προβλημα... Πιο antivirus εχεις? Χρησιμοποιεις καποιο antispyware?

Δημοσ.

τσεκαρε μηπως ειναι γεματη η ram σου..

Η μηπως εχεις full CPU..

Η μηπως τρεχεις καποιο sftoware που παιζει με java..

Δημοσ.

Το context menu ειναι το μενου που βγαινει οταν κανεις δεξι κλικ σε καποιο αρχειο... Δοκιμασε το HijackThis και δημοσιευσε το Log που θα σου βγαλει εδω, να δουμε τι προβλημα μπορει να υπαρχει...

Δημοσ.

to log apo to hijack_this exei os exis:

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 11:51:33 μμ, on 12/10/2006

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\AVPersonal\AVGNT.EXE

C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Program Files\AVPersonal\AVGUARD.EXE

C:\Program Files\AVPersonal\AVWUPSRV.EXE

C:\WINDOWS\System32\CTSvcCDA.exe

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\devldr32.exe

C:\Program Files\Winamp\Winamp.exe

C:\WINDOWS\System32\irftp.exe

\Small\desktop\ThinGz\d@TA\aPpz\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Συνδέσεις

O4 - HKLM\..\Run: [PCLEPCI] C:\PROGRA~1\Pinnacle\PPE\ppe.exe

O4 - HKLM\..\Run: [AVGCtrl] "C:\Program Files\AVPersonal\AVGNT.EXE" /min

O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O12 - Plugin for .pdf: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\nppdf32.dll

O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)

O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe

O23 - Service: AdobeVersionCue - Adobe Sytems - C:\Program Files\Adobe\Adobe Version Cue\service\VersionCue.exe

O23 - Service: AntiVir Service (AntiVirService) - H+BEDV Datentechnik GmbH - C:\Program Files\AVPersonal\AVGUARD.EXE

O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe

O23 - Service: AntiVir Update (AVWUpSrv) - H+BEDV Datentechnik GmbH, Germany - C:\Program Files\AVPersonal\AVWUPSRV.EXE

O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\System32\CTSvcCDA.exe

O23 - Service: Dtrvcdectru - Unknown owner - (no file)

Δημοσ.

an kai apo ektelesi -- msconfig eixa kleisei ta pio polla,auta toulaxiston pou ekrina oti den einai anagkaia na einai monima anoikta...Otan ekana monitor omos to cpu kai ti mnimi,kanontas deksi click o cpu itan mia xara i ram omos barage kokkina...perimeno Asmillion..;o) [T.I.A.] thanks in advance*ellinisti euxaristo prokatabolika.

Δημοσ.

Ποση RAM εχεις φιλε solutions? Αν εχεις λιγη μπορει να ευθυνεται και αυτο... Παντως απο προγραμματα εισαι ενταξει, δεν εχεις κατι περιεργο και ουτε φαινεται να εκτελεις καποια ιδιαιτερη βαρια εφαρμογη...

Δημοσ.

Συνήθως αυτά είναι το 2ο που είπε παραπάνω ο asmilon. Κάποιο πρόγραμμα έχει εγκαταστήσει ένα κακοφτιαγμένο shell extension και έτσι καθυστερεί όλο το context menu.

Προσπάθησε να θυμηθείς τί εγκατέστησες πριν εμφανιστεί το πρόβλημα ή πάρε ένα σκρήνσοτ και κόψε το context menu μήπως δούμε κι εμείς κανέναν συνήθη ύποπτο.

Έτσι:

post-25957-129062937858_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...