csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 καλησπερα παιδια, μολις χθες εγινα κατοχος του πακετου 1bill της forthnet στα 2048 αλλα αντιμετοπιζω το εξης προβλημα και θελω τη βοηθεια σας παρακαλω: Με το που ανοιξω τον υπολογιστη εχω κανονικα συνδεση και ολα μια χαρα οσο βλεπω σελιδες.Παρατηρω βεβαια στο εικονιδιο κατω δεξια οτι εναλλασεται μεταξυ Internet connection established kαι Internet connection closed συνεχεια.Οταν το αφησω για 10 λεπτα τουλαχιστον χωρις να βλεπω καποια σελιδα η να ασχολουμαι με ιντερνετ ενω υποθετκα ειμαι συνδεδεμένος και γραφει Internet connection established οταν παω να ανοιξω σαιτ δεν ανοιγει τιποτα ενω καθως ειμαι στο msn συνδεδεμενος κανεις δε μπορει να μου μιλησει η να μιλησω.Σαν να κολλαει...Σαν να μην ειμαι συνδεδεμενος... Η μονη λυση για να ξαναμπω ειναι να κανω επανεκινηση τον υπολογιστη.Δοκιμασα και να κλεισω και να ξαναανοιξω το ρουτερ αλλα δεν αλλαζει κατι.Μονο restart . Τι μπορει να φταιει΄;; και τι μπορω να κάνω;; Αν παρω th forthnet τηλεφωνο μπορει να το φτιαξει;;; Ευχαριστω προκαταβολικά
-NetHawk- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Στο Basic Setup του router σου μηπως εχεις επιλεγμενο το "Connection on Demand"?Και εαν ναι ποσο max idle time του εχεις ορισει?
csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αλλαξει τιποτα. Το μονο που εκανα ειναι κανονικα την εγκατασταση του ρουτερ απο το cdακι και δεν πηραξα τιποτα.Πως μπορω να το ελενξω αυτο που λες; Ευχαριστω φιλε μου
-NetHawk- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μεσω του Internet Explorer γραψε ως διευθυνση το 192.168.1.1.Θα σου ζητησει ονομα χρηστη και κωδικο(λογικα admin και στα δυο) και θα σε "βγαλει" στο basic setup του ρουτερ σου.
csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 προσπαθησα να το κανω αυτο που ειπες αλλα με αυτη τη "διευθηνση" δεν ανοιγει τιποτα ο ΙΕ....
Dangelo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 εχεις συνδεσει το router σου στην USB ή με ethernet? βαζεις την IP στον Explorer μόνο αν το έχεις συνδέσει με ethernet.. επίσης, πρέπει να βάλεις και την σωστή IP... Πήγαινε έναρξη->εκτέλεση και γράψε cmd (enter) θα σε πετάξει σε "Dos" γράψε: ipconfig /all (enter) κάπου θα σου λεεί Gataway: (ενα νούμερο) το νούμερο της gataway πρέπει να βάλεις στον explorer. exit για να κλίσεις το "Dos". Αυτά. καλή επιτυχία. ..
csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 το εκανα αυτο και βγαζει τη σελιδα: Web Server Error Report: -------------------------------------------------------------------------------- Server Error: 401 Unauthorized -------------------------------------------------------------------------------- Access denied -------------------------------------------------------------------------------- /doc/flowctrl.htm αλλα το ρουτερ το εχω συνδεσει σε usb. Το ρουτερ μου ειναι microcom ad2636
kattistt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Για αρχη αλλαξε router. εχουν προβληματα... το ειχε φιλος μου και του εκανε τα ιδια ακριβως προβληματα. του εδωσα εγω ενα Spedtouch 530 και βρηκε την υγεια του.
johnc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Παρε ενα ethernet router....δεν θελει και drivers...και ειναι και ευκολότερο στο setup...
csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ενταξει παιδια το ελυσα το προβλημα...πηρα την forthnet και μιλησα με τεχνικο και ηθελε καποιες ρυθμισεις το ρουτερ απο το local area properties. Ευχαριστω για τη βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.