Hlapatsas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.Έχω ενα px-716 και τον τελευταίο καιρό είχα αρχίσει να αντιμετωπίζω προβλήματα εγγραφής με DVD επανεγράψιμα,ή δεν τα έγραφε ή δεν ολοκληρωνόταν η εγγραφή.Σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε επηρεαστεί και η απόδοση του στα κανονικά DVD και θέλησα να το τεστάρω μέσω του Nero CD-DVD speed.Γράφω λοιπόν ένα δισκάκι σε 8x και πάω να το τσεκάρω.Το απότελεσμα στο nero ήταν απογοητευτικό,η ταχύτητα μετά από λίγο έπεφτε κατακόρυφα.Βάζω 1 γραμμένο DVD από τα παλία που έχω και το διαβάζει μια χαρά,οπότε σκέφτομαι και εγώ ότι χάλασε και δεν κάνει αξιόπιστες εγγραφές πλέον αφού έγραψα και άλλα DVD και πάλι τα ίδια. Μου ήρθε όμως η ιδέα να δοκιμάσω τα δισκάκια και σε άλλο Drive.Tο κάνω και τα έδειχνε μια χαρά!!!:evil: Τα πάω και σε έναν φίλο και όλα δοκιμάστηκαν και ήταν οκ!! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι κουλαμάρα είναι τούτη γιατί με βλέπω για Δαφνί;;.....
RapidShade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.Έχω ενα px-716 και τον τελευταίο καιρό είχα αρχίσει να αντιμετωπίζω προβλήματα εγγραφής με DVD επανεγράψιμα,ή δεν τα έγραφε ή δεν ολοκληρωνόταν η εγγραφή.Σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε επηρεαστεί και η απόδοση του στα κανονικά DVD και θέλησα να το τεστάρω μέσω του Nero CD-DVD speed.Γράφω λοιπόν ένα δισκάκι σε 8x και πάω να το τσεκάρω.Το απότελεσμα στο nero ήταν απογοητευτικό,η ταχύτητα μετά από λίγο έπεφτε κατακόρυφα.Βάζω 1 γραμμένο DVD από τα παλία που έχω και το διαβάζει μια χαρά,οπότε σκέφτομαι και εγώ ότι χάλασε και δεν κάνει αξιόπιστες εγγραφές πλέον αφού έγραψα και άλλα DVD και πάλι τα ίδια.Μου ήρθε όμως η ιδέα να δοκιμάσω τα δισκάκια και σε άλλο Drive.Tο κάνω και τα έδειχνε μια χαρά!!!:evil: Τα πάω και σε έναν φίλο και όλα δοκιμάστηκαν και ήταν οκ!! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι κουλαμάρα είναι τούτη γιατί με βλέπω για Δαφνί;;..... Στείλε mail στην Plextor (ή RMA στο site) και ζήτα αντικατάσταση... Τσάμπα είναι και θα σου στείλουν με Courier το καινούριο (πιθανότα ΔΕΝ θα παρουν πίσω το παλιό) και θα σου μείνουν και τα 2... με μένα έτσι έγινε
Hlapatsas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πίστεψε με δεν θα καθόμουν να σπαζοκεφαλιάζω αν είχα ακόμη την εγγύηση!
RapidShade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πίστεψε με δεν θα καθόμουν να σπαζοκεφαλιάζω αν είχα ακόμη την εγγύηση! χμμ... σωστό...απλά πίστευα ότι είσαι μέσα στην 2ετία...δεν είναι δα και κανα αρχαίο drive...
sa1901 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πάρε από το Πλαίσιο το Benq 1650 με 39 ευρώ και μην σκας άλλο.
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εγω παλι σου λεω μακρια απο benq dvdrw. Κακη προσωπικη εμπειρια και κακο service. Τι ηθελα και αλλαξα το nec?
mihalakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αφού έχει περάσει η διετία και αφού σου κάνει ότι σου κάνει πάρε ένα καινούριο...Είναι πολύ φτηνά πλέον, γνώμη μου να προτιμήσεις nec
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά τέλος για μένα τα Plextor πλέον. Και χάλια...και ακριβά! NEC τώρα και πάλι NEC.
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 αλλη μια ψηφος αν και φαινεται και απο το προηγουμενο μου μηνυμα. Παρε nec να ησυχασεις! Μακαρι να βρησκαμε ευκολα και nec οθονες στην Ελλαδα!
alex8850 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Καλα απο αυτα που ειπε ο hlapatsas καταλαβατε οτι το plextor εχει χαλασει?Αφου σας λεει εξακολουθει να γραφει τελεια.Και να κανω μια ερωτηση προς τους αυτους που εχουν nec.1)Ποσο καιρο το εχετε?
alex8850 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Καλα απο αυτα που ειπε ο hlapatsas καταλαβατε οτι το plextor εχει χαλασει?Αφου σας λεει εξακολουθει να γραφει τελεια.Και να κανω μια ερωτηση προς τους αυτους που εχουν nec.1)Ποσο καιρο το εχετε?
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 isws an dokimazes na tou kaneis update to firmware?
sa1901 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εγω παλι σου λεω μακρια απο benq dvdrw. Κακη προσωπικη εμπειρια και κακο service. Τι ηθελα και αλλαξα το nec? Τα δικά μου Benq δεν έχουν πάθει τίποτα και κάνουν άριστες εγγραφές. Επίσης την εγγύηση την δίνει το Πλαίσιο. Για ποιο service μιλάς;
qspock Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το NEC μου κοντευει 2 χρονια και ειναι ακριβως οπως οταν το αγορασα, δηλαδη ΑΡΙΣΤΟ. Γραφει τα παντα. Φιλε Hlapatsa, για ελεγξε αν ειναι σε UDMA mode. Γιατι αν εχει μπει σε PIO ειναι αναμενομενα αυτα που περιγραφεις. Ειναι γνωστο προβλημα των XP. Απο κει και περα κι αν δεν εχει πεσει κατω απο UDMA-2, σημαινει οτι υπαρχει μαλλον προβλημα στο drive. Για να το επιβεβαιωσεις μπορεις να το δοκιμασεις σε αλλο PC. Επισης μπορεις να κανεις ενα firmware update. Αν και στην τελευταια περιπτωση μαλλον δεν θα βοηθησει αν υπαρχει harware προβλημα. Πεταμα και παρε ενα φτηνο κατα προτιμηση NEC. Δεν ειναι να παιδευεσαι τοσο για 40€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.