marios007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα DVD που θα περιέχει επεισόδια τηλεοπτικής σειράς (αρχεία avi Type Video Codec..: XviD, Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3, Audio Bitrate: 96 kb/s (48/ch, stereo) CBR) Χρησιμοποίησα το Nero Vision (Έκδοση 4.7.0.7) σε μηχάνημα που μόλις είχα εγκαταστήσει WinXp και Ffdshow 2006-05-08 SSE. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ σε Media Player τα avi αρχεία παίζουν μια χαρά μέσα απο το Nero Vision η αναπαραγωγή τους είναι χάλια με αποτέλεσμα και το DVD να έχει τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης και όταν δοκιμάζω το Nero Show Time τα avi δεν παίζουν σωστά. Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιον άλλο Codec; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα με τις ίδιες δυνατότητες του Nero Vision (να μπορεί να δημιουργεί μενού); Δοκίμασα τα Super DVD Creator 9.25.0 και ConvertXtoDVD. Εύχρηστα αλλά δεν δημιουργούν καλά μενού. Thanks!
Hlapatsas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Κανεις που να ξερει να απαντησει υπάρχει;;Οχι τιποτα αλλο αλλα είναι αρκετα χρήσιμο αυτό που ρωτάει το παιδι.
N_Pellas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 χρησιμοποίησε το convertxtodvd της VSO ή το Winavi που είναι τα ταχύτερα και πιο μαμάτα προγράμματα... ''αγορασμένες'' εκδόσεις. Το μέγεθος των Avi και λοιπών αρχείων xvid κτλ/ να μην υπερβαίνει το μέγεθος των 2100 mb και τα μετατρέπεις σε dvd σε επιλεγμένη από τις ρυθμίσεις υψηλή ανάλυση.. ConvertXtoDVD. Εύχρηστα αλλά δεν δημιουργούν καλά μενού δες και λίγο τους οδηγούς του kastel... http://kastel71.googlepages.com/home2
Hlapatsas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Πολύ καλό προγραμματάκι το Vso Ν_Pellas και να φανταστείς το είχα κατεβάσει σε trial και δεν ηξερα τις δυνατότητες του.
deker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Για codecs προτείνω K - Lite Mega Codec Pack. Απλά, τα παίζει όλα!!!! Για πρόγραμμα για να κάνεις rip σε dvd τα avi σου δοκίμασε και το cucusoft video converter και αν θες κάτι σε πιο απλό αλλά "όχι και τόσο καλό με τα μενού" δοκίμασε το DivxToDVD της VSO.
N_Pellas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Για codecs προτείνω K - Lite Mega Codec Pack. Απλά, τα παίζει όλα!!!!Για πρόγραμμα για να κάνεις rip σε dvd τα avi σου δοκίμασε και το cucusoft video converter και αν θες κάτι σε πιο απλό αλλά "όχι και τόσο καλό με τα μενού" δοκίμασε το DivxToDVD της VSO. Αφού αναφέρθηκε το εν λόγω της VSO μη δίνουμε και τα όποια ''κουκου'' προγράμματα που χρειάζονται και πολλαπλάσιο χρόνο μετατροπής και ποιότητα που δε φτάνει αυτή του convertxtodvd και winavi... Είναι κρίμα να σπαταλάμε τον χρόνο μας... και πρέπει να αποφεύγουμε τους πολλούς και διάφορους codecs πέρα από τους απαραίτητους... Φιλικά...N_Pellas
deker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Προφανώς κάποιοι που δεν προτιμούν τα πολλά και αρκούνται στα λίγα ας αποφεύγουν τα "όλα" και ας μείνουν στα "απαραίτητα". Για εμένα που έχω φάει πάρα πολύ από το χρόνο μου έδωσα μερικές εναλλακτικές λύσεις χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποια "δήθεν πολύτιμα" προγράμματα.Ας κρατηθούν οι διάφορες γνώμες μέσα στο μυαλό μας και ας μη λέει ο καθένας ότι του έχει κατέβει στη φλάντζα.Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και να δώσω λάθος λύση και στον άνθρωπο που ρώτησε εξ'αρχής απλά πρότεινα ένα σενάριο!!! Φιλικά (θα μπορούσα να πω) deker:-D
N_Pellas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μη το παίρνεις προσωπικά... ασφαλώς και θα δοκιμάσει ο ΄φίλος μας όλες τις προτάσεις, ξεκινώντας από τα πιο ''μη'' χρονοβόρα... Καλά έκανες και το πρότεινες, και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα του φανούν πολύ χρήσιμα ''όλα'' όσα προτείνει ο καθένας μας. Όλα στον καιρό τους. Φιλικά και το εννοώ...
GRECTORAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 το βασικό πρόβλημα του μάριου είναι η δημιουργία menu αν καταλαβα καλά.με to vso φτιάχνεις menu?(κεφάλαια ναι αλλά menu μπα(όχι ακομα τουλάχιστον γιατί από τι λένε θα γίνεται με την έκδοση 3.0)).δοκίμασα τις προάλλες ένα πρόγραμμα cyberlink powerproducer(450mb)με παρα πολλές δυνατότητες στα menu(δεν ξέρω αν κάνει για τα αρχεία που λες +ένα avi 700mb το εμφανίζει να πιάνει χώρο 6000-7000mb)ρίξτου μία ματιά μήπως σε βοηθήσει Για codecs προτείνω K - Lite Mega Codec Pack. Απλά, τα παίζει όλα!!!!Για πρόγραμμα για να κάνεις rip σε dvd τα avi σου δοκίμασε και το cucusoft video converter και αν θες κάτι σε πιο απλό αλλά "όχι και τόσο καλό με τα μενού" δοκίμασε το DivxToDVD της VSO. συμφωνό για το k-lite.το πρόγραμμα που λες(cucusoft) το πήρε κάπου το μάτι μου.παίζει να περνάς κ υπότιτλους?κάνεις menu?
deker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 το πρόγραμμα που λες(cucusoft) το πήρε κάπου το μάτι μου.παίζει να περνάς κ υπότιτλους?κάνεις menu? Με την έκδοση 4.17 pro που έχω εγώ μπορείς να περνάς και υπότιτλους και φτιάχνεις και μενού αν θες.Έχουν βγει απ' ότι είδα και πιο καινούριες εκδόσεις με καλύτερες δυνατότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.