parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 2.8GHz με το BIOS 1009 και πάνω... http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
RapidShade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν..επειδή μία εικόνα = 1000 λέξεις θα σας πω λίγα και θα βάλω και 2 screenshots για να πάρετε μια γεύση... Εμένα πάντως με κάλυψε και μάλλον θα τον κρατήσω... 1ον. Ανετα ανέβηκε στα 3.912! (Παίρνει κι άλλο αλλά είπαμε...) 2ον. Και το καλύτερο? Στο ρελαντί... 25 C !!!!!!!! 3ον. Και επί 1 ώρα με το Sisandra Stress Test (100% CPU Usage) 50 C Δεν ξέρω τι λένε οι συγκριτικές και οι κριτικές γενικότερα, αλλα οι 50C είναι για μένα κάτι παραπάνω από αποδεκτοι για 100% Full Load... Και οι 25C σε idle εννοείται ότι είναι SUPER... Για να μην υπάρχουν απορίες, αυτά με την εργοστασιακή ψύκτρα της Intel για τον 3.2 Northwood!...
dimitris74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 25 se idle me ti thermokrasia domatiou? kapoio lathos prepei na exeis kanei. ektos kai an milame gia iglou einai adinato me aera na vlepeis 25 vathmous. vlepo kai tin eikona tou mbm kai exeis 25 case kai 25 cpu. mipos metras kati lathos? giati ola ayta poy les einai psilo apisteyta na simvainoun.
RapidShade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 25 se idle me ti thermokrasia domatiou? kapoio lathos prepei na exeis kanei. ektos kai an milame gia iglou einai adinato me aera na vlepeis 25 vathmous. vlepo kai tin eikona tou mbm kai exeis 25 case kai 25 cpu. mipos metras kati lathos? giati ola ayta poy les einai psilo apisteyta na simvainoun. Πίστεψε με έχω κάνει και πριν και μετά το post άπειρα τεστ... κι εγώ απίστευτο το βρίσκω αλλά δεν τίθεται θέμα λάθους... εκτός και αν το MBM με την αλλαγή CPU τα έχει παίξει... για να κατέβει στα 25 πρέπει να μείνει idle γύρω στο 15λεπτο διαφορετικά παίζει μεταξύ 27~38 ανάλογα με το τι παίζει στο παρασκήνιο... Όπως προείπα, τα ανεμιστήρια είναι πολλά και προφανώς παίζει κι αυτό το ρόλο του... Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι σταθερά στους 35 και πέφτει...
@topos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αδερφε κατι δεν παει καλα με τον αισθητηρα της μητρικης σου...Εαν εβαλες αλλη ψυκτρα πλην της μαμισιας,βαλε την stock και ξανακοιτατο.Ισως χρειαζεται και κανενα bios update. Πριν δυο χρονακια μου χε τυχει μετα απο αλλαγη mobo σε εναν barton 2600+ να δειχνει θερμ 119 βαθμους με το που ξεκινουσε(προφανως δεν εστεκε...) εκανα update το bios και η θερμ. επεσε στους 52... Εκτος και εαν εχεις μαματη υδροψυξη,οποτε παω πασο...
Iannis2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Τελικα δεν τον ανταλάζεις με 3,2 Ε ???? :) μαλλον καλα κανεις Ο Northwood ειναι ο ποιο κρυος P4 που εβγαλε η Intel και ο Prescot η μεγαλητερη πατατα CPU του κόσμου
RapidShade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αδερφε κατι δεν παει καλα με τον αισθητηρα της μητρικης σου...Εαν εβαλες αλλη ψυκτρα πλην της μαμισιας,βαλε την stock και ξανακοιτατο.Ισως χρειαζεται και κανενα bios update. Πριν δυο χρονακια μου χε τυχει μετα απο αλλαγη mobo σε εναν barton 2600+ να δειχνει θερμ 119 βαθμους με το που ξεκινουσε(προφανως δεν εστεκε...) εκανα update το bios και η θερμ. επεσε στους 52... Εκτος και εαν εχεις μαματη υδροψυξη,οποτε παω πασο... Latest BIOS Update, και το περίεργο είναι ότι παραπλήσιες θερμοκρασίες δίνει και το θερμίστορ από το Aerocool II... τώρα για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να εξακριβώσω ότι είναι έτσι... Crash test με το ΧΕΡΙ... η ψύκρα σε ρελαντί είναι ψυγείο... σε Full Load μετά από την μία ώρα η ψύκτρα είναι απλά ζεστή. Επαναλαμβάνω ότι είναι η ψύκτρα του Northwood, με τον Prescott!...
gregdais Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 επιδή κάποιοι ενδιαφέρονται... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1339183#post1339183
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.