Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα ''θέματα" που αφορούν αγγελίες.

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

Κατά καιρούς έχω δημοσιεύσει στο forum διάφορες αγγελίες για ζήτηση ή προσφορά κάποιου hardware.

Η τελευταία δημοσίευση αφορούσε τη πώληση κάποιων κομματιών.

Τη πρώτη μέρα από τη δημοσίευση, πουλήθηκαν 2 ή 3 από αυτά και φυσικά καθώς προστίθενται συνεχώς νέες αγγελίες από άλλα μέλη του forum, η δική μου αγγελία κατρακύλησε σταδιακά στη 2η και μετά στη 3η σελίδα της ενότητας και η "αναγνωσιμότητά" έπεσε κατακόρυφα.

Δοκίμασα τότε να κάνω "απάντηση" στην οποία θα ενημέρωνα για ποιά κομμάτια είναι ακόμη διαθέσιμα και θα μείωνα και τις τιμές ώστε να φύγουν πιό εύκολα. Με αυτό το τρόπο και η ενημέρωση θα γινόταν και η αγγελία θα ξαναέρχοταν στο προσκήνιο.

Όμως μου έβγαλε μήνυμα ότι " δεν έχω δικαίωμα απάντησης διότι κ.λ.π "

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν τους υπεύθυνους του forum, αν ο περιορισμός αφορά μόνο εμένα, για ποιό λόγο γίνεται αυτό;

Αν όμως είναι γενικότερη πολιτική και αφορά όλα τα μέλη, με ποιό σκεπτικό γίνεται αυτός ο περιορισμός και σε τι χρησιμεύει;

Γιατί όπως είναι γνωστό στα άλλα παρόμοια forums, κάτι τέτοιo δεν ισχύει. όλα τα μέλη εκεί έχουν δικαίωμα "reply" στις δικές τους αγγελίες.

Με εκτίμηση.

GD.

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις με αφορμή τιμές κτλ.

Μπορείς να ξαναβάλεις την αγγελία σου.

Δημοσ.
Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις με αφορμή τιμές κτλ.

Μόνο αυτό ? Θυμάσαι κάποιους που έκαναν bump 40 φορές ? :D

Μπορείς να ξαναβάλεις την αγγελία σου.

Καλύτερα να βάλεις την αγγελία ( link για το thread της αγγελίας ) στην υπογραφή σου, παρά να γεμίζεις το forum με την ίδια αγγελία over & over.

Άσε που δεν νομίζω να επιτρέπεται η συνεχής αναδημοσίευση αγγελιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...