Προς το περιεχόμενο

Επικοινωνία desktop με laptop μέσω Linksys WAG54GS

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξυ εχω μαλον χαμηλη ταχυτητα μεταφορας - περιπου 100 mb το λεπτο.Καμια ιδεα για το τι με καθυστερει?(Το λαμπακι του σκληρου του laptop παντως αναβοσβηνει συνεχεια - απο αυτον διαβαζεται το αρχειο και γραφεται μετα στο σκληρο του desktop).

Επισης αυτη τη στιγμη ειναι συνδεδεμενα και τα δυο πανω στο linksys με καλωδια.

Δημοσ.

skiabox μεταφερεις δεδομενα ασυρματα ειναι λογικο να μην πιανεις μεγαλες ταχυτητες μεταφορες. Θεωρητικα το μεγιστο που μπορεις να πιασεις ειναι 54 MBit/sec (6,75ΜΒyte/sec η 405 ΜΒyte/min) αλλα ποτε δε προκειται να παιξει τοσο ακομα και αν εισαι διπλα στον ρουτερ σου.

Υπολογιζε να παιζεις με την μιση ταχυτητα και παλι εξαρταται απο τα εμποδια που παρεμβαλουν...

Δημοσ.

Διαβασε λιγο παλι το post μου οχι τοσο βιαστικα αυτη τη φορα.

thnx anyway για τις γρηγορες απαντησεις.

Επιστρεφω σε λιγο με qcheck test...

Δημοσ.

Αυτη την ταχυτητα την πιανεις τοσο ασυρματα οσο και ενσυρματα?

Ο δισκος σου λογικα ειναι 5400 στροφες που εχει αρκετη επιπτωση στις επιδοσεις σου, τρεχεις και κανενα αλλο προγραμμα που μπορει να εχει επιπτωση στην ταχυτητα σου (καποιο βαρυ antivirus πχ...)?

Δημοσ.

Συμφωνα με τη μετρηση το δικτυο αντεχει σχεδον 1 GB το δευτερόλεπτο.Δηλαδη αντι για 45 λεπτα επρεπε να κανει 3 δευτερολεπτα το αρχειο να μεταφερθει.Οποτε μαλον με καθυστερει ο σκληρος και οχι το δικτυο.

Το partition απο το οποιο εγινε read ειναι fat32.

Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο βεβαια.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω επιμενεις για το ασυρματο να τονισω οτι το ασυρματο το εχω κλειστο αυτη τη στιγμη και μιλαω μονο για τη συνδεση με καλωδια.

Δημοσ.

Οπα μαλον εκανα καποιον λαθος υπολογισμο.Η ταχυτητα με βαση το παραπανω νουμερο βγαινει γυρω στο 0.87 ΜΒ το δευτερολεπτο!

Δημοσ.

Λυθηκε και το μυστηριο με τα Rars....απλα πηγαινα να κανω το copy απο το μηχανημα που θα τα δεχοταν οποτε δεν ειχα τα αντιστοιχα access...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...